ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Dayanamadım verdim siparişi hepsiburadadan X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 monoton plaza pazartesinde kutudan çıkarıp seveceğin yeni bir eşyan oldu, darısı bir sonraki siparişine X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 abi senin niye postların hep modern hayatlar, suni mutluluklar ve senkronize yalnızlıklar üzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 cunku kendisi yalniz ve sisman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Bu şişman da beni hala zengin bankacı zennediyor, halbüse tanısa esnaf kılıklı bi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yok mu şimdi pazartesi sendromu, yıllık izin yaklaşırken şafak sıkıştırması falan? meetingleri schedule da mı etmiyorsun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yok lan. teoride plaza çalışanıyım ve finans alemindeyim. ama ağdalı ingilizceymiş, toplantılarmış vs. yok. pokemon falan avlıyoz işte, seviye bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ben de senin bu halini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ginaly said: Yok lan. teoride plaza çalışanıyım ve finans alemindeyim. ama ağdalı ingilizceymiş, toplantılarmış vs. yok. pokemon falan avlıyoz işte, seviye bu sdfs hacı sen değil miydin amerika'da yaşayan ? ben yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yok ya nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 isim vermiyorum ama hâlâ aranızda evine odasına the kiss asan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Black-ice said: abi senin niye postların hep modern hayatlar, suni mutluluklar ve senkronize yalnızlıklar üzerine? welkam to our life bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sen bambaşkasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Peregrin said: cunku kendisi yalniz ve sisman olabilir :( ama hala bu ülkede kürdlerden bir tık öndeyiz bayım! ::8(:(:((:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Black-ice said: abi senin niye postların hep modern hayatlar, suni mutluluklar ve senkronize yalnızlıklar üzerine? en güzel gözlemlediğimiz şeyler içinde yaşadığımız şeyler. tespitçiyi kendi silahıyla çökerttin, tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ginaly said: Bu şişman da beni hala zengin bankacı zennediyor, halbüse tanısa esnaf kılıklı bi adamım. hanım konularındaki piyasa 101 dersinden sonra markanızı yarattınız ya, mütevaziliğe gerek yok hocam. hocam 115 kiloda kız kaldırabilir miyiz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 115 kilo adam 70 kiloya kadar kaldırır bence rahat rahat 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kadında 70 üstü mübah değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 vücut ağırlığının %60 ı ile 10 kere, %75i ile 8 kere kaldırabilmen gerekiyor. İşin sırrı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Hue başlangıç seti hepsiburadada 550'ye düşmüş, ilgilenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 alın bence. ben v1'i zamanında 700e aldım şimdi v3'ler 550. ve benimkinden kat kat iyiler. :(((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ya geçen applestore da gördüm, alsam mı almasam mı arada kaldım. bu ayın gereksiz harcamasını bundan yana kullanacaktım. ne diyorsunuz? ne kadar gereksiz bu, bi moleskine smart writing set kadar gereksiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 http://www.hepsiburada.com/philips-hue-v3-akilli-led-lamba-2-li-ozel-baslangic-paketi-p-HBV000006GH9B?magaza=Hepsiburada 400 tl sadece ampül mü bu? bridge resmi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Grego said: ya geçen applestore da gördüm, alsam mı almasam mı arada kaldım. bu ayın gereksiz harcamasını bundan yana kullanacaktım. ne diyorsunuz? ne kadar gereksiz bu, bi moleskine smart writing set kadar gereksiz mi Çok daha gerekli. Kasım-Ocak arası "güneş ufukta bile değilken servise biniyoruz hüppff" şenliklerinde uyanmaya büyük faydası oluyor, en çok onu seviyorum ben. Onun dışında da keyifli olabiliyor kullanması. App de güncellendi yeni yeni özellikler geldi, evin sağını solunu rasrandom aç kapa bile getirmişler, casing girişimi varsa "adamın geldiği gittiği saatler çok belirsiz hacı buraya girmeyelim" dedirtip hırsız kaçırsın diye :p Default fiyatları biraz fazla ama, bu tarz indirimler ve/veya Amazon kovalamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar