Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Son kale gergede gitmis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 xperia z romu portlanmış note 2 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi n11.com da 1400 küsüre düşmüş alayım mı dubai bilişim diyor biri almıştı sanırım buradan http://www.n11.com/sony-xperia-z-c6603-siyah-cep-telefonu-P12669371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 alma abi motorola xphone u bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 beklemem daha bişey xperia çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çok büyük telefon ya s3 kullanıyorum ama büyük geldi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Htc one al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Xperia baktim teknosada o kadar aman aman bir build quality yok, samsungtan iyi, ama bir iphone bir htc one yani metal alaşım gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 s4 ü de eledim xperia veya htc one ama htc çok pahalı olacak gelince ve ne zaman gelecek belli değil sanırım bu hafta şu n11.com da nxperia siparişi vericem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yapma sakın n11 sikayetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dubai bilişim daha beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 N11 boynerin deil mi lan, cinli mi koreli mi ne ortaklari var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 buradan biri aldı n11.com dan da ben de kıllanıyorum şu dubaibilişim e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 2 gün önce aldım. çok büyük olmasını aklım almıyordu nasıl cebe sığıyor rahatsız etmiyor mu falan ayfon kullanıyodum öncesinde. yemin ediyorum afyondan daha az rahatsız ediyor. bide şeye kafam çok takıldı yalnız şimdi bu su geçirmeme olayı varya GÜVENEMİYORUM yani böle kardeşim dedi deniyek musluğa falan sokalım. şimdi ben şeyapamıyorum bunu nasıl olur ya hoparlör falan açıkta abi mikrofon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 o değil de Sony Android community'yi doğrudan destekliyormuş. Çok şaşırdım. http://developer.sonymobile.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kac kere dedim daha once. Bu da var: https://sites.google.com/site/projectfreexperia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 su an cok sempatimi kazandı Sony. Xperia Z düşünebilirim böyle bir durum varsa. fakat xda'yi baktıgımda halen stable bi aosp yok sanırım. camera ve baseband source'u yokmuş mu neymiş. Okuyayım biraz daha bari. hmmm. cm10.1 Rc2'ye kadar yol katetmişler. Çok mantıklı duruyor şu an Xperia Z. http://get.cm/?device=yuga&type= Bir de, AOSP install Guide'ını okuyorum, Kernel Sony'de ROM'dan önce flashlaniyormuş cidden. Demekki ROM'lar kernelsiz paketleniyor. Daha önce bi konuşulmuştu. HTC'de ise tam tersi, ROM'la beraber bir kernel gelir, sen istersen sonra üstüne başka bir tanesini flashlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.bizdehesapli.com/sony-xperia-z-cep-telefonu-siyah-resmi-ithalat burda çok ucuza buldum sözlükte yorumlar çok iyi ama bu ithalatçı garantisine falan çok takıldım nasıl oluyor o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben oradan aldım, ama daha önce paramecium açıklamıştı garanti kısmını. resmi olarak bir garantisi yok, ithal eden firma " garantisi bizi yea " gibi bir şekilde garanti sağlıyor, sony türkiye tarafından ya da kvk/genpa'dan bir garanti şeklinde değil. 28. sayfada konuştuk, oradan bi bak istersen alıntılamak zor geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya benim alette mi problem var yoksa genel olarak çok mu ısınıyor? ayfondan geçtiğim için onda sıfır ısınmaydı. bu baya ısınıyor ya kullanırken? bir problem mi var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 android cpu kullanırken ve ekran uzun süre açık kalınca ısınır. konuşma, oyun, internette gezinme vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sesle ilgili sorun var diyorlar doğrumu? çok müzik felan dinlemem ama konuşurken felanda ses az gelip gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ben sesle alakalı hiçbir sorun yaşamadım. hatta tam tersi şey okumuştum hoparlör ekranın yanında altta olduğu için çok az ses geliyor hede hödö falan. ses en azdayken manyak gibi bağırıyor rahatsızım bile tuvalette oyun oynuyorum bütün apartmana gidiyor sesi apartman boşluğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 neden ayfon degil s4 degil neden sony bana biri bunu aciklayabilir mi fanboyluk yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 samsung'a göre daha dayanıklı iphone'a göre daha estetik son olarak ex-ericsson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar