reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ZL Türkiyede yok sanırım bölgesel olucak o bide eski donanım ya ZL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 zl ile z ayni donanima sahip. donanim anlaminda aklima gelen tek fark, zl de 2.2mp on kameraya karsilik z'de 2mp on kamera olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 zl birazcık daha kalınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Sony Centerlara demosu gelmiş. Bugün inceleme fırsatı buldum en azından büyüklük ağırlık vb. Bi kere çok hafif. Kesinlikle de rahatsız edici bir büyüklüğü yok. Bence çok şık olmuş. İnceliği etkileyici. Lakin demo olduğundan olsa gerek, öyle aşırı dayanıklı yada çok kaliteli bir malzemeymiş gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 iki saatlik XperiaZ incelemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Valla şu süreçte alınıcak en iyi alet bu ama 1-2 ay sonra s4 çıkınca bu unutulur hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 benchmarklarda S4 tokatlıyo bunu da çok rahat. İşte onun da tipi kayık bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 htc one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 paspatur said: Sony Centerlara demosu gelmiş. Bugün inceleme fırsatı buldum en azından büyüklük ağırlık vb. Bi kere çok hafif. Kesinlikle de rahatsız edici bir büyüklüğü yok. Bence çok şık olmuş. İnceliği etkileyici. Lakin demo olduğundan olsa gerek, öyle aşırı dayanıklı yada çok kaliteli bir malzemeymiş gibi gelmedi bana. Dayanıklılık konusunda yaptıkları bir video yu buldum da izlemeni tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=4SaRydpYAlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 1230 tl ye aldım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 barbu said: 1230 tl ye aldım hehe spotlar o fiyata bulunuyo ama pasaport lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Of ya. Ozel mesaj attım yanlışlıkla. Benim de işletmem lazım. Yurt disından aldım. Tr de çıkınca 1800-2000 arası olur diye düşünüyorum. Pasaport da kolay bulunmuyor mü artık ya? 50-100 tl ye satan vardır bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 1 sene xperia s aldım iphone'a karşıydım ama 1 hafta once iphone 5 aldım. ne yazık ki iphone 5'in teknolojisine yetişebilen bir cihaz yok :/ sony'ler kağıt üzerinde daha iyi gözüküyor ama performans olarak yaklaşamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Teknoloji =/= yazılım. iOS farki o. Jelly Bean ile Android o kaliteyi neredeyse yakalamak uzere ama hala app eksikligi var. Native JB bulman gerek tabii ama optimum performans icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bence jb yetisti gecti bile, Sir ivy den revamp bekliyoruz ios 7 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dediğim gibi benim fikrim kağıt üzerindeki değerlerin geçmiş olabileceği. ama performans olarak hiç oyle düşünmüyorum. arkadaş yeni google nexus'mudur nedir ondan almış bugün yine baktım arada çok fark var zaten dokunmatiği bile çok çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yüksek performans hala anlamsızlığını koruyor. Dual core 1080p hd playback dahil her şeye yetiyor ve Samsung vari hızın bir faydası yok. Gelecek için diyorlar ama yazılım desteğini kestiklerinden bir seneye ne geleceği bu bilmiyorum. iOS ve Android arasında karar verip Android istiyorsanız fiyat/ekran kalitesi bakacaksanız. Bu Xperia Z en iyi ekran kalitesini sunan Android'lerden. Zaten Xperia'lar arc çıktığından beri en iyi ekranları sundular genel olarak. PPI olarak olmasa da her zaman; renk, kontras, doygunluk, akıcılık gibi konularda Sony başarılı çok. Alınır bu diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 xperia z yine tasarım ve ip57 olayı dışında nerdeyse her kulvarda yenik düşmüş s4'e ama işte o tasarım farkı çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 vatanda 1850 liraya onsiparisteymis bugunluk http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_z_blk-xperia-z-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=65387#allImages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 gergeyi dinleyip en iyi ekran diye almayın çok başınız ağrır sharp ekran çıkmadığı sürece sonyın gerçekten iyi ekranlar yapıyor ama kullanmıyor, xperia v nin ekranı zden bile güzel misal ama işte hangi telefonuna hangi ekranı koyduğu bile belli değil vasatlıktan çıkamadığı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dubai'den getirttim ben de bugün kavuşuyorum bebişime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Çok güzel telefon lan alın, kocaman ama iphone 4'den sonra nereme sokacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 alcam ya gelsin bi sony bayilerine direk gidip alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kullanan biraz bilgi versin iyi yanları/kötü yanları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 btsony.com a gelmiş oradan sipariş verilebiliyor. 1900tl ablam almanya ya gidiyor ptesi aslında sipariş versem mi bi tane 1200tl ye geliyor o da telefon konusunda çok kararsızım kullanan yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar