Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAXI - Bir Doğuş filmi.


MadOrca

Öne çıkan mesajlar

saxi said:

1985 yılında Şener Şen’in başrollerinde oynadığı ÇIPLAK VATANDANŞ adlı filmden Sonra bir ilk yaşandı. Gün Medya Yapım’ın, yapımcılığını üstlendiği hikâyesini DOĞUŞ’un yazdığı, senaryo ve yönetmenliği BANU KAPTANOĞULLARI’nın üstlendiği proje 2013 yılının ilgi toplayan filmlerinden biri olacağı görülmektedir.

Doğuş’un çocukken yaşadığı bir olaydan esinlenerek hikâyesini yazdığı, Banu KAPTANOĞULLARI’nın dram ve komedi eklemesiyle güçlenen SAXI filmi 15 Ocak 2013’de Çekimlere başlayacaktır.

SAXI filminin 24 Mayıs 2013’de vizyona girmesi planlanmaktadır.

2011 yılında sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı saksılı pozuyla çok konuşulan Doğuş, o günlerde çektirdiği o fotoğrafın aslında bugün bu filmin sinyallerini verdiğinden bahsetti. Filmde oynayacak diğer oyuncuların isimlerini firma tarafında saklı tutulduğunu, Filmin Ocak ayının ortalarında paylaşılacak olan ikinci fragmanın da açıklanacağını belirten Doğuş, birçok ünlü ismin kadroda olduğu ayrıca konuk oyuncularla pekişen çok güçlü bir kadro olacağından bahsetti.

Filmin ana sponsorluğunu ÇEKOİL benzinleri üstlendiğini belirten Gün Medya Yapım, filmin bütçesinin 1.000.000 USD olduğunu belirtildi.

Yılbaşı gecesi sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan SAXI filminin ilk fragmanında Doğuş’un sadece iç çamaşırıyla elinde saksıyla koşması en çok konuşulanlar listesine girdi.



ahahaha adam ne yapıcağını şaşırdı.garibim gündeme gelcem diye hergün dahada batıyor :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten adam ne yapacağını şaşırdı. Gündeme gelmek için çocuk esirgeme kurumundaki çalışanlara küfür etti yetmedi, saksılı resmini koydu yetmedi, naptın gari şarkısını yaptı ancak yamyam style'ın gölgesinde kaldı en sonunda film yapacağım dedi o da tutmayacak. Adama harbi yazık.. Yakında arkadaş hasta, rahatsız, yardım topluyoz diye dolaştırırlar sokaklarda..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...