Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warframe (sci fi - ninja co-op shooter)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Claiborne said:

peki fusion core nasıl yetiştiricem? bow-shotgun-rifle arasında geçiş yaptığm için coreların çoğu boşa gitti neredeyse. platla core alsam ne kadar kötü bi karar vermiş olurum

çok kötü bir karar vermiş olursun.
excavation missionlarla farmlıyoruz biz genelde. bi de boşa gidiyor diye düşünme. illa kullanırsın bi yerde o modları.
Sosyal ağlarda paylaş

İlerdeki gezegenlerde daha yüksek levellı fusion corelar düşüyor. Hatta bunları farmlamak için gruplar oluşturanlar göreceksin. Düşük levellarda düşen özellikle bronz renkli corelarla hiçbir şeyi yüksek levela çıkaramazsın zaten.

Plat. harcayıp core almak çok kötü bir hamle. Çünkü sürekli ihtiyacın olacak. Bir şeyi bitirdin diyelim, başka silah veya build için başka mod denemek isteğinde yine sıfırsın. Onun yerine nerede nasıl farmlarsın diye araştırman çok daha faydalı. Ben mesela farm yapmasam bile bir gün oynadıktan sonra istediğim bir modu yükseltecek kadar core bulmuş oluyorum. Paranı harcamaya değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat kadar izlemişimdir (toplamda). Gerizekalı değilsem bir kaç bişey anlamışımdır diye düşünüyorum. Fakat bu izlediğimde bu kısım canımı biraz sıkmıştı.

o kısım baya önemli olduğundan soruyorum. ARPG oyunlardaki en büyük problemim budur çünkü.. Kısa sürede bir yere gelip god mode açmış gibi oyun kolaylaşacaksa olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

40 saat oynamışım bir tane warframe, 1 tane primary ve 1 tane melee weapon max ranke getirebildim. weaponların, warframein iş yapması için modlanması (bunların 1 tanesi 12 mod alıyo galiba) gerekiyor. bende toplasan 5-10 tane ideal mod vardır. yani ben 40 saatte bir kombinasyonu tamamlayamadım daha. baya dayak yiyorum rankime göre yapmam gereken görevlerde.

oyunda 20 tane falan warframe, her warframein ayrı skilleri ile onlarca silah var kullanabileceğin. bunlar farklı gameplay deneyimleri anlamına geliyor. birini tamamladın, op oldun sıkıldın, diğerine geç. o yüzden klasik mmo kafası değil dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

10 saat kadar izlemişimdir (toplamda). Gerizekalı değilsem bir kaç bişey anlamışımdır diye düşünüyorum. Fakat bu izlediğimde bu kısım canımı biraz sıkmıştı.

o kısım baya önemli olduğundan soruyorum. ARPG oyunlardaki en büyük problemim budur çünkü.. Kısa sürede bir yere gelip god mode açmış gibi oyun kolaylaşacaksa olmaz.

oyunu kurup 1-2 saat oynasan karar vereceksin, niye gidip 10 saat izliyorsun ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Kafadan başlamayı pek sevmiyorum. Başladıktan sonra belli bir aşamaya gelince pişmanlık yaşamak fazla koyuyor bana.

Karakter kasması etmesi o kadar zorsa..
Şöyle hareketli bir build önerisi var mı? Ne bileyim oyundaki monotonluğu azalatcak.. Tekrara düşeceğinden sıkmayacak birşey?

hareketli derken.. Karakter hızlı olsun koşup koşup yeteneği kullanayım herkez ölsün gibi değil.. Ne bileyim mmo lardaki "archer" sınıfları gibi olabilir.
Yüksek çeviklik, yüksek hasar.. Kırılgan.. Kırılganlığı azaltmak için kafayı kullanacak.. Cc olabilir (tabi cc spamlayayım, herkez ölsün gibi değil.. Hata yapınca öleyim koymaz!. yeterki oynadığımı hissedeyim!)

şu mesajıma düzgün bir öneri yaparsanız çok sevinirim.
Bastım indiriyorum bu arada. 15 dakikaya bitecek.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Claiborne said:

peki fusion core nasıl yetiştiricem? bow-shotgun-rifle arasında geçiş yaptığm için coreların çoğu boşa gitti neredeyse. platla core alsam ne kadar kötü bi karar vermiş olurum

çok kötü bir karar vermiş olursun.
excavation missionlarla farmlıyoruz biz genelde. bi de boşa gidiyor diye düşünme. illa kullanırsın bi yerde o modları.

abi çok sağol. şimdi earthte bi excavationa girdim. yağmur gibi yağıyo modlar. defensete kasmaya çalışıyordum ben vaktim boşa gitmiş hep.
Sosyal ağlarda paylaş

ya warframe supportla emailleşiyodum, en son şunu dedi adam:

said:
Make sure UPnP is disabled in Warframe (While in-game hit ESC -> Options and set "Enable UPnP" to OFF )

Disable UPnP on your router if the setting exists.

yaptım düzeldi port sorunu
veya son gelen hotfixle düzeldi ikisinden biri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...