Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 A new futuristic and free TPS game which combines Evolution Engine (Remarkably similar to CryEngine 3, I must say) and gun-wielding Ninjas complete with their own special abilities and customizable katanas. http://www.youtube.com/watch?v=y431HlKQ_zg http://www.youtube.com/watch?v=X9GwNTfwOaU Warframe Closed Beta Key Giveaway http://www.mmobomb.com/giveaway/warframe-beta-keys Dark sector'ün yapımcılarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=406&val=1&uh=FF0E6249312DC2447478277DC9D36E7F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ses tricia helfer sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Unreal'ın yapımcılarıymış adamlar, denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 steame gelmiş f2p oynayabiliyorsun. bende zınk diye donuyor arada oyun. neden anlamadım. 1-2 map oynadım, baya sıkıcıydı ama ilerde zorlaşırsa coop olarak eğlenceli olabilir. herşeyi parayla satmaları baya kötü tabii. silahlar bile 10 dolar falan markette. saçma sapan bir şey. deneyecekler eklesin beraber coop takılalım. "bingildak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 steam oyunda 7000 kişi var diyor. Geceye doğru indirip bi göz atayım :p. Yada twitch den bakayım daha temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dostum Ninja'nın N'sini büyük yaz, saygıya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 patates baya, başka oynyacak bir şey yok diyene vakit geçirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 PvP gelene kadar cacık olmaz, fazla repetetif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ayıp ama ya. %100 dedi bu yorumlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 CUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUVCUCVUCUVCUVUCUUCUCUVUCUCVUVCUVCUV CUV CUV CUV Başım ağırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 silah seslerini kısın, müziği kapatın abi direk. şaka gibi :P. bir ikide menülerle alakalı bug var. oyun zorlaşırsa, oynanabilrilik rahatlarsa güzel olabilü. Gerçi co-op işlerinde yeniyim ama.. steam kullandım ama oyun ayrı çalıştı, menülere ulaşamadım. chati göremedim. P: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ve baydı. ömrü bu kadarmış :P 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 benim oynadıkca ilgimi çekmeye başladı ya, 2. dizilimde ortalara fln geldim baya zorlaştı mapler. fena değil şu an. uprage, fusion, craft'a giriştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kafa ağrıtıyor ya direk. Kaos ortamı istemediğim için planetside2 ye pek girmiyordum ama şu oyunu oynayınca başım daha çok ağrıdı :D 1000 adamın aynı yerde kapıştığı bir oyun bile daha az kafa ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 baya kotu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 neşeyle oynuyorum bayadır ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Az önce başladım Noyzura ekleyin co up yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 abi çok yavaş level alınıyor. para da yavaş kazanılıyor. oyunu sevdim fakat bu p2w'in allahını yapmışlar bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hala oynayan varmı? ekleyin luditte, 3-5 kişi olsa çok rahatlıcak oyun hep doğu bloktan adam var ne türkçe ne ingilizce konuşuluyor pingde çoşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 defiance i mi alsam derken buna bi denk geldim indirdim bakayım nasıl cıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 alıp, char açıp, 1 defa bile oynamadığım oyunlardan, çok ergen geldi nedense sırf training'i oynadıktan sonra soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 geçen sene biraz oynayıp bırakmıştım şimdi tekrar denedim sardı akışlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 haritaları bilince cok zevkli oluyo aslında, iyi takımla ki genel seviyesi iyi oyunun. kaptırıp gidiyosun, tam anlamıyla "run" oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 username flappy pw bird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar