Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 rifle hala op bişe takmadan bile op füzeye yavaşlatan mermi + yakan mermi takınca aşk oluyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 mm yine çüküdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 şu oyun bulamama, parti kuramama, oyuna 3vs3 girme dertleri falan olmasa şuan oynadıgımın 5 katı oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 aynen ya oyun bulamama çok sorun.birde bazen oyun bitince oyundan atıyor oda bugün çıktı 1-2 gün daha devam ederse soğurum oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 3 sn falan sürüyor şu an bulması. doluşun sdf mvp olduğum oyundan attı allahsız. tam skor ekranı gelecekken kapandı. puanları da alamadım. ne saçma iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 dün banada oldu ya tam score ekranında kitlendi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Zevkli oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://i.imgur.com/RrKRymZ.png yenildik ama sniperla ağızlarını burunlarını kırdım ilk oyunda asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 captures 0. iste boyle oynanan modu anlamayan hiyarlar yuzuden kaybediliyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 crystal topladıgın bolum zevklı ctf ( hammer ) ı pek sevemedım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Şu kazanılan blue bilmemne neye göre hesaplanıyor bilen var mı? Çok tutarsız geldi bana. Kzansan da kaybetsende base 500 üzeri bonus veriyordu. Ondan sonra bu miktar azaldı falan. Bazen artıyor. Bu dediklerimin hepsindede mvp iken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aquila said: captures 0. iste boyle oynanan modu anlamayan hiyarlar yuzuden kaybediliyo hep. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hammer ile adam dövmek çok zevkli ama ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=U3AI5u8aUCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 AFDASFSDFASDF "What have we done" "The Lords work" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu ne lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Şöyle bir problem var; evdeki bilgisayarda her türlü girip oynayabilmeme rağmen başka bir bilgisayarda daha girişte bağlantı problemi, internet bağlantınızı kontrol edin gibi bir hata veriyor. Silip evdekinden backup aldım ve yeniden kurdum ama durum aynı. Bir iki şey okudum, denedim ama fayda etmedi. Var mı böyle bir durumla karşılaşıp çözen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 4 kişi girmemize rağmen inatla oyun hepimizi aynı takıma atmadı. Böyle parti sistemini bi düzeltmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben söle bişi yaptım roket main shotgun alt yaptım roketle ıskalar da tek atmazsam pompalıyı çekip widespread ile dömeştiriyorum acayip efektif oldu nerflemeseler bari :D Silah , Stat vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 dün bi güncelleme geldi ondan sonra sesler gitti la oyunda ses gelmiyor edit:tamam hallettim ses karıştırıcıda sesi kısılmış asfkahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Şu victory/defeat ekranında yanit vermeme olayını fixleyebilen oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 progamer said: 4 kişi girmemize rağmen inatla oyun hepimizi aynı takıma atmadı. Böyle parti sistemini bi düzeltmeleri lazım. bu olay sinir etti bizi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Güzel oyun yapılmış. Yalnız pingler nasıl böyle iyi olabiliyor anlamadım. Avrupa server'i diyor ama ping 40 falan. Darısı csgo'nun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hala akşamları oyun bulmak yarım saat sürüyor mu, ona göre yüklemeyi düşünüyorum. boşuna akh ya yüklenmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 2-3 gündür oynamıyordum ama son zamanlarda en fazla 1-2 dk sürüyordu.genelde 10-15 sn de buluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar