Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kemalist var kapitalist yok. ankete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://galeri2.uludagsozluk.com/208/allah-ne-kadar-s%C3%BCper-lan_300618.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sosyal demokrat seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ortanın solu aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bone said: sosyal demokrat seçtim Sosyal demokratlık Emperyalizimin uydurduğu bir görüş aynen ılımlı islamda olduğu gibi ,amaç solu yumşatmak daha ılımlı hale getirmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 olm şaka maka %50lik akepe oyu ve 7%lik kürtçü oyu burada da fiks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Benim benimsediğim belli bir görüş yok, çünkü o görüşü benimseyen insanların ne yaptığı önemli oluyor genelde. Yani o görüşün düsturları ikinci planda kalıyor. Bu nedenle bugün hangi siyasi duruş benim ve vatanımın refahını arttırıyorsa, ülkemin kalkınmasını, milletler arasında onuruyla durmasını sağlıyorsa, işsizliği azaltıyor, özgürlükleri arttırıyorsa o duruşu benimseyen partiyi ya da siyasi duruşu desteklerim. Eğer bunları başaran AKP ideolojisi olsaydı AKP'yi de desteklerdim. Kemalist düşünce bence bu bakımdan aklıma en çok yatanı verdiğin şıklar arasında ama o da bir siyasi görüş ya da duruş değil o yüzden "diğer"i işaretledim. Daha çok bir düşünce ve yaşam tarzı bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ne oldu zoruna mi gitti? yazik perincek amcan cok üzülmüstür sonuca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ayrıca komunist kemalist vs. siyasi görüş değildir. Komunizm,kemalizm -kemalizm de siyasi görüş değildir lol yeto- baya faillemiş bu çetintaş yine. bomonti fazla kaçtı herhal yılbaşı arefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 senko said: siyasetle ilgilenmiyorum ilgilenmenin vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Komünist = 0 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Politika bir pusula gibi, ortalama dört ama en fazla 8 tane farklı akımı olabilir bana kalırsa. ki bana da kalmaz aslında, şimdi kimileri politikaya şöyle bakıyor; o maocu abi, bu da neo-liberal, şu şii-liberal falan filan. Hal böyle olunca yüzlerce siyasi akım var zannediyorsun. Siyaset iki boyutludur, x ve y ekseninde ayrılır. Bu iki doğrudan biri iktisadi anlam taşır diğeri de sosyolojik anlam. Yüzlerce politik akım var zannedilmesinin sebebi de bu eksende orijine olan yakınlıkla alakalı. Neyse kişisel olarak düşüncem şu ki yemişim politikayı. Umrumda değil. Ama oyum özgürlükçü ve az çok da adaletli olanlara ( ve mümkünse de orijinden fazla uzaklaşmasın :D )*resmin üzerine tıklat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kendimi bildim bileli bu meseleleri anlayamadım.bu ankette paticik çoğunluğunun, seçtiği görüşün fanatiği olduğuna ve hayatının merkezine koyduğuna pek inanmıyorum.vardır da hiyaa xx ne güzelci az insan var burda. hangi tür müzik dinlersiniz hangi siyasi görüş hangi parti hangi inanç. resmen bilgisayarda arşiv şişer de aradığını bulamaz hale gelince ayırırsın ya o mantık.dünyada çok insan var hepsini bi kategoriye sokmalıyız fişlemeliyiz. siyasi görüşüm insanlık.onun harici anlık düşünceler ve objektif bakışla zaman zaman bazı görüşlere yakın gibi gözükebilir insan. ama gözleri kapatık fanatiklik bizim ülkede popüler bu konuda. piyon olup zenginlerin viskileri hep taze kalsın diye yaşayan insan dolu sdfs. siyasi görüşten ziyade olay particilik yani.sokağa çık siyasi görüş sor akp chp der.adamların bir hayat görüşü bakış açışı yok.ha bu bütün dünyada var.ama gelişmemiş ülkede oran yüksek sdfs siyasetçi olanları yada olmak istiyenleri anlarım.adamlar işin ekmeğini yiyor ya da yiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bu arada kemalistlik diye bir düşünce şekli,siyasi görüş yok biliyorsunuzdur umarım.bir kişinin(atatürk) düşüncelerini beğeniyorsanız onun isminin sonuna -ism koyup görüş haline getirmezsiniz;örnek aldığınız kişinin düşünce şeklinin siyasi görüşünüz olarak dile getirirsiniz. ben gidip karl marxism görüşünün benimsiyorum diyemem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 rasyonalistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 stoyaizm en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 MasterHapLo said: siyaset yasak degilmiydi forumda donanımhabermi abi bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 memeciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 MasterHapLo said: siyaset yasak degilmiydi forumda kalk kalk.. geldik geldik.. uyan abi geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Red said: piyon olup zenginlerin viskileri hep taze kalsın diye yaşayan insan dolu sdfs. viskinin tazesi makbul değil ki arkadaş. yıllanacak illa. başlık genelindeki yorumlardan da ümitlendim resmen, siyaset bilimi açısından gelişme kaydetmişiz forum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Her yeri yakıp yıkasım var ama sırf insanlık adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Estel_Anorien said: Red said: piyon olup zenginlerin viskileri hep taze kalsın diye yaşayan insan dolu sdfs. viskinin tazesi makbul değil ki arkadaş. yıllanacak illa. başlık genelindeki yorumlardan da ümitlendim resmen, siyaset bilimi açısından gelişme kaydetmişiz forum olarak. en çok benden ümitlendin di mi moderatöl bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Estel_Anorien said: Red said: piyon olup zenginlerin viskileri hep taze kalsın diye yaşayan insan dolu sdfs. viskinin tazesi makbul değil ki arkadaş. yıllanacak illa. başlık genelindeki yorumlardan da ümitlendim resmen, siyaset bilimi açısından gelişme kaydetmişiz forum olarak. ya aslında onu yazarken şişe bitince yerine yenisi gelsin manasında yazmıştım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ...izim, aşın artık bunları RULER is big patron. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 anarko-sendikalistim ben bu arada. zaman zaman da komünist. son olarak da anarko-nihilizm manifestosu yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar