JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yazuach said: MMORPG.com mayıs ayı turnuvasını izlemeyenler sadece şu maçı izlesinler.Mükemmeldi ya... http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/videos/gameID/473/videoId/3093 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yazuach değil de başkası aynı mesajı atsa, yukardaki mesaj gelmezdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bence üstdeki mesaj gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 izleyen sayısı: 1.423 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Phoenixlin said: Yazuach değil de başkası aynı mesajı atsa, yukardaki mesaj gelmezdi asdf buranın işsizleri meşhurdur demişlerdi, hakkaten adam çetele tutuyor yahu, hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ne çetele tutacam evladım, 2 başlık aşağıda kabak gibi yazın duruyor: JestersTear said: Oyun tam bir hayal kırıklığı, hem de kocaman bir hayal kırıklığı, başka bir platform'da bu Yazuach denilen ŞAHIS ile tartıştım kendisi aynen burada yaptığı gibi orada da GW2'yi atgözlükleri bağlayarak savunuyordu. Buraya tesadüfen bakarken gene aynı kişinin aynı şeyleri savunduğunu gördüm, ve kararımı verdim. Yazuach sene atgözlükleri bağlamış koca bir fanboysun. Bu bir hakaret değil, bu senin yaşadığın gerçekliğin. A-net ise tam bir gerizekalı gibi oyunu yönetiyor, getirdikleri patchlerde elle tutulur hiç birşey yok, oyunculara pvp server kiralama imkanıymış.. peh peh... GW2'nin oynanışı çok güzel olmasına rağmen içerisindeki çeşitliliğin yetersizliği ve aptalca planlanarak yönetildiği için malesef bırakılmayı hak ediyor. Yazuach gibi fanboylarda kendini parçlamakla kalıyor. kale almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Turnuvalarda anlık 4000 izleyiciyi geçiyor , çok demiyorum tabi ama daha yeni başladı turnuvalar , zamanla artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Phoenixlin said: Ne çetele tutacam evladım, 2 başlık aşağıda kabak gibi yazın duruyor: JestersTear said: Oyun tam bir hayal kırıklığı, hem de kocaman bir hayal kırıklığı, başka bir platform'da bu Yazuach denilen ŞAHIS ile tartıştım kendisi aynen burada yaptığı gibi orada da GW2'yi atgözlükleri bağlayarak savunuyordu. Buraya tesadüfen bakarken gene aynı kişinin aynı şeyleri savunduğunu gördüm, ve kararımı verdim. Yazuach sene atgözlükleri bağlamış koca bir fanboysun. Bu bir hakaret değil, bu senin yaşadığın gerçekliğin. A-net ise tam bir gerizekalı gibi oyunu yönetiyor, getirdikleri patchlerde elle tutulur hiç birşey yok, oyunculara pvp server kiralama imkanıymış.. peh peh... GW2'nin oynanışı çok güzel olmasına rağmen içerisindeki çeşitliliğin yetersizliği ve aptalca planlanarak yönetildiği için malesef bırakılmayı hak ediyor. Yazuach gibi fanboylarda kendini parçlamakla kalıyor. kale almayın. Kimin kim hakkında yazdığını ya bir kenara not ediyorsun yada Çok geniş bir hafızaya sahipsin heralde nerd kardeşim, o açıdan söylemiştim. Neyse işsizliğine devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aha kavga var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ya uğraşıp kavgayı devam ettirecem de çok üşendim. He pampa seni ilk balonlu gördüğüm günden beri takip ediyorum; hastanım he. Beynimdeki harddiskin terabyteları sana feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Olsun yawrum, balonu bile unutmamışsın söylediğin herşey benim iddialarımı doğrular nitelikte. Balonu bile unutmamışsın, ama patlamış kime patladıysa artık o balon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Hiç cevap yazmayın sakın ha bulaşmayın gerek yok.Benim yaptığım gibi görmezden gelin.Zaten ne mal olduğunu bilmesem ben verirdim ağzının payını. Tartışma konusu donanımhaberde arayıp bulabilirsiniz. Kendisi spvpde "tank" karakter oynayıp karşısına yine "tank" bir karakter gelince 1vs1in 15dk sürdüğünden şikayet etti. Bende karşı cevap yazınca konuyu benim "nerd" olmama , "asosyal" olmama filan kadar getirdi bende blokladım kendisini.Uzun bir sürede tartışmadım. En sonda şu konuda cevap yazınca, http://forum.donanimhaber.com/m_74394711/tm.htm , kin tutmuş garibim buraya kadar gelip beni bulup rage yapmış.Allahtan Gw2tr'de nickim farklıda bu varlıkla uğraşmak zorunda kalmıyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 @Myshkin Hocam o video tunuva bittikten 2 gün sonra eklenen videosu o yüzden öyle.Live streami çok ciddi bir izlenme oranı yakaladı ve aynı zamanda çince streamide yapıldı mmorpg.comdan farklı olarak oda baya ilgi gördü. Bu arada custom arenalar geldi geleli turnuvalar her geçen gün git gide artıyor. Mmorpg.com bu turnuvayı aylık bir rutin haline getirdi. Aynı zamanda guruda her ay turnuva yapacağını açıkladı. Bunun dışında guildler serverlarda kendi gold ödüllü turnuvalarını duyurmaya başladılar. Ve son olarakta gelecek tarihlerde olacak 2 çok büyük turnuva var. Bu iki turnuvada uzun soluklu olup çok ciddi para ödülleri içeriyor. Konusunu açıcam yakında hem buraya hemde Gw2Tr'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Nereye gidersen git bulacağım oğlum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Verdiğin donanımhaber linkindeki konuda da ağzının payını almışsın cümle aleme rezil olmak için koydun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adres isteşin buralarda meseleler boyle hallediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 deliganlıysa yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 lan allahın unuttuğu başlıkta bile drama döndü bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 "gel lan erkeksen ts:212.68.43.43 :235656566" denmemiş henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 vsye gel vsye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 char silmecesine pvpye varsa gelsin, sildireyim charını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 özlemişim lan oyunu tekrar açtım oynadım dün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 2 aydır girmiyorum bende. Varmı bir değişiklik ? En son pvp tittle ı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Char silmesine 1v1 atacak kendine güvenen baba yiğit aranıyor. Not: Phant mesmerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Account bilgilerine atalım? Yenilen hesabı verecek, caymak yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar