µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 spvp olayı güzeldi çıktığı dönem ama hiç böyle bi koparıp gidemedi, çıktığından itibaren hep oyuncu kaybetti. MMO'lar genel olarak çok oyuncu kaybetti esasında geçtiğimiz 15 senede.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 (düzenlendi) Holy trinity işinden neden vazgeçme meyili var mmo camiasının onu anlayamıyorum. Bence enfes bi olay, tekeri baştan icat etmeye gerek yok. Şahsen beni mmo oynamaya iten ana unsurlardan birisi, benim kendime has bir rolüm olması. "Abi evet bize bir PRIEST HEALER" lazım denmesi, veya her class'ın kendine has bir özelliği olması ve hem kendine hem başkalarına bununla faydası olması. Herkesin bi rolü olduğunda bi anlamı oluyor, öbür türlü herkes her şeyi yapabilir, energy managementı da kaldırdık, warrior da heal atar, monk da mob kitelar falan denince e kaldır o zaman komple classları bi anlamı kalmadı. Bunu da en iyi WoW başarıyor şu an zaten. Kolektif başarının yanında kendi rolünü başarıyla icra ettiğinde verdiği hazdır mmo'nun bi olayı. GW2'den ben şahsen bu yüzden soğumuştum. 2-3 dungeon girdim healer olma hevesiyle, baktım çok bi fark yaratmıyorum, atsam da olur atmasam da, herkes patır kütür moblara dalıyor ben de öyle yaptım e sıkıldım bi süre sonra. Umarım GW3'te bu konsepte bi dönüş olur. Haziran 4, 2026 Xenocide tarafından düzenlendi 1
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 Xenocide, 04.06.2026 16:38 tarihinde dedi ki: Bunu da en iyi WoW başarıyor yani başarıyor kısmı biraz sıkıntılı gerçi. büssürü çeşit çeşit tank classların var oyunda. öyle rezil bir sezona giriş yapıyorsun ki tank dağılımın böyle oluyor oyunu oynamak istiyorsan oynadığın classı terkedip popüler olan META classlara yönelmek zorundasın. uzun zaman sonra wow'a bu midnight ile tekrar girdim. raidinden m+'sına kadar baya döndüm itemleri fulledim. ee oyun bitti. keyif aldım mı sorusunun cevabı hayır... tek bir kişinin hatası 30dk'nı ziyan ediyor. lol'de aram oynarken daha eğlenceli anlar oluyordu. MMO'nun senelerdir can kaybettiği belli bir şey. yeni bir formül de şart o yüzden. kimse bilmiyor ne olması gerektiğini, deneye deneye buluruz umarım. bu arada Wow mmo değil bence artık. insanlarla iletişimim bir counter strike dan veya lolden daha fazla değildi.. 1
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 ben tabi biraz classic era temalı dedim onu retaila çok hakim değilim
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2026 GW 1-2'yi toplamda 20-30 saat anca oynadıydım, WoW varken insana fazla süslü geliyordu ya atmosferi.
Öne çıkan mesajlar