Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 İhtimali bile var kısmı iyimserlik. Bütün server komünitelerine tecavüz ettiler. Ha ben gene oynuyorum da yani guildim dağıldı, WvW desen tam drama. Üstüne megashit sonrası WvW nüfusu çok ağır yara aldı. Sırf dailyleri yapmak için giriyorum artık belki günün birinde oyun düzelir umuduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 The PAX South schedule has been released and it features an interesting panel on the main stage that will be hosted by ArenaNet co-founder Mike O'Brien and Guild Wars 2 game director Colin Johanson. Called "Beyond the Point of No Return", could it be the long-awaited expansion announcement? A new game perhaps? Keşke. Yine hype yaratıp gelip yine living story bıdı bıdısı yaparlarsa... Bişey diyemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 or all kinds of new and shiny BACKPACKS?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 %100 living story oyundan tek istediğim gw1 deki gibi fast paced tdm moduydu. (şu random veya premade girip yenince consecutive win bonusuyla devam ettiğimiz ) event için 50 tane pvp modu tasarladılar bi şunu getiremediler hala domination da domination :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bir tane TDM mapi var aslında ama RA tadı yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ruins of surmia serverındayız oynayan varsa 3-4 kişi oynuyoruz bize katılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 HarveyQuinn said: ruins of surmia serverındayız oynayan varsa 3-4 kişi oynuyoruz bize katılabilir :) Bende o serverdayım, ekleşelim, ID: moonwalker.5643 Arada roaming yada dungeon falan yaparız, ts de türkçe konuşamamaktan muzdaribim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 valla hocam guild yüzünden gandara ya geçtik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gold isteyen varsa brit bankada beklesin gelicem 10dk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ChaosDahlia.5321 postayla atabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 HarveyQuinn said: valla hocam guild yüzünden gandara ya geçtik :( Sağlık olsun. Community forumda bahsediyorlardı bi kaç transfer eden guildden. :D Koca serverda bi kaç türk kafadar bulamadım şöyle makara kukara takılacağım. Gandara nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 valla serverdaki tek guild bizimki değil baya kalabalık gandara bikaç türk guildi daha da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 patidekiler oyunu neden bıraktı sebebi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Biz enson desolation serverındaydık, sanırım oyundaki en büyük Türk guildiydik. Guild member sayımız o kadar fazlaydı ki, guild cap yetmiyordu. Çok eğlendik fakat hardcore oynayınca kaleleri saatlerce uğraşıp aldıkta sonra yatağa gider gitmez kaybettiğimizi bilmek bir süre sonra amaçsız dolaşmamıza neden oldu. O zamanlar rank sistemi falanda yoktu. Çoğu kişi legendary yapıp rolantiye bağladı. Arada bakıyorum ama pek gaz vermiyor. Bakalım şu expansiyon güzel gelirse belki efsane yeniden canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ne oynamalı ya? GW2'den hiç community feeling'e girmediğim için hep kısa süreli karakter kasıp bıraktım ki karakter kasması en zevkli mmo'du bence. oyunu oynayarak bir şeyleri "görev" haline getirmeden level atlatmayı başarmış adamlar. dal toplasan exp geliyor. necro kasmışım zamanında 80 ilk başladığım karakter vardı warrior 70 küsür guardian'ım var yine 70 küsürlerde ranger mı kassam diyorum yeni exp gelene kadar. pvp'de nasıl ranger'ın gameplay'i? engineer sanki benim istediğim oyun tarzına daha yakın gibi ama ranger'ın utilityleri de çok güzel gibi. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ranger aç gotta catch em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Başlıyomuyuz tekrardan arkadaşlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 enginarla giriyorum ben boş vakitlerimde, zaten wow'da raid dışında bir şey yapmıyorum artık. ne follower ne garrison bakmıyorum. leveling saçma sapan hızlı bu arada. 10 levela yakın aldım 2 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 double xp weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 evet o olmasa da 5 level alıyorsun, yine hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bingildak said: evet o olmasa da 5 level alıyorsun, yine hızlı hype yapma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 direk lvl 20 yapan scroll yok mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 var, eski karakterlere geliyor (1. yıl hediyesi olarak) benim enginer 30 küsürdü zaten, hafta sonu 50 küsür oldu işte. 3-4 saat oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Tome of knowledge diye bir scroll varmış. 1 lvl veriyormuş. Millette 60-80tane olmuş. Direk basıp lvl alcaklarmış http://wiki.guildwars2.com/wiki/Tome_of_Knowledge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 anaaa bu level mı veriyormuş. bana dün 2 tane mi 3 tane mi ne düştü. bastım geçtim. skill point veriyor sanıyordum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar