Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

The PAX South schedule has been released and it features an interesting panel on the main stage that will be hosted by ArenaNet co-founder Mike O'Brien and Guild Wars 2 game director Colin Johanson. Called "Beyond the Point of No Return", could it be the long-awaited expansion announcement? A new game perhaps?

Keşke. Yine hype yaratıp gelip yine living story bıdı bıdısı yaparlarsa... Bişey diyemiyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Biz enson desolation serverındaydık, sanırım oyundaki en büyük Türk guildiydik. Guild member sayımız o kadar fazlaydı ki, guild cap yetmiyordu. Çok eğlendik fakat hardcore oynayınca kaleleri saatlerce uğraşıp aldıkta sonra yatağa gider gitmez kaybettiğimizi bilmek bir süre sonra amaçsız dolaşmamıza neden oldu. O zamanlar rank sistemi falanda yoktu.
Çoğu kişi legendary yapıp rolantiye bağladı. Arada bakıyorum ama pek gaz vermiyor. Bakalım şu expansiyon güzel gelirse belki efsane yeniden canlanır.

Sosyal ağlarda paylaş

ne oynamalı ya? GW2'den hiç community feeling'e girmediğim için hep kısa süreli karakter kasıp bıraktım ki karakter kasması en zevkli mmo'du bence. oyunu oynayarak bir şeyleri "görev" haline getirmeden level atlatmayı başarmış adamlar. dal toplasan exp geliyor.

necro kasmışım zamanında 80
ilk başladığım karakter vardı warrior 70 küsür
guardian'ım var yine 70 küsürlerde

ranger mı kassam diyorum yeni exp gelene kadar. pvp'de nasıl ranger'ın gameplay'i? engineer sanki benim istediğim oyun tarzına daha yakın gibi ama ranger'ın utilityleri de çok güzel gibi. kararsız kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...