JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 abi şu gang gruplarını anlamıyorum gerçekten ne zevk alıyosunuz haritada 1-2 tek başına koşan adamı gangleyince? Öte yandan Warrior kasmaya başladım hızımı alamıyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 JestersTear said: abi şu gang gruplarını anlamıyorum gerçekten ne zevk alıyosunuz haritada 1-2 tek başına koşan adamı gangleyince? arkadaşım yazdığım mesajın içeriğinde "gang gruplarının sende ki anlam ve önemini mi sordum? ama bizdeki gang mantığını söyleyeyimde öğrenmiş ol. biz şöyle gang yapıyoruz, zerg'e kendimizi gösterip zergin içinde çok fazla heyecana sahip wariorlarını yeni kasmaya başlayan adamları zergin içinden kendimize çekip keserek ya da zergin arkasında kalan wariorlarını yeni kasmaya başlamış adamları toplayıp toplu halde kesip etraflarında dans ederek oyundan keyif alıyoruz. bence sen wariorunu kasmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 lan dreagloth'a sözüm var yoksa seni burada ölümüne trollerdim de neyse. Adamların oyundan zevk alma anlayışı, upscaled karakterleri tenhada kıstırıp 5 kişi kesmek.. Tam bir lamer grubu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 inşallah canım yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://www.thesmartseedscompany.com/Images/Let%27s-Behave-Cover.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 @Jesters A new challenger appears! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tek rakibim THY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 5 kişi ile gayet eğlenceli olabilir.Neden 1-2 kişi ganglesinler ki, 10 15 kişi ganglersen eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Dün gece yaptığımız guild raid'inden kesitler... özellikle 11:44'den itibaren dikkat. İyi ezmişiz. http://www.youtube.com/watch?v=jZ7vvzO-yVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Biraz dinledim de adamın konuşması, verdiği direktifler çok tanıdık geldi sdf.ventli red guard videoları çıktıktan sonra bir kaç guildde daha görmüştüm.Laf atmak için söylemedim, sadece dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yaklaşık kaç kişi yapıyorsunuz guild raid'leri ?? çok kalabalık gelmişti de comm tag açıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 commander tag hep açık zaten de, orada random 3-4 kişi falan var gerisi bizim guildden. 30 online oluyor team speakte raid geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 guildindekilerin rengi turuncu, partindekilerin rengi maviyse, ordaki random isimleri yesil renkte olanlar 3-4 kişimi? ahahha güzel video, çekenin makinası falan kasmamıs görüntü kaliteside iyi lol. arkadaşlar bu arada seafarere geçtik umduğumuzu bulduk etrafta bolca wariorlarını yeni kasmıs tek başına gezen adamları yakalayıp bırakıyoruz^^ şaka şaka güzel gang grupları var memnunuz :) serverda birlikte oynamak isteyen arkadaslar varsa Mesmeralzâde, Why So Confused, Chillie Sauce'ye mesaj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 biz 30-35 kişiysek karşıdaki HOD guildi 50-60 kişi arası. HOD, Blacktide'ın en kalabalık guildi olmakla bilinir zaten, ama kuru kalabalık oldukları için böyle dağıttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ncnHwSD15NE hey gidi günler hey. paylaşasım geldi birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 2.5 günde 50k Glory + 16000 Belongings kastım. Warrior level 74 oldu. 3 günde level 80 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 oh 4. karakteri de 80ledim. Tam bir no lifer olma yolundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu gün wvw'de acaip lag vardı ya, skill lag olsun insanların teleport olması olsun.. ne güzel çözülmüştü ya nereden çıktı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 o nasıl bi lvl kasmadır ya 3 günde 80 lvl, bi banamı zor geliyor lvl kasmak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 3 gün dediğimde total de 20-21 saat gameplay işte, 3 güne yayılmış hali bunun. Defalarca söyledim 18 marta kadar en hızlı level kasma yöntemi Spvp de team arena match'lere katılmak, belonging ve glory geliyor deli gibi. Bunları da level scrolla basmak. Ama 18 marttan itibaren glory'yi siliyorlar, spvp reward sistemi değiştiği için farklı olacak herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 530 saat oynamışım, 22 gün :( üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 varya gladiator title ina 2000 rpoint kaldi, ama yalniz basina soloq yapmak acaip bayio yani bi yerden sonra. team i de yalniz yapmak istemiom, peh be napcam ben. bide bugun gelcek patch ile ilgili hikayeye nolcak bilgisi olan varmidir? heyecanla bekliyorum aksami :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Team queue'y eyalnız da girebilirsin problem olmaz. Solo'ya göre daha fazla rank/glory geliyor. Bu arada bu akşam glory'i kaldıracaklar patch'le. Son glorylerinizi harcayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ya şimdi glory kalktığına göre pvp skinlerini nasıl topluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Toplayamıyorsun işte sıkıntı orda. Şu an pvp'de alabildiğin tek ödül rank atladıktan sonra gelen boş beleş PVE itemları barındıran bir chestten ibaret. İlerde de zaten pve'de armor'un neyse onu aynen kullanabilceksin diye silkelemiyor anet. Ha bi de en son işte Tournament of Legends diye bi nane duyurdular da benim gibi casual pvp takılanların işine yaramıyor: http://dulfy.net/wp-content/uploads/2014/03/tournament2.jpg http://dulfy.net/wp-content/uploads/2014/03/tournament1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar