dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ee patladımı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 gelmiş geçmiş en kötü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 en kötü oyun bile en az 10m $ kazanıyor :P (herkezin 15$ dan aldığnıı hesaplarsak ve başka 5 para vermediklerini) (oyun bariz kötü tabi. Ama kendi adıma "iyiki çıktı" diyorum. Ileride daha fazla lootlu oyun göreceğimi umarak böyle düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 İlk sayfada dursun. Gamespy said: Cons: Rife with hackers; death is far too frequent; missing features. Pros: Atmospheric; long view distance; full refunds available. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Gw2 konusuda 2500 post olmuyor drea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 starcraft wc wow oynuyodur bşde su oyuna kötü diyenler ha ben oyunun neyle ilgili oldugunu bile bilmiyorum fakkooo nun mesajını gördüm diger topikte ona göre yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kanuni said: Gw2 konusuda 2500 post olmuyor drea :) dolandırıcılık yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paticik kurali degilmi 2000plus postlu konunun yenisi aciliyor ya hani onu dedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tartışılacak birşeyi kaldımıki bu oyunun? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bu paylaşıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hea ben koydum, fotoşap dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sitesi açılmıo asfgsahfsa ayrıca connector da girmio... şaka yapıyorlar bence ... aslmkfhaskjfasfsa Dolandırıldık sakjfsakfasfasf Çözüldü :) Dns problemiymiş 108.162.203.133 thewarz.com 108.162.203.133 forums.thewarz.com 108.162.203.133 www.thewarz.com 66.180.197.58 api.thewarz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bayadır hiç girmedim.var mı bi ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sitesine girilmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 burdan birinin attığı linkten kurcalaya kurcalaya dupe yapmayı öğrenmiştim geçen hafta. oyun çok güzel gelmişti hackera ölme korkusu olmayınca. dupe'ü kaldırdılar(en azından benim yapabildiğimi) girip birine ölünce çötenk diye tekrar alt f4'ü basmaya başladım :( madem dupe'ü durdurcaksınız, hacki de bitirin bari be arkadaş. alın teri itemlar hackera kaptırılınca evladım ölmüş gibi oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Oyungezer'den: "Bildiğiniz üzere The War Z 2012'de büyük çalkantılara neden oldu... Önce oyunun resmi forumunda moderatörlük yapmış bir kullacının açıklamaları, ardından Steam'de bir görünüp kaybolması, sonra tanıtım görselinin The Walking Dead dizisinden aşırılmış olması derken -gördüğünüz üzere bitmek bilmiyor- son olarak da isim hakları nedeniyle çıkan sorun geliştirici Hammerpoint Interactive'a büyük zarar verdi. Tüm bunların ardından oturup biz nerede yanlış yaptık diye düşünen Sergey Titov - ki kendisi oyunun yönetici prodüktörü - bir mektup yazarak oyunun tüm hayranlarından özür diledi. Mektupta The War Z'nin kısa süre içinde büyük ilgi çekmesi nedeniyle kibirle hareket ettiklerini belirten Titov, zamanla kullanıcılardan koptuklarını ve bu iletişimsizliğin kendilerine büyük bir bedel ödettiğini yazdı. Hammerpoint Interactive'ın ufak bir geliştirme takımı olduğunu, ellerinde daha çok kişi ve daha fazla fon olsaydı işlerin çok farklı olabileceğini ifade eden prodüktör mektupta yönetimsel ve fikirsel olarak değişikliklere gideceklerini, The War Z'nin potansiyelini ortaya çıkarmak için hala çok geç olmadığını da yazdı. Yaşanan olaylardan sonra büyük tepki toplayan firmanın sözlerinde ne kadar duracağını ya da oyuncuların bu noktadan sonra The War Z'ye ne kadar ilgi göstereceğini ise hep birlikte göreceğiz..." O screenshot Photoshop ürünü değildir belki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 600k satış yapılmış daha ne fonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Oyun satışa sunulduktan sonra gelen parayı hesaplamamış adam. Oyun yapılmaya başlamadan önce kazansaydı o parayı olur du :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 DDOS nedeni ile kapalı kaldı oyun ya, yazık lan git gide daha da çöküyor adamlar. Birileri şu tarzı yaşatacak yeni bir oyun yapsın abi ne olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 RedallHoor said: DDOS nedeni ile kapalı kaldı oyun ya, yazık lan git gide daha da çöküyor adamlar. Birileri şu tarzı yaşatacak yeni bir oyun yapsın abi ne olur ya. abi sakin olun lan yapılıyor diyoruz, DayZ Standalone. Bohemia Interactive. buglı oyun motoru yapma konusunda müthiş tecrübeleri olmasını bi kenara bırakırsak aynı zamanda da inanılmaz detaylı oyunlar yapabilmeyi başaran nadir firmalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ben bu haberi duymuştum abi açıkçası, ama aynı motora sahip olacağı söylentileri vardı DayZ ile o nedenle biraz hevesim kaçtı. Farklı bir motor kullanacaklar mı oyun için? Ve çıkış tarihi konusunda bir bilgi verildi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Aynı motor ama üzerinde oynama yapacaklar oyun için, sıkıntısız olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar