Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Imam we Trust


mani

Öne çıkan mesajlar

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1113675&CategoryID=77

http://i.radikal.com.tr/480x325/2012/12/24/fft64_mf1256638.Jpeg

said:
Daha önce cami imamlığı yapan, ardından Özel İdareye geçen ve kısa sürede Acıpayam İlçesi İl Özel İdaresi Müdürü olan Mustafa Uçar, geçen hafta da Pamukkale ve Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürü olarak atandı.


Verilen bilgiler ışığında sanırım vatandaş 3 sene içinde imamlıktan Pamukkale işletme müdürlüğüne kadar yükselmiş. Çağımızın parlayan mesleği imamlık. Rabbimiz herkese kıyak hayat nasip etsin amin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi babamın çırak olarak çalıştırdığı meslek lisesi mezunu çocuk kaymakam yardımcısı gibi bir şey oldu babam "burda uzayıp kısalamazsın" diyip işten çıkarttıktan sonra.

Aynı böyle kademe kademe jet hızıyla yükselttiler, bir dönem fiilen yaptığı tek iş belediye tesislerine gidip çay içmek falandı aahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Ardeth said:

vekilin haberi yoksa bile atamayi yapan kisi tahminen vekilin kardesini atayalim nasipleniriz ondan diye dusunmustur. bu ulkede boyle oluyor isler


'İşgüzar' ve 'kraldan çok kralcı' tipler devlet yapısı içerisinde çok. Kendi çaplarında yaranıyor ve/veya marifet ettiklerini düşünüyorlar.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...