moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yetmez ama evet. astımlıları öldürdünüz birazda epilepsili öldürün kontrolsüz gücünüzle http://www.ntvmsnbc.com/id/25407283 said: Toplumsal olaylarda kullanılan biber gazının insan sağlığına verdiği zararların tartışıldığı ortamda, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yeni bir adım geldi. Emniyet, geçici körlüğe neden olan el fenerleri almaya hazırlığında. AL AL ZENGİN EDİN BİRİNİ İhale sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağı, fenerlerin suç ve suçlularla mücadelede kullanılacağı kaydedildi. TABİ İlk etapta asayiş, çevik kuvvet ve trafik ekiplerine dağıtılacak oaln fenerlerin, öncelikle hava karardıktan sonra gerçekleşecek toplumsal olaylar ve asayiş suçlarında kullanılması planlanıyor. PLAN LOL* Fenerlerin, ışığı dağıtmadan yüzlerce metre uzağa kadar gönderebildiği, doğrudan insan gözüne tutulduğunda birkaç dakikalık geçici körlüğe neden olduğu ifade edildi. İFADENİZE Ayrıca fenerlerin, ileriki safhalarda sınır güvenliğinde de kullanılabileceği kaydedildi. UFO DÜŞÜRÜRZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 daha kötüsünü hakediyor bu ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Odtü konusuna da yazmıştım, şu alıntıyı buraya da yazayım. said: fenerlerin suç ve suçlularla mücadelede kullanılacağı kaydedildi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bence direkt tomalara benzini yüklesinler su yerine. sonra bi flame gunla her şeyi çözsünler. içleri öyle rahatlar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 la muhalefet suç değil mi. yüksek lümenli olması dışında nasıl etkisi olabilir bilmiyorum. daha çok self defense diye satılan ufak güçlü fenerler var sadece. hani kalabalık pankart açmış gruba falan kullanamzlar heralde. ama teker teker karakolda gözlerine sokup kalıcı göz hasarı falan vermeye kasabilirler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 saldırmadan önce toplu çıkarırlar feneri tutup sonra fenerlerle sopalarlar abi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 boyle yetersiz haberlere de ayrica sinir oluyorum. ya fenerin modeli cinsi nedir hangi ulkelerde kullaniliyor, kim uretiyor? yazmiyorlar, direk gecici korluge neden olan diyip ilgi cekici ve tepki dogurucu vurgu yapip birakiyorlar. mesela ingiltere'de ledlenser kullaniyor polis. gecen bir tane aldim ben de kendime gece fotograf cekimlerimde kullanmak icin. super otesi bir fener onundeki mercek de guclu led lambasinin verdigi isigi iyice toplayip nokta atisi yapiyor ve 4 tane aaa pil ile calisan fenerden 200 lumen aydinliginda isik alabiliyorsun isigi dagitmadan nokta atisi yapinca. hali ile de gozune dik tutarsan gecici korluk yapiyor. ayni fenerden aliyorlarsa zaten polis icin standart bir fener bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi türk polisi ile ingiliz polis bir değildir bence hayvanlık bakımından. 1000 lumen kullanır bunlar fenerle döver kör edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 başlığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bazı polis için bunlara da gerek yok ya, direk çekip vuranı da var sağolsun. ne oldu acaba o sandalye çeken çocuğu öldüren polisin soruşturması. herkes unuttu tabi çoktan. bir de hamile karısını hastaneye yetiştirmeye çalışan adamı dövenler vardı, onlar adam öldürmedi gerçi ondan "bişeycik" olmaz. allah belasını versin böyle ülkenin. aha tam bu kafalar buyrun http://www.youtube.com/watch?v=qQgVgb-XLho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fenerliler bir polisi kör etti sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 polisi mi yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fener deyince su aklima geliyor http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=36&alt_kat_id=228&id=6870#sekme buda kor eder adami heralde 1800 dolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tamam işte bunlardan kullanacaklarmıs powerled mi ne var askerde kullanıyorduk herkesin cebinde vardı 3-5 metreden tutunca arkada ne var ne yok göremiyosun kör oluyon direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bende de var bundan, 170 lumen, çok güzel kör ediyor, ayrıca su geçirmez. şarj edilebilen pil ve usb girişli solar panelle desteklenince = sonsuz ışık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.lightandmotion.com/underwater/sola1200d.html bende bundan var, 1200 lümen. 10 sn dir bakıyorum kör olmadım, asdfsadfs cod serisinde vardı. çok etkiliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 DynamicK said: boyle yetersiz haberlere de ayrica sinir oluyorum. ya fenerin modeli cinsi nedir hangi ulkelerde kullaniliyor, kim uretiyor? yazmiyorlar, direk gecici korluge neden olan diyip ilgi cekici ve tepki dogurucu vurgu yapip birakiyorlar. mesela ingiltere'de ledlenser kullaniyor polis. gecen bir tane aldim ben de kendime gece fotograf cekimlerimde kullanmak icin. super otesi bir fener onundeki mercek de guclu led lambasinin verdigi isigi iyice toplayip nokta atisi yapiyor ve 4 tane aaa pil ile calisan fenerden 200 lumen aydinliginda isik alabiliyorsun isigi dagitmadan nokta atisi yapinca. hali ile de gozune dik tutarsan gecici korluk yapiyor. ayni fenerden aliyorlarsa zaten polis icin standart bir fener bu. Hurriyette galiba modelini vermislerdi fenerin. 400 lumen diyor gucune. 150 usd fln fiyatı Hah bu işte; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22189020.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Home made plutonium'a varacak bu işin sonu. İnceldiği yerden kopsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi kör eden fener deyince sanki böyle polis her tuttuğunu kör edecek gibi anlıyor millet ya. Gazeteye baktım sabah, bu ne biçim başlık lan dedim önce. Sonra araştırdım netten, daha sonra haberi yapanlara "gerizekalı" dedim elbette. Sanırsın ışın kılıcı dağıtıyorlar. Bide biber gazından daha zararsız lan bariz. Biber gazı direk bi kitleye etki ediyor, suçlu suçsuz herkese rahatsızlık veriyor belirli bi alanda. Bi hamle ile 100 kişiyi rahatsız edebiliyor biber gazıyla polis. Bu nerde biber gazı nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bir Luke Skywalker edasıyla kurcalamaları dileğiyle http://www.kulfoto.com/pic/0001/0023/b/uly1w22386.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 güneş gözlüğü takarlar eylemde. no problem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 flashbang verseler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 coming soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 oldu olacak amerikan polislerinin kullandığı elektrikli şok aletini de getirsinler buraya, yada protesto yapanlar oldu mu üzerlerine ağ atılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar