Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ve uzun solukli bir seriyi daha geride biraktik :)
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 resmen sıçtı sıvadı ve bitirdi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Arrancar arc sonrasini sadece her hafta Jump icinde geldigi icin okudum yani, epey asagilara dusmustu. Sonunda kurtulduk, daha iyi serilere yeri acar insallah.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ad3m said: 10 sene hmm ichigonun inoueden çocuğu olmuştur kesin. Umarım yeni birşeyler çıkarmaz bu adam kazandığı parayla gitsin uzun bi tatile çıksın kafa dağıtsın belki sonra bişiler karalasın ama şimdi değil plx. Sonunda bitti diyecemde boruto tarzı mı devam edecek hö?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 kaç yıldır en ufak şeyi uzattıkça uzattıkça uzattıkça uzattı, en önemli son kısımları 2 sayıda kesti biçti attı bitirdi. aferin helal olsun. adam son trollüğünü de yaptı... http://i306.photobucket.com/albums/nn270/Badass_Blackie/WTF-ery/BleachExpectations.jpg
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 yalnız şu seride baştan beri en sevdiğim şey yoruichi ile urahara oldu. urahara idolüm, yoruichi'ye hayranım, ama ikisine de doyamadım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bütün tayçolar iyi nerdeyse ama gerisi çöp. konu baya çöp. gin bile süper.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 hey gidi hey, ichigo'nun saçlarının naruto gibi döküldüğünü görünce ben de bu ikisini okurken saçları döktüğümü farkettim lol. 10 yıldan fazladır izleyip okumuşum. vay canına. cidden arrancar arc sonrası bayağı bozdu, sonlara doğru da unuttuğu charlar, kapamadan bıraktığı konular gani. net 1-2 bölüm daha lazımdı kalan charları göstermesi için. naruto'yu bırakmıştım boruto gereksizliğine geçince, bu da yaparsa bunu da bırakırım artık herhalde. tek takdir ettiğim şey boruto gibi naruto'nun klonunu yapmaması oğul niyetine. yıllardır görünmeyen okul arkadaşı charlar da 2-3 panel yer aldı heh. tek tesellim kurtosuçi tayçoyu yeni tipiyle görmek oldu şu sonlarda. http://i999.mangareader.net/bleach/686/bleach-8064325.jpg yalnız son chapter ilk chapter ile aynı isimde, hey gidi. :) herşeye rağmen kubo'nun ellerine sağlık, nihayetinde bu adam yaptı bazı efsane dövüşleri ve charları sonradan çok batırmalar olduysa da. yama-ji, komamura tayço, kalbimde yaşıyorsunuz. :( şidm baktım da forumlarda "dergi zorladı alelacele hızlıca bitirsin diye" diyenler var, işin içyüzü öyleyse anlaşılıyor neden apar topar bitti böyle.
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben gidip bir bardak soğuk su içtim. bu kadar sıçılabilir yani. ağzımda kötü bir tat kaldı.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sam said: şidm baktım da forumlarda "dergi zorladı alelacele hızlıca bitirsin diye" diyenler var, işin içyüzü öyleyse anlaşılıyor neden apar topar bitti böyle. evet bende bu arc a başlamadan önce okumuştum böyle bir şey.arrancar arc da o kadar ağır sıçtı ki reytingleri baya bi düşmüş.ondan önce en az 10 yıl daha devam etcem diyordu. belli zaten aceleyle bitirdiği.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 birkaç hafta önce "ya sen bitir ya biz bitirelim" demişler güya dergiden. keşke 700'e kadar süre verselerdi de toparlasaydı biraz. bakuman'daki çarpık sistem cidden öyleymiş ya demek. ankette düşmemek için bin türlü maymunluk. da koskoca bleach'in bu duruma düşmesi, teey tey. fullbringer arc'ta batırdı esas bence, o arc hiç olmamalıydı. yeni anime şansı da sıfırlanmıştır herhalde artık.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Fullbringer da sıçtığı yetmedi birde o arctan kalan malozların yardımıyla kılıncını tamir etti falan. Son arcta o adamlar nerden nasıl geldiler hala anlamış değilim.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 O değil de inoueyi kütürdetmiş.
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ne saçmasapan bitti arkadaş, bu muydu diye kalakaldım. Aizen arcı ne kadar efsane ise sonrası bir o kadar maymunluktu. (td)
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 olm hiçbişi anlamadım lan. Bitirmeseymiş de olurmuş zaten amsdasdkzxcasdas
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Aizeni bi dövmüştü gücü mücü gitmişti ordan sonra hiç alakam yok o yüzden bodos sorayım. Zaraki Reyis bankai açtı mı?
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 8-) http://i.imgur.com/zS8l4gf.png
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Aizen'den sonra harcadığı 100 bölüme yansın bence. Yoksa bu kısım 10-15 sayı fazla olsa ne olacaktı? Kubo Troll olayını gereksiz ciddiye aldı herhalde gider ayak. Yok azıcık bi taşma falan kaldı, geri gelecek mi falan derken velet balon patlatır gibi temizledi ortalığı. Şaka.
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Kubo nun sicisi Fullbringer arc'ta basladi. Adam oturmus filler gibi hikaye yazmis. Onun yerine biraz ara verip, 1 year later Aizen events diye girseydi, olay biraz daha derli toparli olacakti. Zaten reytingler dusunce baski geldi, son arc i kese kese sacma sapan bir seye donusturdu. Simdi de anime de aciklayacaz eksik kisimlari diye gazliyorlar.
Öne çıkan mesajlar