Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Arrancar arc sonrasini sadece her hafta Jump icinde geldigi icin okudum yani, epey asagilara dusmustu.

Sonunda kurtulduk, daha iyi serilere yeri acar insallah.
Mesaj tarihi:
ad3m said:

10 sene hmm ichigonun inoueden çocuğu olmuştur kesin.
Umarım yeni birşeyler çıkarmaz bu adam kazandığı parayla gitsin uzun bi tatile çıksın kafa dağıtsın belki sonra bişiler karalasın ama şimdi değil plx.

Sonunda bitti diyecemde boruto tarzı mı devam edecek hö?
Mesaj tarihi:
kaç yıldır en ufak şeyi uzattıkça uzattıkça uzattıkça uzattı, en önemli son kısımları 2 sayıda kesti biçti attı bitirdi. aferin helal olsun. adam son trollüğünü de yaptı...

http://i306.photobucket.com/albums/nn270/Badass_Blackie/WTF-ery/BleachExpectations.jpg
Mesaj tarihi:
hey gidi hey, ichigo'nun saçlarının naruto gibi döküldüğünü görünce ben de bu ikisini okurken saçları döktüğümü farkettim lol. 10 yıldan fazladır izleyip okumuşum. vay canına.

cidden arrancar arc sonrası bayağı bozdu, sonlara doğru da unuttuğu charlar, kapamadan bıraktığı konular gani. net 1-2 bölüm daha lazımdı kalan charları göstermesi için.

naruto'yu bırakmıştım boruto gereksizliğine geçince, bu da yaparsa bunu da bırakırım artık herhalde. tek takdir ettiğim şey boruto gibi naruto'nun klonunu yapmaması oğul niyetine.

yıllardır görünmeyen okul arkadaşı charlar da 2-3 panel yer aldı heh. tek tesellim kurtosuçi tayçoyu yeni tipiyle görmek oldu şu sonlarda.
http://i999.mangareader.net/bleach/686/bleach-8064325.jpg
yalnız son chapter ilk chapter ile aynı isimde, hey gidi. :)

herşeye rağmen kubo'nun ellerine sağlık, nihayetinde bu adam yaptı bazı efsane dövüşleri ve charları sonradan çok batırmalar olduysa da.

yama-ji, komamura tayço, kalbimde yaşıyorsunuz. :(

şidm baktım da forumlarda "dergi zorladı alelacele hızlıca bitirsin diye" diyenler var, işin içyüzü öyleyse anlaşılıyor neden apar topar bitti böyle.
Mesaj tarihi:
Sam said:

şidm baktım da forumlarda "dergi zorladı alelacele hızlıca bitirsin diye" diyenler var, işin içyüzü öyleyse anlaşılıyor neden apar topar bitti böyle.

evet bende bu arc a başlamadan önce okumuştum böyle bir şey.arrancar arc da o kadar ağır sıçtı ki reytingleri baya bi düşmüş.ondan önce en az 10 yıl daha devam etcem diyordu.

belli zaten aceleyle bitirdiği.
Mesaj tarihi:
birkaç hafta önce "ya sen bitir ya biz bitirelim" demişler güya dergiden. keşke 700'e kadar süre verselerdi de toparlasaydı biraz.

bakuman'daki çarpık sistem cidden öyleymiş ya demek. ankette düşmemek için bin türlü maymunluk. da koskoca bleach'in bu duruma düşmesi, teey tey.

fullbringer arc'ta batırdı esas bence, o arc hiç olmamalıydı. yeni anime şansı da sıfırlanmıştır herhalde artık.
Mesaj tarihi:
Aizen'den sonra harcadığı 100 bölüme yansın bence. Yoksa bu kısım 10-15 sayı fazla olsa ne olacaktı? Kubo Troll olayını gereksiz ciddiye aldı herhalde gider ayak. Yok azıcık bi taşma falan kaldı, geri gelecek mi falan derken velet balon patlatır gibi temizledi ortalığı. Şaka.
Mesaj tarihi:
Kubo nun sicisi Fullbringer arc'ta basladi. Adam oturmus filler gibi hikaye yazmis. Onun yerine biraz ara verip, 1 year later Aizen events diye girseydi, olay biraz daha derli toparli olacakti. Zaten reytingler dusunce baski geldi, son arc i kese kese sacma sapan bir seye donusturdu. Simdi de anime de aciklayacaz eksik kisimlari diye gazliyorlar.
  • Yeni Oluştur...