Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Virus

Öne çıkan mesajlar

ORE NO NINDO DAKARA!

650

kaçyüz bölüm sonra "that's my ninja way" dedi, o bile yeter ama onun dışında herkesten ekşın gördük, oroçi bile "it's not like i want to fight with you, baka!" dedi.

bölümdeki tek gay kısım sasucke'nin yeni göz deseni açmasıydı, adamın aklına ne geometrik şekil gelirse o hafta onu çiziyor gözüne artık.

Sosyal ağlarda paylaş

amma mala bağladı ha :D

100 bölümdür 8 kuyruklu yok meydanda (Her hafta inatla yazıyorum ama)
Kakashi hala romantik takılıyor, yok narutoya benziyon bıdı bıdı, dünyanın yarısı göçmüş, klanlar katledilmiş, kaç kişi ölmüş gitmiş " ahh bak sen de hokage olmak istiyordun, naruto da senin gibi ehi ehiiiii"

Ninjutsu yok, taijutsu yok salak sapalak combat. Itachinin gözü var ama genjutsu yok. Sharingan rinnegan hiç bir halta yaramıyor falan.

beyin özürlümüdür nedir aq :D
Sosyal ağlarda paylaş

651

adamın black hole shield'ı rasenganla yarıp, rokudou sannin'in kılıcını da kesti 15sn'de yaptıkları kılıçla. artık bundan ötesine geçilmez power lvl up'ta, cidden bitirecek herhalde heh.

ama daha ölmedi kesin obito, kakaşi'ye desu flag açtırdı sanki bu bölüm. yenebilmek için kendini feda etmesi gerekecek sanırım. :/

Sosyal ağlarda paylaş

kılıç olayında konsantrasyonu dağıldı, noluyoz aq niye bunları düşünüyom derken gg oldu. Narutoda kendini gördü falan.

Rassenganı ciddi küçümsüyorsunuz. Bujidama çaktı 9 tane. Burada asıl olay TenTen'in de buna dahil olup torunlarına anlatacak hikayesi olması :( Orada başka birilerini çağırsaydı keşke :(

Bu arada 8 kuyruklu nerede diye gene sorma gereği hissettim :D

Sosyal ağlarda paylaş

ulan susanoyla kyuubi birleştiğinde rasengan atacak susano bekliyordum ama,

susanoyla kyuubiyi birleştirip, her bir kuyruğa kahveden adam toplarcasına adam yerleştirip, bu adamların eline sopa verir gibi rasengan yerleştirmesini hiç beklemiyordum valla.

bide gidiyo rock lee "bunu yapabilecem mi?" diye soruyo.. yaparsın canım merak etme bu seride herşey mümkün.

500dklık Attack on Titan maratonundan sonra şöyle birşey ile karşılaştımya, bütün enerjimi emdi.. Allah belasını versin böyle serinin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...