DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 11 saat önce, Xenocide dedi ki: ben şeye inanamıyorum ya, ulan dünyanın sonu gelmiş gibi kar yağıyor, hala bi yerden bi yere gitmeye çalışıyor küçük araçlar. büyükler hadi nakliye vs. devam etmesi lazım da, olum otur evinde nereye gidiyosun geçen kış bizimkiler de ağlıyodu yollar gapalı bu ne hal, kardeşim sen her günkü gibi çok normalmişçesine vaziyet hmmm işime arabayla gideyim oh oh dersen kalırsın. küpek seni. Geçen sene Ankara-Gebze-Ankara yapmıştım, akşama hafif kar gözüküyordu, Gebze'den çıkarken yollar açıktı sonradan iyi bastırmış ve kaza olmuş, Bolu tünelden itibaren 8 saat yolda beklemiştim. Bazen aniden oluyor ya, uzun yola çıkarken hazırlıklı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 2 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Geçen sene Ankara-Gebze-Ankara yapmıştım, akşama hafif kar gözüküyordu, Gebze'den çıkarken yollar açıktı sonradan iyi bastırmış ve kaza olmuş, Bolu tünelden itibaren 8 saat yolda beklemiştim. Bazen aniden oluyor ya, uzun yola çıkarken hazırlıklı olmak lazım. kar riski varsa en önemlisi ısınmak için benzin seviyesini hep yüksek tutmak lazım. bir sonraki benzinliğe kaç saat sonra ulaşabileceğini bilemezsin. benzinliğin yanından geçerken depo yarıya bile düştüyse girip fullemekte fayda var. bagajda da 2-3 dayanıklı kuru gıda ve su her zaman bulunmalı. bunlar olduktan sonra anca beklemekten canın sıkılır. geçen sene istanbul içi sayılacak yollarda donma tehlikesi yaşadı insanlar. anadolu yollarını düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 İstanbul’da Sancaktepe taraflarında serpiştirmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 bursa'da da başladı ucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Ankara, Yaşamkent, enfes yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Yağıyor mu kar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 İstanbul'da daha ağaçlar yaprak dökmedi. Korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 (düzenlendi) Dün gece Elazığ-Malatya-Adiyaman-K.Maraş-Gaziantep-İskenderun yol yaptım. Kar vardı fakat yollar açıktı, ne yazık ki Erkenek tünelinde ciddi bı kaza vardı buzlanmadan ötürü idi sanırsam. Onun dışında bu güzergahta yollar açıktı ben de kış lastiği de yoktu Şubat 5, 2023 vivavale tarafından düzenlendi 🏎️ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Abi canınızdan daha mı pahalı yapmayın şöyle şeyler yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 @Liebee abi ölünce hastane önünde reslenip başlıyorsun ya yeniden, sana demediler heralde. Teknoloji çok ilerledi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Kesinlikle haklısın, acil bir durum gelişti. Kış lastiğim de vardı, koşuşturmacadan değişemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 "şurdan markete kadar gidicem ya yoksa uzun yolda takıyorum kemer" de diyordur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 şimdi sms geldi ibb'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Akşam 5 gibi Ataşehir tarafından dönerken yağmurdan kara dönmeye başlamıştı. Bu arada epeyi fırtına da vardı. Muhtemelen önümüzdeki birkaç gün şiddetini arttırarak yağmaya devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Ankara başladı 1 saat önce yükseklerde yağmaya. Eğer böyle devam ederse 1-2 saate sağlam tutar yükseklerdeki yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Gölbaşında 2-3 saattir yağıyor, çok şiddetli değil ama fırtına tipi var. akşam 10a kadar yağış gözüküyor böyle devam ederse baya yol kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2023 Ankara, Yaşamkentte tipi şeklinde yağıyor yaklaşık yarım saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 pics? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2023 Evet yarım saat kadar güzel yağdı dün Çayyolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 gordugumuz tek kar, ekranda yagan sanirim. pazar gunu baku'de az bi yagdi. durdu. bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 paticikte muthis yagiyor, keske asagida birikse bi de kar kureme aleti olsa kenarda temizlesek. 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 (düzenlendi) biraz polar vortex alir miyiz? Spoiler Ocak 16, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 kıçımızın o kadar donmamasının bedelini tembellikle ödüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Norak, 16.01.2024 06:39 tarihinde dedi ki: biraz polar vortex alir miyiz? Gizli içeriği göster Calgary’de misin norak sen? 91in rekorunu kirmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar