Peregrin Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 mikail adamdır, aksini iddia eden de fenerlidir.
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Fin said: mikail hangisi kılıçlı olan mı mikail yüce tatil tanrısı
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 olm yağmasın lan gece uçağım var 2 günlüğüne geliyorum ztn ülkeye :/
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 mokoko said: olm yağmasın lan gece uçağım var 2 günlüğüne geliyorum ztn ülkeye :/ panik yapma don yok bu gece keke; SABAHA KADAR MOKOKO VAR yapmasam olmazdı.
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Gelme arkadas o zaman. Iki gunlugune geliyosan gelme. Bok gibi bi ulke zate
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Şu hale bak... Burada yağdı da rahatladık. Herkes çocuğunu kızağa bindirip sokakta geziyor :D Aşağıda bi'tane de kardan adam yaptı komşular :D
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 goldbären said: mokoko said: olm yağmasın lan gece uçağım var 2 günlüğüne geliyorum ztn ülkeye :/ panik yapma don yok bu gece keke; SABAHA KADAR MOKOKO VAR yapmasam olmazdı. ofiste kahkaha attım
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Levent 20 derece neredeyse :D. Bahar geldi.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Kar değil ama Kırbaç geliyo diyolla.. Lütfen "Vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" esprisini yapmayınız. Tişikkirler...
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Pazar günü İzmir'deymiş. Pazartesi akşam üzeri İstanbul'a varacakmış. Yalnız kesin rotasını hala çizememişler... Yalnız Amarika'daki kasırgalardan öğrendiğimiz kadarıyla İstanbul'da çok da etkili olmaz.
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 yunanistanın güneyinden geçerken gücünü yitirir, türkiyeye etkisi olmaz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 neutrino said: yunanistanın güneyinden geçerken gücünü yitirir, türkiyeye etkisi olmaz. kaynak götün mü?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesela sen bir şey olmaz dedin diye ha iyi bir şey yokmuş deyip sokağa çıkıp biri ölse, bu vebali taşıyabilir misin? İnternette sıkmadan bir daha düşünün. Nikola Tesla
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 neutrino said: yunanistanın güneyinden geçerken gücünü yitirir, türkiyeye etkisi olmaz. ben de izledim o sitede saat saat, eger bize buyuk etkisi olacaksa yunanistanin haritadan silinmesi lazim baya etkisini kaybediyor
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 sipeyskeyk said: Mesela sen bir şey olmaz dedin diye ha iyi bir şey yokmuş deyip sokağa çıkıp biri ölse, bu vebali taşıyabilir misin? İnternette sıkmadan bir daha düşünün. Nikola Tesla forum postuyla sokaga cikip/cikmayacagina karar veren adam olsun zaten
Öne çıkan mesajlar