Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimkisi minik bir kutu. lens. sadece 750gr falandir.

thy zaten iyice salaga baglamis. yarin ucagim var. checkin yapayim dedim online;

Your flight is beginning from İSTANBUL, which is not an Online Check-in station. Check-in transaction will be completed at the airport.
dedi salak.

olm ben ulkede yokken bunu da mi degistirdiniz?
Mesaj tarihi:
Herkes kendi kapısının önünü tuzlarsa...

Şaka maka markete gittim adam çuvalla kaya tuzu getirtmiş, kapış kapış gidiyor. Bir an çok içgüdüsel bendemi alsam lazım olur falan dedim.
Mesaj tarihi:
Online checkin yaparsan, senin yerini gelmediğin taktirde başkasına satamıyor. Hava durumu böyleyken ve olur da istanbuldan uçağın kalkabilirse; uçağa yetişemeyenlerin yerini doldurabilmek için kapatmışlardır online checkin'i (=şark kurnazlığı)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

anayollar acik, ekspress kargo soyledim. "hava muhalefeti ile gelemiyor!" diyorlar.

komik.

az kar yagsa millet eve kapaniyor.

Abi istanbul burası, mega köy, çok yağmurda bile çıkılmaz, trafik felç olur, kaldı ki kar 2 gün yağdı, dün durdu, bugün devam ediyor. Sanki Avrupa şehrindeymişsin gibi neden tribe giriyosun anlamak mümkün değil.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

dasaaa said:

anayollar acik, ekspress kargo soyledim. "hava muhalefeti ile gelemiyor!" diyorlar.

komik.

az kar yagsa millet eve kapaniyor.

Abi istanbul burası, mega köy, çok yağmurda bile çıkılmaz, trafik felç olur, kaldı ki kar 2 gün yağdı, dün durdu, bugün devam ediyor. Sanki Avrupa şehrindeymişsin gibi neden tribe giriyosun anlamak mümkün değil.

cunku aslinda istanbul'un korkak insani ve berbat soforleri komik.
altyapisi cok daha berbat olan bi suru yerde yasadim. ama karda araba surmeyi beceremeyen yola cikmiyordu, herhangi bir sorun olmuyordu.
ha bir de insanlarin duzgun botlari vardi, rahatca yuruyebiliyorsun karda.
korkmayin o kadar.

milletin asiri korkak olmasi sorun. avrupa sehri vs asdfadfasdfasdfasdf sadece oralarda kar yagmiyor mesela.

rahat olun. cok kasmayin. dunyanin sonunu getirecek kadar kar yagmiyor :P
Mesaj tarihi:
olay o değil. senede en fazla 3-4 böyle gün olduğu için millet dışarı çıkmamayı beis görmüyor. senede 1 ay şu şekilde geçse, elbette ona göre millet ayak uydurur. ama en fazla birkaç günlük kar yağışı için harıl harıl çalışan timler falan mı kurulacak? ya da saçma sapan yollardan adam kendini riske mi atıcak? 2 gün çıkmam diyor, kafa tatilini yapıyor.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Gerçekten mi? Bi sen farkındasın bunun, geri kalan herkes korkudan evden çıkamıyor. Zeki adam.

yoo sadece sen ve senin gibiler farkinda degil.
evde buzustun mu lan soguktan?

rahat olun.
Mesaj tarihi:
Dasaa dogrulari vurmus yine.

Buza donen yagmuru bilmezdim ben mesela siyah buz dedikleri olayi.

Bide uzerine kar yagiyo tuz muz biboka yaramiyo korkunc bi olay.

1.5 saatlik yolda 22 kaza saydiktan sonra anladim istanbuldaki kar kar deilmis.

Bi kar yagdi 6 gun oldu yagali ve alti gundur ne yagmur var ne bisey hava sifir derecenin uzerinde ve gunesli. Hala heryer bembeyaz. NASIL OLUYOR? FIZIK KURALLARINA GORE ERIMESI LAZIM LAN BU KARIN.
Mesaj tarihi:
Abi İstanbul'un göreceği son kar yağışları olabilir zira İstanbul artık bir ısı kuyusu işlevi görüyor, bunda yıllardır şehirleşmenin de büyük payı var. Üst atmosfer soğusa bile sınır tabaka yeteri kadar soğuyamıyor ve yeterli yoğuşma olmadığından kara hasret yaşıyoruz. Senelik bir durum değil pek, 15 yılda bir böyle kar yağıyor, 2002'den beri bu kadar şiddetli kar yağışı görmemişti İstanbul, karsızlıktan n'apıcamızı şaşırdık burda, bizim görmemişliğimiz var biraz da. Ancak böyle İskandinavya'dan güneye inen Azor ve Barbara siklonlarının sayesinde olabiliyor böyle bir hadise.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

dasaa sen niye böyle bir adam oldun ya

sorununuzu soyluyor olmam rahatsiz mi ediyor ben bunu cozemiyorum,

sikintili bir durum yok,
megakoy falan fistik olm ozel degilsiniz. dunyanin cogu yerinde altyapi boktan.
insanlar sadece "ohahaha cok kar yagiyor lan! ben de araba kullanmayi bilmiyorum. bari arabayi cikartmayim!" diyor ve toplu tasimayi ya da tabanvayi tercih ediyor.
karda yurudugunuzde buz adam otzi'de olmazsiniz.
bunun icin gereken ekipmanlar da uzay cagi ekipmanlari degil, bere, boyunluk, eldiven, palto, pantolon, kazak, bot. icinize de ic camasiri, termal giymeyi unutmayin.

dun 6km yol yurudum disarida.
abartiyorsunuz deli gibi.
babam kac yasinda adam. simdi cikacak disariya.
yasli adam kadar cesaretiniz yok.

yani kusura bakmayin da, sorun sizde bu konuda.
cok hanimevladi olmussunuz siz.

Ustteki arkadas hakli ama. ona bisi demiyorum. adam bilim ile gelmis. efemine yorumlar yapmamis. aferin ustteki arkadas.
Mesaj tarihi:
dasaa kısmen haklı

maslaktayım dize kadar kar var lakin yol açık metro açık vs bir şekilde gidilebiliyor. Yağmurdan daha makul benim için açıkcası. Tabi ulaşım olanağı ve köprü geçme bir olayınız varsa biraz çileli olacaktır.

Buzlanma yok, sümük donduran, ciğer patlatan bir soğuk yok sadece kar var hani para verip gidilen kartepe ayarında :D
Mesaj tarihi:
dasaa kendi kendine bir troll. Boş konuşuyor. Kendi çok bilen biz bilmeyenmişiz gibi üste çıkmaya çalışıyor. Sallamamak lazım da işte boş bulundum. Genelen tüm mesajlarında bambaşka bir insan RP'si yapıyor. Bu ülkeden değil, çok bilen, elit bir adam RP'si. Kimbilir ne sorunları var özelinde...
Mesaj tarihi:
@dasaa,
abi ben yollarla ilgili bir yorum yapmadım zaten

4.leventte oturuyorum, metrocity e geldim total yolculuk sürem 8 dakika mı ne. isterse çığ düşsün yollara.

sana sitem ettiğim konu sürekli bir şeye atarlanman. motosiklet topiğine gelirsin konuşursun, konu dışının zaten ırzına geçiyorsun. NEDİR BU SİNİRİN NEDEN BÖYLESİN DASAA AZ GÜL HAYATA TTUTUN
Mesaj tarihi:
realiteyi duymaya rahatsizlik ilginc geliyor bana, dediklerim orada da burada da dogru.

bak sen de diyorsun rahat geldim diye.
araba surmeyi bilmeyenlerin trafige hazirliksiz cikip aglamasini burada konusmayalim, acin "gerizekali suruculer ve hazirliksizlik" gibi bi baslik. orada gulelim onlara.

rahat olun. cok da sey yapmamak lazim.

uydunet gitti. adami ariyorum ariza var diye. "ama efendim kar yagiyor!" diyor.
lan cig mi dustu? benden habersiz igloolarda yasamaya, bogazda buzu delip balik avlamaya mi basladik? ne kari yagiyor lan?

almadigim hizmetin faturasini mi odeyecegim ben simdi?
fatura gelirse "kar yagiyordu" diyip odemezsem olmaz mi dedim. faturayi alamadim da kar yagiyordu hocam...

kar bahane, tembellik sahane. tembel insanlar bunlar.
Mesaj tarihi:
dasa öm kutun dolu mu

demin bi hışımla sinkaflı cümleler kurdum da umarım gelmedi.

umarım karda boğuluyrsun. 50 kiloluk bedenin yüzlerce dolarlık north facelerle bile kurtulmaz. ben ise kışlık yağ dokumla oink oink diye kaskatı bedeninin üstünde dansederim.
  • Yeni Oluştur...