kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 2 said: Nişantaşı ne alemde ? amerikan hastanesinin orda yollar baya kar heryer bembeyaz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yarında yağsın ya işim gücüm var tatil falan olmaz ama yağsın bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 burda da yagiyo, karlarimiz senkronize oldu ihihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Zorlunun oralarda Bembeyaz heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 şapka giydin mi editör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aquila said: burda da yagiyo, karlarimiz senkronize oldu ihihih. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yakacık felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 beyoglu bembeyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Aluriel said: şapka giydin mi editör? Giydim la giydim :) hahaha şapkasız çıkılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 göktürk nispeten iyi. son 2 saattir iyi yağıyor, kısmen tuttu ama önceki yıllara göre daha iyi #direngöktürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kesinbilgimi ? yayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 valiye yetki verilsin ünileri de tatil etsin olmuyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Darksun said: Etilerde deli yağdı be =) ara sokaklar felan kapalı. yav hisarüstünde bişey yok? en azından benim evin sokağı tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 daha 1 saat once hisarustundeydim her yer beyazdı ya. okul tarafı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Valvyn said: valiye yetki verilsin ünileri de tatil etsin olmuyo böle sana hangi üni lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 anadolu yakası kilit zaten boğaz çevresinde unisi olan varsa oda kilit onun dısında avrupa yakaıs sahil şeridinde okulu olan varsa veya trakyaya yakın beylükdüzü arkaları fln oralar sıkıntı gece 1 gibi soğuk hava giriyor iyice onun olusturacagı deklere bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kandırdılar bizi felaket olacak kırmızı alarm diye hiçbişey yok ya, 2 gün çatır çatır işe gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Hani sümüğüm donacaktı lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hava ne soğuk? hissedilen -17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ilk defa "işe gidemeyecek" mesafede oturuyorum, bu sefer de yağmıyor kar :( 2006 da deli gibi yağdı --> ev etiler / iş levent = 45 dkk yürüsen de geleceksin dendi gittim. geçen senelerde bir yağdı (ne zamandı neyse) --> ev maslak / iş levent = metroya bin gel dediler gittim. şimdi anadolu yakasındayım, gel gör ki ulaşım aksamıyor. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ya ulaşım aksasaydı ve yine de gel deselerdi, daha mı iyiydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kadıköy beyaz oldu. ama akşama kalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Aaabi, yarın sabah acayip bi buzlanma bekliyor hepimizi. Şu an bile -2 fln dışarsı, 2 dk araba geçmeyen yerler cam gibi oluyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Anadolu yakasında sabah bir şey yoktu karşıya gittim. Gayrettepe'de fırtınalar kopuyordu valla yokuştan indikten sonra çıkamayacağım diye tırstım. Akşam saatlerinde de ilk defa Kadıköy'de tutmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 disneyin oyunu hep bunlar, kıs hiç bitmesin Frozen ürünleri hep satsın istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar