RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 gençler esas kar akşam üzeri-akşam vakti filan başlıcak yarın da devam etcek.Erken alarm oldu bugün istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İzmir'de kar yağdı. Gördüm valla. Yukardan 1 tane beyaz bişe düştü. Bi de İzmir'e bağlı olduğu söylenen Buca, Gaziemir gibi ilçelerde kar tutmuş diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bakanların yuce divan muhabbetini ortmek icin bir haftadır kar kar diye yalandan bagırıyolarmıs demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ankara'da tatil olabilirmiş okullar ama valimiz erzurumdan gelme saf hıyar olunca etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İzmirde kar yağdı sabah. Yüksek rakımlı yerlerde kar tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 hisarustunde suan iyi yagmaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yagiyo abi heryere ama 5dk yagiyo sonra duruyo birikmiyoki hepberaber dua ederek balkanlardan biraz daha soguk hava dalgasi istemeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Absolut said: Ankara'da tatil olabilirmiş okullar ama valimiz erzurumdan gelme saf hıyar olunca etmedi. Oyle bi vali bursada vardi bi donem. Yollar kapaliyken "bu kadarcik karla tatil mi olur" diyodu sbnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 RamsesII said: gençler esas kar akşam üzeri-akşam vakti filan başlıcak yarın da devam etcek.Erken alarm oldu bugün istanbulda kesin bugün yağmadı diye yarın tatil etmezler, yarında öküz gibi kar yağar okula gitmeye çocuklar telef olur yollarda. sonra öğlene doğru beyler tatil derler, o 1 saatte gidenler bi de geri dönmeye kasar falan. abv yetersizlik ya. 20-25 sene önce yaşadıklarımızı cocuklarımız da yaşıyor bir ülke 25 senede 1 gıdım ileri gitmez mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Eyüp reportin'. Snow in sight, snow in sight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bi tarafım ''daha tatil olmasın ya sınav yabcaz 56475674567846 tane kağıt okucaz,not gircez karne vercez.'' derken ..diğer tarafım ''ohh yatış'' diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Moskova -23 derece. Gunesli. Fena soguk. Sakallarima dokunsam dokulcek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 10 dakika önce oha ne güzel yağmaya başladı dedim, direk durdu. location: süreyyapaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 xwhiplashx said: Moskova -23 derece. Gunesli. Fena soguk. Sakallarima dokunsam dokulcek gibi. ahh ahh keşke moskova'da olsam da o soğuğu hissetsem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 RamsesII said: xwhiplashx said: Moskova -23 derece. Gunesli. Fena soguk. Sakallarima dokunsam dokulcek gibi. ahh ahh keşke moskova'da olsam da o soğuğu hissetsem.... Haftaya sibiryada olucam. Esas orayi ozledim. -45 diyorlar. Vodka+balik tutucam anasini satim en sevdigim olay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://i60.tinypic.com/210mxoy.jpg Dün böyleydi. Bu gün bunun bi 3 katı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bakırköy yeşilköyde 10 cm tuttu yollar fln efsane oldu 15 dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 xwhiplashx said: RamsesII said: xwhiplashx said: Moskova -23 derece. Gunesli. Fena soguk. Sakallarima dokunsam dokulcek gibi. ahh ahh keşke moskova'da olsam da o soğuğu hissetsem.... Haftaya sibiryada olucam. Esas orayi ozledim. -45 diyorlar. Vodka+balik tutucam anasini satim en sevdigim olay! 20 derecenin altı bana soğuk geliyor orda komaya girerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 maslak azcık yağdı. 1dakikada hafiften yerler beyazladı derken durdu :D troll resmen hava ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 asıl kar bu gece ile perşembe gecesi arası olacak kim dedi salı günü kar yağacak diye niye tatil ettiler anlamadım dek olmaz ki -6'da -6 geldi 850hpa'da hemen tatil ettiler mallar gfs modeli ecmwf paralel destekliyor hepsini 7 ocak çarşamba aksam saatlerine dogru -16 giriyor 850hpa 1500 metrede yani buda yer yüzüne -1,-4 gibi bir derece demek istanbul için yani dek yağışları coşturacak heryer iiçiniz rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sabahtan beri Kadıköy'de sağlam sağlam yağıp duruyor, geliyor galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 çok açıklayıcı oldun somon sağolasın. 860hpa'ya ben de kırgınım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Somon said: asıl kar bu gece ile perşembe gecesi arası olacak kim dedi salı günü kar yağacak diye niye tatil ettiler anlamadım dek olmaz ki -6'da -6 geldi 850hpa'da hemen tatil ettiler mallar gfs modeli ecmwf paralel destekliyor hepsini 7 ocak çarşamba aksam saatlerine dogru -16 giriyor 850hpa 1500 metrede yani buda yer yüzüne -1,-4 gibi bir derece demek istanbul için yani dek yağışları coşturacak heryer iiçiniz rahat olsun Hype yapabiliriz yani. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Türkiye'yi zor buldum, bi morluk giriyor gibi ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 hype yaparsınız suanki yağışlar siklonik yağış bile değil zaten bugun akşam üstüne dogru ve gece siklonlar yağışı gelecek anadoluda AB yani alçak basınç var bu sistemi biraz olsun bizim üzerimize itecek siklonik yağışları aldıktan sonra ne yazikki çarşamba bitecek bu sistem yağışı ancak şu var dek yağışları başlayacak dek yağışı nedir bunun ulaşması için yer sıcaklgının 0 ve altı olması idealdir yani 850hpde -8-16 gibi bir değer çok güzel oluyor ki bu değer çarşamba perşembe günü oluyor özet geçersek salı akşam ve gecesi siklonik yağış çarşamba sabaha kadar devam çarşamba sabahtan sonra öğlene kadar kuru soğuk istanbul en yüksek 1 derece olmaz olur çarsamba ögleden sonra dekler başlar dövmeye perşembe gecesine kadar deklerin olayı bir anda olusuyor ve 20 dakikada 3-4 cm kar bırakabiliyor, 2004 efsane kışında bunu gördük 2012'dede gördük kar yağışı yokken modellerde coşturdular diagramda şu şekilde çarşamba günü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar