barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şimdi evimizde olup sabahlara kadar oyun/film filan yapmak vardı sıcacık sahleplerle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evimde çalışmayı en sevdiğim zaman ya kahvemi alıyorum ve zavallıların karıncalar gibi karın altında bir yerden bir yere gitmek için cebelleşmelerini izliyorum. arada ekmek falan atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ama iki sohbet edecek adam yok. burada bizimle takılıyorsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben sizi adam olarak görüyorum ayrıca kedilerim var, biz anlaşıyoruz onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Metrobus calisio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bende yıllarca evde çalışayım dedim , bir ara çeviri işi geldi para falan harçlığı hayli hayli çıkartıyor, bi bakmışım ki iş yerinde 1.5 saatte yapiim kurtuliim kafayı dinlerim sonra diyeceğim iş , evde 20 saatte bitmiyor. Dedim yok iş yerinde olmam lazım benim evde yapılabilecek işlere odaklanamıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 anem bostancı gıpgri oldu, vinter is komen oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İstanbul resimleri geldi de az önce http://www.travelenglish.es/wp-content/uploads/2013/11/winter_has_come.jpg Ben de buralar 5-6 derece olunca hava soğudu dediydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Gitmedi işe geçtim pijamadan hallice eşofman altını takılıyom evde ıscak ıscak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Av ana e5 bitik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kartal'da her yer günlük güneşlik ya, bugün erir bu kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 göztepeden ikitelliye geldim yollar boştu. karaköye vapur yanaşamadı bi sis yüzünden 4 5 dk o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gayrettepede dolu yağdı sağlam 10 dakka önce. ensemden vışt girdi ananıskim yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Gök gürültülü kar yağışlı ortalık, çok komik yahu. Hem kar hem dolu yağıyor aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hadi geçmiş olsun. güneş var bayadır. sıcaklaştı hava filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 esenyurtta tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kartal avuçladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Sabahın köründe geldik, hoca gelmedi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evde yatmak ne keyifli şu havada ya aşsjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çok saçma bir kar yağıyor istanbula. aniden bir bastırıyor. sonra güneş açıyor. sonra gene yağıyor... acaip saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nolucak bu akşam tekrar var mı kar? yarın durumlar nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi ya dün gece yatarken yşköyde bile 5cm kar vardı sabah bi kalktım tipi devam ediyo oha dedim 1metre olmuştur heralde bi baktım heryer erimiş :( yani kar cumaya kadar devam edicek bu günde tipi şeklinde olucak perşembede tipi cumada hafiflicek ama kar var ama moralim bozuldu açıklama yapasım gelmiyor, allahsız sıcaklık ya aralık ayında olmamız şansızlık eğer bu kar şubat ayında yağsaydı rahatlıkla sahiller 50cm üst kesimler 1 metre kar derdim ama aralık ayında kim kar görmüş istanbulda bunada allaha şükretmek gerekir diye düşünüyorum hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 niye şükrediosun abi bizim servisler fln gelmeyecek düdük gibi yürüyüş sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gece 22:00 03:00 ve daha sonrasında büyük kütleler geliyor istanbula hazırlıklı olun sabahta büyük kütleler var ama daha sonra yazıcam kesinleşsin özellikle avrupa yakası yiyecekbu kez işin kaymağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar