Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kojiroh said: Kartal Soğanlık'ta bi binanın 31. katındayım, 2-3 dakikada bi 3-5 kar tanesi uçarak geçiyo pencerenin önünden. Dumankaya'da mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kar mar yok hala..somon son 2 saat..sonrasına karışmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Masakari said: Dumankaya'da mısın? Yok Uprise Elite'teyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 mahmutbeyde ufak ufak yagyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çekmeköy de başlamış Hadi bakalım darısı buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hadi yine iyisiniz Kartal başladı tipi gibi. Edit: Ulan ben bunu görüp makine başına geçip yazana kadar sulu kara çevirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sulu kar da durdu ya la ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 beylikdüzünden bildiriyorum KIÇIM DONDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kar yağarsa yürümem gerekecek işe. ltfn yağmasın okbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yağmıyor abi - tahminler yersiz çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Liebe said: Katibim said: an itibari ile Kartal da sulu kar başladı Darısı lapa lapa karın başına adliyenin ora çok soğuk mu çıkıyorum ofisten gelcem şimdi :(( bir de 7. icra müdürlüğü orda değil mi yanlış bişi yapmıyorum inşallah adliyeye giderken vücudunu hazırla çünkü baya yürüyeceksin içine girene kada sdfg. istanbul anadolu 7. icra müdürlüğü diyorsa doğru yere gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kermit said: jacabo said: sizin yokustan negzel kayilir lan onu bekliyom bende işte bi yağsa yokuştan aşağı poşetle fyiiii kaycam Sonra fulyadasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sistem daha ülkeye girmedi bile lan kar yağışı var diyenlere inanmayın yalan sölüyolar yada akşam 22:00 sonrası olan yağışlara kar yerine başka bişi dicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu kar tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Başladı Kartal HUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Red said: bu kar tutmaz. önümde 500 tane veri açık sürekli bakıyom duruma bunu ben kestiremiyom neye dayanarak sölüyosun bunu tahmin yapmak kolayda bunu bilimsel bir çıtaya oturtmak gerek yoksa tutmaz bu yea demek kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ayazaga hala yağmıyor. Burası bile yağmıyorsa gg. Kar mar tutmaz. Somona dalarız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 olum gece görcem hepinizi. uodaki gibi intikam listesi yapıyom. RED: skill kasarken beni öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hava durumu için nereleri takip ediyorsunuz ya? 500 tane data falan ilgi çekici somon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 somon panik yapma lan senin yazdıklarını okumadım bile. sen yazmaya devam et sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gfs ecmwf ppi radar metar satalite windfall foreas snowfall/rainfallforecast diagramlar dek oluşumları 1-2-3 bulut mesafeleri modeller basınç haritaları taf çıktılar vs.. bide bunlar bi 5-6şar alt modelleri var bi snowfall forceastin 10 tane modeli var fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 istanbula 3 santim kar yağınca yine türkiye kara teslim haberleri spamlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Somon said: olum gece görcem hepinizi. uodaki gibi intikam listesi yapıyom. RED: skill kasarken beni öldürdü bro bu muhalefet ne kadar sürücek? yani sistem dediğin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar