applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ShadowFax said: istinye parkın önünü bilmem de, kampüs içinde, teknokent'in önünde firtina var ya zaten ayni yukseklik sayilir. kar olmasa bile kampusun tepe noktalatinda donuyorsun resmen ya. hele o istinye tatafi tam felaket. sinemaya ulasirim da,aksam cikinca olmazsem iyidir .d
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi günlük güneşli oldu resmen burası. şaka mıdır nedir?
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 nası salak bi şehirdeyiz lan akhajksd şu anda burda deli gibi yağıyor, yarım saatlik mesafede güneş açtı diyosunuz kdfjgsa
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kar toplama diye bişey duymadınız mı, 3 kere güneş açtı burda şu an tipi var yine
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ahah aynen Şişli de günlük güneşlik resmen. Gece yağsın da akşam saatleri trafikte saatler geçirmeyelim ya.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şimdi hayvan gibi yağsın da erken çıkalım.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ulan tatil olacak diye çalışmadık, yemin ediyorum kayak takımlarımı alsam umuttepe'den kocaeli merkeze kadar kayarım, ama tatil edilmedi. ya gerçekten anlamıyorum ya. böyle bi insafsızlık olamaz.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 applev0dka said: mecidiyekoy durdu =/ kapadı yine muhtemelen bastıracak yarım saate
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ulan çağlayanda yağmıyor mecidiyeköyde nasıl yağıyor
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yollar hep açık, normalden daha rahat gittik işe bugün. hep kar yağsın lan bu kadar iyi olacaksa yollar.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kavurma said: İZMİRE DE YAĞSIN ARTIK YETER YA soğuğunu biz çekiyoruz kar başka yere.adaletsizlik
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 soğuk dediğini 10 derecedir allah bilir sdfs.
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 IZMIR Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarında hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette buzlanma ve don olayı bekleniyor. 4 MANISA Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri aralıklı kar yağışlı geçecek. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 2
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 mahmutbey haya sayko gibi yağıyor, umarım gene erken paydos olur. dışarı çıktım hava alim diye, sanki wowda cüce karakter açmışım, ironforge a doğru pati pati yürüyorum
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 karaköyde 1 saat deli gibi kar yağıyo, 1 saat güneş açıyo. şimdi tekrar kar yağıyo. ne saçma şehirde yaşıyoruz ya
Öne çıkan mesajlar