Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

onların çoğu allah'a inanmıyor zaten, "ya allah varsa, o zaman inanayım bari" kafasındalar, ya da (şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum) biryerlerden çıkarları falan var, yaşadıkları hayatlarla ağızlarından çıkanların farklılıklarından anlaşılıyor zaten ne oldukları
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Oysa ki hoşunuza gidiyor böyle Rasmussen kafaları.

abi AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
ya
ulan adam sadece muhammed karikatürlerini savunduğu için el kaideciler tarafından islam düşmanı ilan ediliyor. yiğit bulut çıkıp "ben de rasmussene şerefsiz diyeyim ifade özgürlüğümü falan kullanayım" diye saçmalıyor.

sen de gelip "rasmussen kafaları" diye laf atıyorsun.

ya bilgisizlikten yapıyorsun ya art niyetlisin. iki türlü de özgürlük düşmanı sen oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

şurada 50 kişi sana karşı çıkıyorsa bi otur düşün ya.

burada 50 kişinin karşı çıkması onun haksız olduğu değil de nazi propagandasının suç olduğu demokratik ülkeler gibi patinin de bir yere kadar demokratik olduğu anlamına geliyor daha çok. en seviyeli akp taraftarı da gelse burada linç edilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Claiborne said:

burada 50 kişinin karşı çıkması onun haksız olduğu değil de nazi propagandasının suç olduğu demokratik ülkeler gibi patinin de bir yere kadar demokratik olduğu anlamına geliyor daha çok. en seviyeli akp taraftarı da gelse burada linç edilirdi.

akp taraftarı ne be?

takımlarını mı tutuyorsunuz adamların?

oh wai..

u saw what i did there?
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

AKP ve seviye?

bir ideolojinin seviyeli bir insan tarafından savunulamayacağını söylemenin "aptal kaka ideoloji" diyerek eleştirmekten hiç bir farkı yok. tamam çok fazla seviyesiz örnek görmüş olabiliriz ancak bu bütün akp taraftarlarının seviyesiz olduğu anlamına gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Claiborne said:

demokrasi kelimesiyle düşünce özgürlüğü ayrı bir şey. demokratik ülkede nazilerin de oy kullanmaya hakkı var isterlerse gider sağcılara verirler.

olay insan haklarıyla başka şeylerin karıştırılması. ben gidip bir dine ve düşünceye saygı duymak zorunda değilim çünkü bana göre mantıksız olabilir, insanların düşüncelerden tahrik olması da dünyanın gelişmiş yerlerinde 500 yıl önce bitmiş olan olay. tahrip edilemeyecek tek şey insan hayatı ve onurudur.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Vidar said:

Claiborne said:

demokrasi kelimesiyle düşünce özgürlüğü ayrı bir şey. demokratik ülkede nazilerin de oy kullanmaya hakkı var isterlerse gider sağcılara verirler.

olay insan haklarıyla başka şeylerin karıştırılması. ben gidip bir dine ve düşünceye saygı duymak zorunda değilim çünkü bana göre mantıksız olabilir, insanların düşüncelerden tahrik olması da dünyanın gelişmiş yerlerinde 500 yıl önce bitmiş olan olay. tahrip edilemeyecek tek şey insan hayatı ve onurudur.

evet farklı şeyler ama demokratik bir ülkede düşünce ve propaganda özgürlüğü olması beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

evet farklı şeyler ama demokratik bir ülkede düşünce ve propaganda özgürlüğü olması beklenir.

hayır beklenemez, eline mikrofonu alıp hadi yahudileri öldürelim diye bagıramazsın, başkasının hayatını hedef gösteremezsin, bu nun bir yönetim seçimi olarak demokrasiyle alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Remus said:

AKP ve seviye?

bir ideolojinin seviyeli bir insan tarafından savunulamayacağını söylemenin "aptal kaka ideoloji" diyerek eleştirmekten hiç bir farkı yok. tamam çok fazla seviyesiz örnek görmüş olabiliriz ancak bu bütün akp taraftarlarının seviyesiz olduğu anlamına gelmiyor.

bir tane seviyeli ornek alabilirmiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Vidar said:

Remus said:

AKP ve seviye?

seviyemiz kalmadı ama dilerseniz ortalama insan verebiliyoruz anca :<
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Ben kimsenin yalakası olmadım, geldiğim konum ve mevkiyi yapacak ve hakkını verecek seviyede oldum

Hala konum ve mevkiden bahsediyor ya, Dunning-Kruger etkisinin ayaklı kanıtı herif.

balon said:

Çalmadım.

Ama çalanı gönülden destekliyorsun ikiyüzlüce?

balon said:

Söylediklerim buradaki kişilere o kadar batıyor ki, toplu linç kampanyasıyla benim resimlerimle, kıllarımla, aile sitemle uğraşıp susmam adına her türlü şerefsizliği yapıyorlar.
Neden?
Çünkü tartışma ve inanç özgürlüğü kavramlarını yitirmişler. Dillerinde devamlı yukarıda gösterdiğim gibi hakaret.

Yanlış, nedeni senin insanlara seviyesizce saldırman, ANNEN GELSİN HÖLÖHHÖLHÖ çekmen

balon said:

Ben kazandım, kazanıyorum. Siz kaybettiniz, kaybetmeye mahkumsunuz.

Ne kazandın lan? İnsanlar şu forumda bile sana bi tarafıyla gülüyor, hala kazandım bilmemne. Git şuradan okumaya başla lütfen; http://tr.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger_etkisi
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Vidar said:

Remus said:

AKP ve seviye?

seviyeli örnek gösterememem de bütün akp sempatizanlarının(taraftar beğenilmedi sanırım) seviyesiz olduğu anlamına gelmez.

µh said:

Vidar said:

hayır beklenemez, eline mikrofonu alıp hadi yahudileri öldürelim diye bagıramazsın, başkasının hayatını hedef gösteremezsin, bu nun bir yönetim seçimi olarak demokrasiyle alakası yok.

ya bu çok temel bir tartışma aslında ayrı bir topikte tartışılabilir ve uzar gider. düşünce ve propaganda özgürlüğü demokrasiyi anlamlı kılan önemli karakteristik özelliklerindendir ancak bir çok uygulamasında belirli sınırlarda bu özgürlük kısıtlanmıştır. bu sınırların nerede başlayıp nerede biteceği tartışma konusudur. bu sınırlamanın çok kapsamlı olduğu bir örnek tek partili demokratik rejimlerdir ve komiktir.

neyse o zaman "nazi propagandasının suç olduğu demokratik ülkeler" yerine "nazi propagandasının suç olduğu demokratik ve düşünce özgürlüğüne önem verilen ülkeler" diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...