aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Oyuna adam bulamayinca enasi opuluyodu forumun zamaninda, simdi gecti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Cuce said: Saeros said: reampage said: yanlız bir arwene göre bakarsak tam bir orman elfi bu cidden, köylü kardeş istiyorum dese hayır mı dicen onu söyle sen bana bi onu söyler misin ormandan kalmıs gelmiş, elf-cuce/insan dosluk ilişkileri için sıkarıs dişimizi iki hoplatırız napalım Normalde çok bir efsanelik tarafı yok da, alıntılanan taraflar güzel RP yapıyor, ona dikkat çekmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: http://n1307.hizliresim.com/1c/x/qxkz2.jpg çocuklarınıza torunlarınıza göstermek için, geziparkı hatırası. bu ayranlar park işgalinin 10 ve 15. günleri arasında resimdeki ayran markası tarafından özel olarak bu etiketle dağıtılmıştır. fiyat 250 tl.indirim istemeyin bende gitar alcam 50 tl eksik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 pontipati said: sonradan yıllık olcaktı vs. dedi ama geçti artık Gecti artik ne olm? Asdasmasdasvsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 editorden inciler http://forum.paticik.com/read.php?5,6756214,7220734,page=5#msg-7220578 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 meh, çok başarısız gereksiz upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 calimero said: adam resmen 13 yaş fantazisinden de öte bişi, gece battaniye altında bunu falan düşünüyo heralde. Genel kurmay başkanı da gelirmiş, sen çok sağlam savaştın çeto sana bundan sonra mustafa çeto diyelim dermiş, sonra heykellerim falan yapılırmış etrafa. mmmfssssssssssss.. http://forum.paticik.com/read.php?13,7231838,page=6 Aynı topikten, Ren said: ZIAALİM BİR FORUMCU HALKINA KAN AĞLATIYOR EKIBINI SILAHLANDIR İÇ SAVAŞA GİR ÜLKENİ KURTAR BIRAVZIR ÜZERİNDEN ONLINE OLARAK ADRES VER SAVAŞI YÖNET ŞİMDİ ÜCRETSİZ OLARAK PATICIK.COM DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 asdadsdasfg Black-ice said: nesi varmış hayallerimin? http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg http://forum.paticik.com/read.php?62,7244982,page=1#msg-7245166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ne güzel gidiyordu ya anan,baban dendi bir çelik ayna geliyordu... kapandı http://www.celikayna.com/imgs/TTJG3XB792-zambak%20bizotelli%20tek%20ayna-chromium%20mirror.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 şu threadi kitleyenler utanmadı mı hiç soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 biraz self respect yahu başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kaç yaşına gelmiş adamlar anan baban küfürleşiyor forum üzerinden hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 gerekli açıklamayı diğer yerde yaptım. bu da kalmasın bari burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 forumun iki lobicisi hemen yokettiler konuyu. zengin olunca öyle oluyor olm işte. iki tane garibana yüklenilse bi tekme de adminler atardı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yavercik efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 22/10/13 NEVER FORGET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Fin said: 22/10/13 NEVER FORGET paticikte baskıcı yönetime karşı devrim günü olur net. ana bacı düz gidip, cinsel tercihlere varan hakaretler yapan insanlar hala post atmaya devam ediyor cidden komik. ne sudan sebepler ile ne degerli insanlar uçtu bu forumdan, bize 1 gram katkısı olmayan insanlara katlanmak zorunda bırakılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 katlanmak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi alttaki topic'i nasıl kaçırmışım ya, ilk defa çalışıyor olduğuma üzüldüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hellban şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Aynı başlıktan bir başka inci Sequoya said: Bana saldırın diyorum mal mısın? Başkalarına niye saldırıyorsunuz benim üstümden. Umursuyorum falan mı sanıyorsunuz sizleri? Hayır tabii kide siz nasıl eğleniyorsanız bende eğleniyorum. Sirk gibisiniz benim için. Gerçek hayatta bu kadar fakirlerin arasında takılamadığım için burada atıyorum hevesimi. Burası benim akvaryumum size de yukardan yem atıyorum birbirinizi yemenizi inceliyor ve gülüyorum. Emin olun ben daha çok eğleniyorum. Gelelim Esh'e bu adamın ne yaptığım şeyleri desteklediğini gördüm nede başka hayır adama sataşmak ne. Benim blekaysa uyuz olup anasına bacısına sataşmam gibi bişey. Yada facebook arkadaşlarına mesajlar atıp ibnenin arkadaşı ibnedir vay bilmemnaptımın şeklinde mesajlar atmam gibi bişey. Ayıp olm. Bana saldırın Kara Murat benim smiling smiley Sequoya said: Burası benim akvaryumum size de yukardan yem atıyorum birbirinizi yemenizi inceliyor ve gülüyorum. Sequoya said: Burası benim akvaryumum Sequoya said: benim akvaryumum Sequoya said: akvaryumum http://forum.paticik.com/read.php?62,7244982,page=8#msg-7245717 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi yemekten yeni geldim niye kilitlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 spordan yeni geldim 2013 un en iyi başlığı kitlenmiş paticik nereye gidiyor lan.. ya abi birde millet birbirine girmiş ananlı babanlı ki jpg deki(a.k.a. yavercik) espriler bana yapılsaydı yeminlen gülerdim karşılıklı karabuz la.tebrik eder viskilerimizi yudumlardık birlikte.. yok çok elitiz bilmemne falan yersen.. ayrıca:black-ice ın askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 black-ice ın askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yalnız şaka maka şuan noyan acc alıp gelse yine 6 ay yazmasına izin verilir. lan futbolda ibne fener yazınca perma ban yiyorsun. adamlar komple zarar git gel forumu piç ettiler. hala devam. şu aqu'yu admin yapın adam kökünü kurutur hepsinin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar