Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 d3'ün ederi oydu zaten. öle daha fantastik bişi kolay kolay cıkmaz h&s den. skilleri mekanikleri iyice organik yapıp böle blood lines championsdanda fazla aksiyonlu hareketli falan yapmak lazım bi sonraki adım icin ama onu yaparsan bu sefer en düdük yaratık bile ugrastırıyo oluyo. grind'ın yorucu olmaması ile bayık olmaması arasındaki dengeyi tutturmak mümkün değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 axedice said: -Deno- said: diablo 3'ün bu kadar fazla oy almış olması paticik'in geldiği içler acısı durumu göstermekte. -Deno- said: benim de assassin's creed 3, ben de oy vermedim ama. bazı oynamadığım önemli oyunlar var, onları oynayıp aralık sonunda veririm oyumu. Canım benim ya nasıl da ciddiye almış listeyi. Bebeyims goty her zaman en önemli konu oldu benim için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 OMFG DIYABLO TABIY KIY!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hay anti spamlar kovalasın, bir trolletmedi amk. Ne zaman OMFG DIYABLO yazsam mesajınız spam olabilir dedi durdu, sırf bu önyargı yüzünden oyumu değiştirebilsem Diablo 3'e, kızım olsa Diablo 3'ün tasarımcısına, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bi kere pvp'siz çıkan, class dengesi rezalet çıkan, inferno'nun imkansız olarak çıktığı, insanların ah'siz hiçbir şey yapamadıkları, yarım bir oyundu diablo 3. komisyon aldıkları AH'yi saymıyorum bile... her şeyi geçtim en en kötü yanı da senaryosu. bu kadar komik, çocukça ve hatta aptalca bir senaryo daha görmedim. Oyunda beni en gıcık eden şey: Baal'ın çıkıp "şunu öldürdün ama daha sırada bu var hahaha, aaaa onu da mı öldürdün olsun onu ölsün diye yollamıştım daha en büyük sürprizimle karşılaşmadın hohohoho, hoppa o da mı öldü dur ben geliyorum benimle başa çıkamazsın, aa ben de öldüm :(" diye gelmesi efsane rezilliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 inferno imkansiz degildi, gayet iyiydi bence. pvp ve 60lvl cap en buyuk iki hataydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi dengeli deiğin smoke screen basa basa bi grubu keserdin sonra beklerdin disc dolsun. başkada kesen yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sabonis said: her şeyi geçtim en en kötü yanı da senaryosu. bu kadar komik, çocukça ve hatta aptalca bir senaryo daha görmedim. Ben de en çok hollywood'vari diyaloglara bittim ya. Ölmek üzere olan savaşçısına hayatta kalacaksın, bu bir emirdir diyen komutanlar, cehennemin LORDU olup da bebe gibi ağlayıp sen acı ne demek bildiğini mi sanıyorsun, sana göstereceeğiiim diyen bosslar falan efsaneydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 lol farcry3 çıktıktan sonra 3 sayfa mesajı var, 5 mesajdan 1i geyik değil sadece ve neredeyse goty seçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Skyrim alsın bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Darklight1903 said: inferno imkansiz degildi, gayet iyiydi bence. pvp ve 60lvl cap en buyuk iki hataydi. oyunda dh'ler olmasa ve o dh'lerin inferno'da ilerlemeleri sonucu ah'ye düşen itemlar olmasa, diğer class'ların inferno'da act1'i bitirmeleri 6 ay falan sürerdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 pek alakasi yok ama(en azindan act 1 icin), peki :D cok yemek yedim tartisicak halim yok fdjsklfjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Milletin nasıl saçma sapan log in-kutu aç-log out şeklinde item kastıgını da hatırlamak lazım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 tamam act 1 değil abarttım ama 2 ve 3 için DH denen class lokomotiflik yapmasa, 6 ayda falan bitirirdi diğer class'ler act 2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Krip ve tayfası infernoya nerf gelmeden önce HC'de bitirdi yalnız. Gerçi dediğim gibi sabah akşam kutu ve goblin farmlıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 en çok oynanan oyun black ops 2 olduğundan goty bo2'dir! dan! imar bankası, çok kazandıran banka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bazi oyunlarin o listede olmasini gectim,oy almasi dusundurdu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi liste o kadar kotu ki, d3'ten baska goty olacak oyun da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 diablo 3 diyorsunuz bakın hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 this. sabonis said: her şeyi geçtim en en kötü yanı da senaryosu. bu kadar komik, çocukça ve hatta aptalca bir senaryo daha görmedim. Oyunda beni en gıcık eden şey: Baal'ın çıkıp "şunu öldürdün ama daha sırada bu var hahaha, aaaa onu da mı öldürdün olsun onu ölsün diye yollamıştım daha en büyük sürprizimle karşılaşmadın hohohoho, hoppa o da mı öldü dur ben geliyorum benimle başa çıkamazsın, aa ben de öldüm :(" diye gelmesi efsane rezilliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kantıra falan oy vermişler o listede dark souls dedim ben.diğerleri meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Cok net CKII o listede goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Top 10 Global Searches 2012 Whitney Houston Gangnam Style Hurricane Sandy iPad 3 Diablo 3 Kate Middleton Olympics 2012 Amanda Todd Michael Clarke Duncan BBB12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 inadina d3, inadina kotik http://t.fireden.net/t/fireden.net/wp-content/uploads/2012/08/D3-Lord-of-Greed.jpg.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 voggin deed'de 15 saatim var ama 300 saat harcadığım d3'ten iyi oyun interaktif film olduğu halde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar