hunty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Benim son zamanlarda begenerek izledigim tek filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sıradan bi film. Teknolojik tasarımları güzel gerisi sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 aquila said: FILMIN NERDEYSE TAMAMININ SPOILERI 60 yil once titana mekik gonderiyo nasa, sonra dunyaya dusen iste. bunlar titana giderken yolsa piramide takiliyolar. tomla, obur kari uyaniyo. digerleri hala uyudugu icin o kismi ayiriyolar mekikten, bu ikisi piramide giriyo, kalanlar uzayda kaliyo uykuda. Ozet wall-e Cicek , saksı hersey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 copry said: Ozet wall-e Cicek , saksı hersey var Hahahaha doğru tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 SeaGle said: Az once ciktik filmden. Portal lan bu. Glados fln var. This. spo baya esinlenmiş. Drone'lar bi personality core, Sally bi GladOS. Piramitteki diğer tomlar da Test Subjects. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Portal +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ulan ben de buraya orjinal bi uzaylı konsepti var diye yazmaya gelmiştim de portal böyle mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 güzeldi film çok şaşırtmadı ama severek izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bluray i geldi miss gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 fena değilmiş ya. biraz daha derin yapılabilir gibi, bazı sahneler gereksiz uzundu. ana gemi sade makine olmasaydı içinde yaratık falan olaydı iyiydi. kocaman göz ne öyle mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 illuminati isi abi o sekilde pramit zaten, tek goz filanda cuk oturuyor sdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Hayak kirikligi yaratti bende film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 tom cruise bu ara sci-fiden sci-fiye koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Tom Cruise'a bayılıyorum ya. Adam çok yakışıyor rollerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 evet tom cruise izletiyor bu arada filmi sevdim yazmıştım, yalnız düşündükçe içime oturmayan bi yönü var filmin dünyanın anasını laciverte boyamış, insan ırkını neredeyse kurutmuş bi varlık, jack harper'ın yanında getirdiği nükleer bomba mıdır nedir onu nasıl göremiyor? nasıl hiçbi savunması bişeyi olmaz bu varlığın? çok saçma lan 2. bi filme sarkması yersiz olurdu ama keşke biraz daha uzun olsaymış film, fahkyu sally diye bitmeseymiş zart diye. gerçekten uğraşsalardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ya film bastan sona sacmaliklarla dolu zaten sdsdf TET Neden insanlara ihtiyaclari var!? yani teknoloji olarak asmis durumdalar zaten, bir iki combat drone'u onarmasi icin mi heh birde neden yani bu yalan dolan savas hikayesi, soyleseler n'olcak gercegi clonelara dsdsf drone'larin niye weak spotlari mevcut!? korumayi akil edememisler mi lel yani bu sacmaliklar olmasaydi, film olmazdi ortada zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Norak said: tom cruise bu ara sci-fiden sci-fiye koşuyor. http://tr.wikipedia.org/wiki/Scientology Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bilimi yayma kürsüsü başkanı adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Filmi tekrar izledim de Tom Cruise çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Tom Cruise iyi efektler iyi ama mantık hatalarıyla dolu. Lakin filmin türü gereği bunu göz ardı etmek gerekiyor. Süper film o yüzden. Yoksa tüm dünyanın anası ağlamış, ama new york kütüphanesinin kalıntılarının kalması, futbol stadındaki kale direğinin kalması vs çok uçuk şeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 birşeyler eksik ama çözemedim iyi film ama 7.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 abi bildiğin moon la bu... portalla karışmış biraz konu ama bildiğin moon=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Son sahne dışında film gayet güzel üzerine bir seri bile yapılabilir kimdir bu tet nerden gelir gibi.. ben begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Filmin tamamı mesaj içerikli, Eyes Wide Shut gibi sembollerle, mesajlarla dolu, Sikkofield'dan bir analiz gelse mesela açıklar her şeyi. Tet'in şeklinden tutta klonlara, ismine kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 çakma matrix la bu. screenplayden 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar