Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Spoiler berthold'un yenildiğini görmediler çünkü. hatta titan serumuna sahip olduklarını bildiklerinden bile şüpheliyim. peak reiner'la zeke'i alıp kaçtıktan sonra berthold'u yedirdiler armin'e. muhtemelen annie gibi tutsak edildiğini düşünüyorlardı. ondan bi şok oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 aa doğru, unutmuşum olay sırasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Spoiler Ne olur Zeke ölmüş olsun. Levi kadim dostu Erwin'in intikamını alsın istiyorum. Taşıyıcı devin içindekileri sniperlayıp patlatmaları son yıllarda izlediğim en gaz sahne olabilir. Feci yükseldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 On 08.12.2012 at 14:51, GERGE dedi ki: Madem ne oldugunu soylememisin konu acarken, cok sikici bir manga diyip geciyorum ben. Animesi daha da sikici olur. Of ne efsane yanılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Sfaffsfaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 20 saat önce, Max Damage dedi ki: İçeriği gizle Ne olur Zeke ölmüş olsun. Levi kadim dostu Erwin'in intikamını alsın istiyorum. Taşıyıcı devin içindekileri sniperlayıp patlatmaları son yıllarda izlediğim en gaz sahne olabilir. Feci yükseldim. Spoiler ölüp ölmediğini göstermedikleri için ben ölmemiştir diye tahmin ediyorum zaten eren'in kardeşi olduğu için kolay kolay silmezler o karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Levi bombayi direk öldürmek icin mi patlattı yoksa zekeyi çıkarmak icin mi orasını tam anlayamadım. Bi de sahne o kadar hızlı gecti ki levi bombayı bırakıp mi gitti yoksa kendiyle beraber mi patlattı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Spoiler Şimdi aklıma birkaç detay daha takıldı. Zeplin teknolojisini elde edememişlerdir diye düşünüyorum. Ya kaçırdılar ya da bir ülke bunlara verdi. Acaba diyorum yıllarca başka ülkelerle gizliden diplomasi mi yürüttü adalılar. Birkaç sayfa önce birisi Japon kadının olacakları önceden biliyormuş gibi şehirden ayrıldığını söylemişti. Bir işler vardı o kadında. Ayrıca zeplinin pilotu zenciydi. Duvarların içinde hiç siyahi yoktu diye hatırlıyorum. Yapımcıların birden bire sjw damarı kabarmadıysa pilotu da zeplinle birlikte bir başka ülke temin etmiş olabilir. Sonuçta Marley donanması ve ordusu korkunç zarar gördü. Şu an bütün üstünlüğü kaybetmiş durumdalar. Komuta heyeti de öldü. Düşman ülkelerin işine gelen bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Preview'den yüzünüzü güldürecek bir haber Spoiler Levi yaşıyor arkadaşlar :') Eğer preview'da gösterdikleri flashback değilse tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 yalnız keşke stüdyo değişmeseydi, çok CGI'ya boğdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Production I.G kalsaydı bile bu sezonun altından CGIsız kalkamazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 olm her bölümden sonraki yorumum a... k.. bülent başgan kıvamında oluyor.içeriden babam olm kime küfür ediyorsun bu kadar diyor.eren yeager a sevgimden diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Spoiler beyler şuna çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Neye güldün tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 eşşeğin zkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 On 25.01.2021 at 09:09, Oce4n dedi ki: İçeriği gizle yok o anlamda demedi bence ya. (jikan ga nai, daro?) "zaman kalmadı, değil mi?" şeklinde çevriliyor aslında orada tam dediği. levi tam saate bakıyordu, heralde zeplinin geleceği zamana kaç dakika kaldı diye. o sırada zeke dedi vaktin kalmadı diye. zeplini de mi biliyordu acaba zeke. Spoiler biliyor olabilirde, ben o saate bakma işinin arminin tam dakikasında o olayı yapıp bütün marley tayfasının dikkati dağıldıktan, bir tayfanın hamal titan tarafına ve çene titana saldıraya geçip o arada dikkati dağılan maymunu levi'ın sikmeyi planladığını düşündüm, manga okumadım. büyük ihtimal böyle değildir fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 vov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) Vay 1.51'deki "I was born into this world" ü Willy Tybur da konuşmasında kullanmıştı ve eren o kısımda hafifçe gülümsemişti AYRINTILAR!! Ocak 28, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Zurik'in amv'leri müthiş. en çok erwin için yaptığını seviyorum ben; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) Spoiler bu arada eren nasıl 3 kere transform oldu ya (doğru saydım di mi) eskisi gibi sinirden ağzı yüzü kaymıyor o yüzden dikkatli kullanıyor enerjisini ama yine de 3 kere transform, ne bileyim yukardaki video da süpermiş bu arada NNGH Ocak 30, 2021 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Spoiler ahlaki olarak haksızlaşanlar otomatik power up alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Ne zorladın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 1 saat önce, Saeros dedi ki: Gizli içeriği göster bu arada eren nasıl 3 kere transform oldu ya (doğru saydım di mi) eskisi gibi sinirden ağzı yüzü kaymıyor o yüzden dikkatli kullanıyor enerjisini ama yine de 3 kere transform, ne bileyim yukardaki video da süpermiş bu arada NNGH eski sezonlar olduğu için spodan saymıyorum artık: deliği kapatmak için tekrar tekrar sertleşme denemeleri yapmıştı eren. delum delik büyüktü filan. sertleşme sorunları vardı erenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) 30 dakika önce, dreagloth dedi ki: Ne zorladın be shortlamayın bu yorumlarımı, değerleri meteorik yükselecek. gerçi daha şimdiden belli yani durum, son bölümün özeti: Spoiler Ocak 30, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar