dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 tam bir cin ali ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 gzde kaybettik herşeyi base kuruyosun tekrar, güzelde kotarmış bu kısmı şimdilik ilk parttayım heralde bende henüz orerasyona adam yollama vs cıkmadı. bi süre sonra senaryoya fucus olcaz diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 klavye ile cqc throw nasıl yapılıyor ya. Tips te analog stick gösteriyor sdf bir de Mother Base'de ki elemanların isimleri çıok iyi ya ahaha roaring hedgehod sadistic mastiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Sunucuya bağlanıp oynayan ile bağlanmayan bir olur mu ? Olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 progamer said: klavye ile cqc throw nasıl yapılıyor ya. Tips te analog stick gösteriyor sdf bir de Mother Base'de ki elemanların isimleri çıok iyi ya ahaha roaring hedgehod sadistic mastiff bi tarafa hareket ederken bascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi oyunun motoru mu artik optimizasyonu mu hangisini övmek gerek pek anlamam ama efsane iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 her sey full, dsr acik ve oyun 58fps altina dusmuyor asfasdf konami ne yazikki su canim motoru batiricak ya, bilim icin insanligin kullanimina sunulmasi lazim fox engine in !!!! frame rate bir tek amblem tasarlarken harf seciminde dusuyor lel oda bilinen bugmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Radeon 6850 kartımla bile texture process dışında her şey highda. Göya pcye port yaptığını sanan dümbükler var bi de fox engine var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://www.metalgearinformer.com/wp-content/uploads/2015/09/Kojima-MGSV-TPP-Launch-Japan-44.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Laurelin said: her sey full, dsr acik ve oyun 58fps altina dusmuyor asfasdf konami ne yazikki su canim motoru batiricak ya, bilim icin insanligin kullanimina sunulmasi lazim fox engine in !!!! frame rate bir tek amblem tasarlarken harf seciminde dusuyor lel oda bilinen bugmis dsr ile %100 kalitede 4k yapıp max settings yapınca 980 de 40lara düşüyor. 2880*1620 de 60 sabit ayarladım anca. edit: vaay madalya geldi. 5000. mesaj hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ahah gozlerimin alti morarmis uykusuzluktan :D TESEKKURLER KOJIMA :D bi espresso daha iciyim asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 quiet jail ASDHSADJAJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 oyun her yönden kalite + olup sunumda nasıl downgrade yemiş yalnız :S Edit: Tam 24 saat oldu gameplay dün akşam 7 de yüklemiştim fena bağlıyor da bizim aç gözlüğümüzden midir nedir sandbox olayına girince story i biz yavaşlatıyoruz heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Abi missionu aldik geldik haritaya, ot keci koyun asker topladik kaset vs. missionu yaptik etrafi dolandik baska ne yapiyorsun sen. Sonra helikopter tekrar mission degil mi? Sandbox open world bu mu yoksa baska seyler mi geliyor ilerde? Bu arada oyun guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Aynı haritadaki diğer quest leri de yapabilirsin base e dönemden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 tamam canim onlarida yapiyorum tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 da ayrı ağzını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 wandering soldier :) allaaan manyaaa. tank gibi ustumden gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ya oyun şahane ötesi ona lafım yok ama 24h gameplay içinde 3 kere cutscene girince farklı geliyor önceki oyunlsra göre. He diyeceksin cutsceni napicaksin oynayamadigin bolumleri, film izle o zmn vs diyen cikabilirde olay her mgs de ki derin duyguyu verme snake e baglanma onla nerdeyse ayni duygulari hissetme. Bu yok yani oyunda. Şu oyun big boss ile cikmayip sam fisher ile splinter cell sanbox olarak ciksaymis gene şahane ötesi diycektik ve sırıtmıycaktı yani baştaki yarım saatlik ve sonra 2 kere kisa gelen cutscene le duygu verilmese. Hani kojima release öncesi trailerlar da story i ön plana çıkarcakmış gibi vurgu yapınca o kısımda boşluk hissettim ben ne yalan söliyim, bakalım belki ilerde değişir % 17 de flnım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 main de devam ettikçe değişecek bence o his, daha main e dokunamadım ben hiç, %17 lerde nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bende %7-8 mi neydeyim sanirim benim sikintida o. oyle missiondan missiona gidiyorum. ilk basi belki yaniltti. dedim neler oluyor boyle :) ama belki %99 larda falan acilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 resmen alamıyorum şu sandbox muhabbeti yüzünden ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 80 lira abi zaten bas geç tatava değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar