serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 progamer said: knox said: progamer said: mgs 4 ne kadar uzun ya. Seyret seyret bitmiyor sdf mgs 4'u niye izliyorsun ki geri kalan hepsini izledim çünkü. Başlamışken bitireyim dediydim. Ben de daha önce oynamamıştım da seriyi, aşırı hype var oynayasım var şu son oyunu. Ne yapsam 1-2-3-4 diyerek videoları izleyip sonra Ground Zeroes mu oynamak lazım? Veya 1-2-3'ü siktir et hikaye anlamında çok bir şey kaybetmezsin diyebiliyor musunuz? Tavsiye verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 benim aldığım tavsiyelere göre peace walker izle sadece 3 saat. sonra da 2 saat ground zeroes oyna. tamamdır. ben peace walker'dan öncekileri kabaca özet okudum 1 saatte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 serjuhan said: progamer said: knox said: progamer said: mgs 4 ne kadar uzun ya. Seyret seyret bitmiyor sdf mgs 4'u niye izliyorsun ki geri kalan hepsini izledim çünkü. Başlamışken bitireyim dediydim. Ben de daha önce oynamamıştım da seriyi, aşırı hype var oynayasım var şu son oyunu. Ne yapsam 1-2-3-4 diyerek videoları izleyip sonra Ground Zeroes mu oynamak lazım? Veya 1-2-3'ü siktir et hikaye anlamında çok bir şey kaybetmezsin diyebiliyor musunuz? Tavsiye verin pls. MGS 3 Snake Eater Peacewalker Ground Zeroes MGS V Phantom Pain Metal Gear Metal Gear 2 MGS 1 MGS 2 Sons of Liberty MGS 4 GUns of the Patriots Kronolojik sırası böyle. V ten önce 3 ve peacewalker seyredip Ground Zeroes oynaman yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Okeydir 4:20 ve 3:10'luk videoları seyredeyim madem. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 oyunun çıktığı gün asistanın ilk günü olması ve sabah acele ederken steamin bir türlü açılmaması tamamiyle patlaması. dayum it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mgs 3 ve peace walker yeterde mgs3 oynamayan zaten bizden diildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 bingildak said: oyunun çıktığı gün asistanın ilk günü olması ve sabah acele ederken steamin bir türlü açılmaması tamamiyle patlaması. dayum it. teamviewer açıp çıksaydın. sakin sakin yapardın işteyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 aynen öyle yaptım abi hahahaha başlattım şimdi 1 saatte iniyor yeni eleman başlamasaydı evden akacaktım ya bütün hafta neyse artık steam fena patladı bu arada benim ya. neden bilmiyorum. sürekli donmalar oluyor, açılmıyor, kendi kendini kapatıyor falan baya moody oldu. yedek alıp reinstall istiyor herhalde ama kim yedekleyecek 800 gb datayı. of ki ne of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yazdığım mesajların gözükmüyor olması banlandığıma mı işaret? neyse bastı iniyor şimdi hype is real EDIT: gözüküyormuş ben yetoymuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 KOTAYA TECAVÜZ ZAMANI @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 1 saatte indi ama İŞTEYİM LAN İŞTEYİM NİYE SABAH ÇIKAR BU YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 btw steami açıp çıkaydın ya evden, steam mobil app vasıtasıyla remote download emri verebiliyosun, öyle yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 olm hayvan gibi internetim var çıkmadan bastım öyle hemen çıktım 30 saat diyordu o kendi kendine azalacak canım saçmalıyor işte dedim ama içime kurt düştü. saçmalıyordur di mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 512 kb ile 30 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Superonline'ın turbo tuşuna abandım. 1 saate iner de ben evde değilim lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ben evdeyimde docsis 3 modemim yok o yuzden turbo yalan T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yaklasik 3.5 saattir oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 veee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 knox image kurbağa olmuş ahaha şu kurbağa olmuşu hep demek istemiştim.... sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 dreagloth said: veee ? prologue en iyiydi. suan cicek topluyorum(kahretsin witchera donduk gene) gifte problem gozukmuyor bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Oyundan yaşanan ana sorunun nedeni tespit edilmiş AMD P2 lerle ilgiliymiş. Yaklaşık 4 saat içinde yamanacak dedi KOnami. Steam resmi fırumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Lan bende athlon2 var phenom2 sayilir. Patch gelir ins aksama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 2560x1440 hersey max akiyor oyun, max 60fps zaten sanirim.. İ52500k 8gb 980gtx Onune gelen cicek bocek bir seyler istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ön yükleme olsa da farketmeyecekmiş. şimdi bekle ki mesai bitsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 knox nefes al arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar