progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 konsol bölümünde ne gereksiz savundu pc yi harbiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Wuhuuu beklenen yavercikler geliyor digerisimleri cok iyi biliyorum beklemedeyim. Hayır birde okadar eziklikler varki hakaretsiz butthurtleri ortaya koyamıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Böyle söyleneni destekleyen cevaplar verdiklerinde de öyle tatlı oluyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 progamer said: konsol bölümünde ne gereksiz savundu pc yi harbiden sdf Pc bölümünde de konsol savunan çıkıyor ne yapıcaz xplatform diye bölüm yok malesef ucuz reklam yapıp pahalıya kötü şekilde oyun oynamanında savunulacak yanı yok. Neyse akila trollü gidince uğrarm ben ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 "Ed" ile başlayan zatları ignorelamanın bir yolu olacak mı acaba yeni sistemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hayır neden kaşınîyorsunuz illa onu anlamıyorum milleti küçük görmeler kendini bir bok sanıp şu şudur diye kalıp içine sokma çabaları falan. Bildigin 2 yerde saglam laf yiyen tw ler gelip butthurt show yapiyor hadi artik kaşar olmuşlarda böyle tam headlesschicken gibi onlara özenip artistik yapmanın sebebi nedir ? Editor soyle kuddisi soyle bilmem ne böyle. Herkese bir kulp bulma çabaları ego tatmini çabaları.Iyi herkesi ignorelayin 10 kaşar mirc gibi kullanin forumu. Kafese tıkılmış horozlar gibi birbirinizi silkersiniz. Ayrıca durduk yere gelip laf atıyorsan 3. kişi olarak sana ne ďüşüyor biliyorsun. Şimdi selametle git ignoreliycanmi napicaksan yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 hadi canım boş yapma http://imgim.com/bak-surdan-siktir-git.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 MGS threadinde nasıl kavga etmeyi başardınız bilmiyorum ama tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 xunn said: MGS threadinde nasıl kavga etmeyi başardınız bilmiyorum ama tebrikler. ahha harbi lan bende onu merak ediyorum her zamanki gibi xunn yine duygularıma tercüman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Tartışma yok ne tartışması. Onun için 2 ayrı fikir olması lazım. Sadece 1 - 2 low tier troll hararet yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bunu collector's edition almam lazım amazonda hala unavailable nerden bulucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Kolektörde ilginç bir şey var mı ki? Gerçi steamden aldık gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Görsel ve yazılı olarak içerik bu http://www.gamespot.com/articles/metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-day-1-and-coll/1100-6425681/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ayyyy Bunlar ne? http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-hands-on-with-metal-gear-solid-5 Bereket bilgisayarda oynayanlar bu grafiklere maruz kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi siz mgs olayını anlamamışsınız boşuna vakit harciyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 pronoit said: abi siz mgs olayını anlamamışsınız boşuna vakit harciyorsunuz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Daha işin teknik kısmıyla alkalı bişey yazmıycam ya da kötülemiycektim de mgs nin olayıyla ne alakası var bunun. Ps4 te max 1080p ve "30fps" üstelik high detay Xboxone 900p 45 fps high detay Pc 4k resulotion 60fps+ ultra detay üstelik yaridan daha dusuk fiyata (tr'de) "Aynı muhteşem oyunu" teknik olarak bu farklarla hangisinde oynamak mantıklı ? Sadece console u olan'a laf ta demedik tercihdir zamanı yoktur pc le uğraşmak istemiyordur vs. Ama hybrid diye takılan en bilinçsiz ve kötü tierdeki adamın failini vurguladık. 200+ tlye iyi pc'in varken, kötü koşullarda 4 gün önce oynîycam diye ps4 e alıyorsan bu epic faildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-hands-on-with-metal-gear-solid-5 burda ps 4 de 60 fps olarak gösteriyor 1 -2 yer harici frame drop bile olmuyormuş neredeyse? ben mi yanlış görüyorum yada yanlış biliyorum. (yanlış anlamış olabilirim ama orada öyle diyor işte- First up, the basics. In gameplay, both PS4 and Xbox One run at a near-flawless 60fps, with v-sync engaged at all times to avoid tearing. The heightened pixel count on Xbox One doesn't appear to hamper this, even when faced with a valley filled with foliage elements. Travelling at speed across busy terrain gives us 60fps as well - an impressive feat, especially given the broader world scale since Ground Zeroes.-) al burda da diyor işte http://gamingbolt.com/metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-on-ps4-receives-an-hour-of-1080p60fps-gameplay-footage "using the PS4 build of the game and it goes without saying it looks gorgeous. The game footage has been captured at 1080p and 60fps, and despite Youtube’s compression, gameplay feels silky smooth. With most games struggling to run at 1080p/30fps in 2015, The Phantom Pain is a testament to the amount of optimization that the developers have put into the title." bi kontrol etseydiniz yazmadan önce edriel? hadi hepsini geçtim size ne abi isteyen istediğinde oynar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi bu oyun bf 4 veya cod değil. burdaki bi çok insan emülatörler falan kullanarak oynamıştir mgs 3ü . ben mesala mgs 4'ü oynayamadım. şimdi pc de ps4'de var. pc ye alacağim çünkü ikisinde de ground zeros yüklü ve pcde çok daha rahat kontrol edebiliyorum.bunun nedeni de ps4'de oynadiğim tek oyun bloodborne. adamin birisi gamepad olayına alışıktır onda oynar np. herkes hikayeyi atmosferi karekterleri merak ediyor. siz diyorsunuz x de daha cok fps var y de grafikler iyi. bunlar anlamsız. ve kaldi ki bunların hepsi eğlence sektörünün ürünü öyle eğlenemezsin doğrusu tarzi yaklaşimlar falan meh. pleblik master racelikte konsol oyunu olan mgs'de konuşulacak bişi değil. gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Tamamen kisisel tercih abi, amma milletin tercihlerine sokup cikarttiniz. Ben her sey kok olsun istiyorum her acidan ondan PC'ye istiyorim, Gokturk yayilmak istiyorum ondan konsol diyo, bingil erken oynamak istiyorum ondan diyo kime ne ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 göz yaşları yine sel olmuş son mesajlardan anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 biride gerizekalı o yüzden milletin tercihine laf atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 https://www.onlinecountdowns.com/countdown-clocks/event-name-countdown-clock-3225b3a3-c54c-443f-b63d-1bbfcb035f82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 mgs 1-2-3 ten sonra Peacewalker'ın comic book cutsceneleri hiç sarmadı ya. bir de The Most Important Peace Walker Tapes To Listen to Before MGSV http://tay.kinja.com/the-most-important-peace-walker-tapes-to-listen-to-befo-1727106067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Daesu said: biride gerizekalı o yüzden milletin tercihine laf atıyor Dat butthurts such hurtsssss Önce hakaret etmeden yazmayı öğrenicen sonra forumu kullanmayı. Gayet bariz olan birşeyi fikir olarak tartışırım burada yoksa forumda yazmanının gerekli oldugunda da tartışmanın anlamı ne. Hem iyi pc si olup hem ps4 ü olup birisi aynı zamanda çıkacak oyunu 2.5 katı paraya ps4 e alıyorsa faildır var mı itirazın ? Yoksa başkasının uzvuyla gerdeğe girmeye devam mı edicen ? Ama anlıyorum başkalarının fikirlerini rahat rahat trolleyip biri sizin failinizi argümanla eleştirince direk rage ahahah yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar