Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnci Profiterol Kapandı!


BonePART

Öne çıkan mesajlar

Taksim'de dönüşüm projesinin etkilerinden biri bu olay sadece.

Fakir, gecekondu niteliğinde mahallelerle daha gelişmiş bölgeleri birbirinden ayırmak, bu yolla ötekileştirmek ve daha gelişmiş bölgenin arsa değerini artırmak, orta sınıflara ''güvendesiniz'' mesajı vermek klasik bir sermaye taktiğidir.

Taksimin altından geçirilen otoyol sayesinde, Demirören gibi lüks mağazaları giderken Tarlabaşı'ndan geçmek zorunda kalmayacak insanlarımız, Taksim Tarlabaşı'ndan arınacak.

Bu proje dahilinde pek çok tarihi değer yok edildiği gibi gezi parkındaki adacık halinde kalmış yeşillik alan da ciddi zarara uğradı. Tüm bu yıkımın %80'i kendini dindar olarak tanımlayan halkımızın gözünde meşruiyeti de 1 Mayısın simge alanlarından biri olan Taksim'in göbeğine dikilecek büyük bir camiyle sağlandı tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

aquila said:

Baska yere acilamiyo mu?


açılır, gayette iş yapar.

levon bağış ‏@levoncan
İnci,rejans,degustasyon,savoy,koço guzel buralar kapanmasin ama akliniza buralarin ilk sahipleri ve neden artik sahibi olmadiklarida gelsin


Twitter'da şunu da gördüm, üstüne daha birşey eklememek gerek.




Rejansta kapandı yani taşınıcak çok severdim lan :(

Burda olay mekanların kapanması değil eski tarihi beyoğlu dükkanlari işte böle demirören gibi adamların avm projeleri için tek tek boşaltıolar dükkanları o tarihi dokuyu koruyamıyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...