BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bu kadar obezin olduğu forumda konusunun açılmaması entresan. Yiyenler yiyemeyenlere anlatsın. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22099633.asp Acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 istanbullu olmayınca bilmiyorum tabiki inci pastanesini... başka yere taşınamıyor mu? niye kapanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bi arkadasim hemen yaninda oturuyor, o uzulmus ama bana giren cikan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Güzeldi be yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kötü olmus beya tam bir fil erkegiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Son bi kez gideydik keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Allah Baylan pastanesine zeval vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ulan surdan bi kere pirofetrol yiyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 twitter'da yine isyanlar başlamış, inci pastanesi YEAAAAAAA diye ağlayan, zırlayan tiplerin %90'ı eğer orayı dün öğrenmemişse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yazık olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Baska yere acilamiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 hep madonun pohyemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aquila said: Baska yere acilamiyo mu? açılır, gayette iş yapar. levon bağış @levoncan İnci,rejans,degustasyon,savoy,koço guzel buralar kapanmasin ama akliniza buralarin ilk sahipleri ve neden artik sahibi olmadiklarida gelsin Twitter'da şunu da gördüm, üstüne daha birşey eklememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sanki baylan kapandı ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aket-Atum said: Allah Baylan pastanesine zeval vermesin. al bak denilmiş. :D canımsın olm! ben gelince hatırlat ver kup griye ısmarlıyorum heman sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Taksim'de dönüşüm projesinin etkilerinden biri bu olay sadece. Fakir, gecekondu niteliğinde mahallelerle daha gelişmiş bölgeleri birbirinden ayırmak, bu yolla ötekileştirmek ve daha gelişmiş bölgenin arsa değerini artırmak, orta sınıflara ''güvendesiniz'' mesajı vermek klasik bir sermaye taktiğidir. Taksimin altından geçirilen otoyol sayesinde, Demirören gibi lüks mağazaları giderken Tarlabaşı'ndan geçmek zorunda kalmayacak insanlarımız, Taksim Tarlabaşı'ndan arınacak. Bu proje dahilinde pek çok tarihi değer yok edildiği gibi gezi parkındaki adacık halinde kalmış yeşillik alan da ciddi zarara uğradı. Tüm bu yıkımın %80'i kendini dindar olarak tanımlayan halkımızın gözünde meşruiyeti de 1 Mayısın simge alanlarından biri olan Taksim'in göbeğine dikilecek büyük bir camiyle sağlandı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://www.ciftlikdergisi.com.tr/wp-content/uploads/2010/12/th_31225_6-7_eylul_olaylari.gif inci akilli olsun http://aleyhtar.org/x/wp-content/uploads/2012/09/6-7-eylul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Profiterolunun cok fantastik bi tarafi yoktu hani bolulu hasan ustaninki bile daha guzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 inci profiterol mu kapanmış? çok büyük bir olay hakketen. inci profiterol neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 DarKRideR said: aquila said: Baska yere acilamiyo mu? açılır, gayette iş yapar. levon bağış @levoncan İnci,rejans,degustasyon,savoy,koço guzel buralar kapanmasin ama akliniza buralarin ilk sahipleri ve neden artik sahibi olmadiklarida gelsin Twitter'da şunu da gördüm, üstüne daha birşey eklememek gerek. Rejansta kapandı yani taşınıcak çok severdim lan :( Burda olay mekanların kapanması değil eski tarihi beyoğlu dükkanlari işte böle demirören gibi adamların avm projeleri için tek tek boşaltıolar dükkanları o tarihi dokuyu koruyamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aquila said: Baska yere acilamiyo mu?o tad o dukkanda yakalaniyomus nem sicaklik vs. 20yilda anca mukemmele ulasabilmisler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yerine avm, içinde de saray muhalebicisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bone said: inci profiterol mu kapanmış? çok büyük bir olay hakketen. inci profiterol neydi? http://i.imgur.com/AkbyA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Hipsterlar üzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar