GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 40k Lore u başka hiçbirleyde yok. İmperator Rex. Ama Creative Assembly nasıl bir oyun yapar 40k ya bilemedim. yani Lore u ve hikayesi sağlam bir oyun olmazsa meh. olmaz yani. EDIT: 40k ya Horus Heresy den başlayın derim isteyene ÖM den okuma listesi gödnerebilirim. Ama heresy serisi biraz geçmişi anlatıyor primarchları heresy yi falan. ona ben bulaşmıayayım mevcut halini istiyorum diyorsanız Space Marine battles serisini tavsiye ederim. Helsreach, Ryyns World vs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 40K degil, fantasy lisansini aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Fantasy ben zaten sevmiyorum ya 40k değilse naparsa yapsın... Burak ayrıca kill maim burn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Deathwatch oynadim, Jericho diye bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Deathwatch sadece ordo xenos içindi di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Playtest'lere katildim sadece bir arkadas icin convention'a gelen bilgisiz adam modunda. Sifir bilgim oldugu icin secildim o rol icin de yani. Bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şöyle diyor Death Watch için Deathwatch Deathwatch, is supposed to allow you to play the pinnacle of Imperium forces, the Space Marines. Huge and imposing they have been made to kill any foe the Imperium should cross paths with. Rigid and heroic, there are a lot of people out there who want to play these superhuman champions. But how do we play Space Marines when they stay almost exclusively with their own chapters? And so enters the Deathwatch. The Deathwatch is the militant arm of the Inquisitorial Ordo Xenos. The Inquisition has three functional major orders (or Ordos); the Ordo Hereticus which hunts Heresy and Traitors, the Ordo Mallius which hunts Demons, and the Ordo Xenos which opposes alien influences. The Deathwatch is a unified force made up of Space Marines from many Chapters who work together at the behest of the Inquisition. When they find proof that a world has become tainted by Alien influences, or signs of significant Chaos, it’s the Deathwatch that is called to purge these foes. Due to its nature it’s a unique melting pot of different Chapters coming together to form small and intimate Kill Teams, teams that work together as a squad or as individuals. And there will be a lot of killing in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sadece okadar da değil antik lore da baya iyi felsefi, nekronlar, eldalar, chaos tanrıların çıkması, eldarların sonu, sonracığıma yakın tarih taular falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 deathwatch her yola gider. ordoxenos altında toplanan bir birlik ama herhangi bi high inqueistor veya chaptermasterın, lord general militan'ın hatta duruma göre forcecommanderların bile talebine hayır denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Feamer said: ben lore kısmındayım, zira 40k model ve oynanış olarak hiç ilgimi çekmedi açıkçası, ama tarihi falan çok çok iyi, fantasy de o kadar değil mesela http://i.imgur.com/JBoro.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2055/1276549541935.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 neyse artık burada bir ağız tadıyla, dmg'si kısılmamış bir knight of the blazing sun oynarım! http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20081030161631/warhammeronline/images/6/6e/KOTBS_concept.jpg SOL INVICTUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Feamer said: sadece okadar da değil antik lore da baya iyi felsefi, nekronlar, eldalar, chaos tanrıların çıkması, eldarların sonu, sonracığıma yakın tarih taular falan http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/14700825/images/1303639567487.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 öff en leş knight of the blazing sun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 güneş balçıkla sıvanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 warhammer lore acaip dandik ya something corrupts somebody ve olaylar gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bir hiçken çakmasından ekmek yiyip sektör devi olan şirket var, öyle bir lore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sam 20 attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sam haklı ama bu sefer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yalan mı, ha yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Adam zarı yuvarladı ve kritiği gördü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben rolla +20 verdim zaten de ilk posttan cevap gelince malzeme çıkmıyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 şans değil keikaku. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/088/048/Sororit_as_planned.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 doğru demiş sam direk crit olmuş. çakması bile bu kadar meşhur olan bi olay warhammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ya romayı ve üstüne de bir antik veya sümer devri tw çıkarsınlar işte, gerek yok warhammer falan zaman kaybı CA için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar