Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skill based mmo'lar

Bone

Öne çıkan mesajlar

sandbox aramıyorsan skill based bulman çok zor Bone

Tibia var classları olan ama skill kasmalı. Çok eski oyun. X silahını kullandıkça onun skillini alabileceğin, Y baltasını savurdukça onun skillini alabileceğin falan. Gerisi sandbox hep. Yazarım buraya hepsini ama sen de aratır bulursun zaten onları. Zor değil.

Öbür türlü Wakfu var mesela. Combat sınıfları class based, geri kalan mesleklerse sandboxvari.
Sosyal ağlarda paylaş

skill based sandbox mmo, bitirileceğine inanmadığım kickstarter projeleri kaynıyor. yeni uo yapıcaz diyen dawntide vardı o da patlamış. şu anda doğru alternatifler benim bildiğim kadarıyla yazılmış. archeage gelecek dertler bitecek diye umuyorum.

lisedeyken oynadığım voyage century online vardı o zaman baya başarılıydı sonra item mall ile leş bi hal alınca bırakmıştım şimdi oyun duruyor mu bilemiyorum kısmen skill based bir mmo'ydu. skill kasıyordun yani level değil.

17 skill

navigation, sea battle, eloquence, sword-playing, falchion-playing, axe-playing, shooting, medicine, bare-hand fighting, mining, timber-felling, planting, fishing, foundry, sewing, alchemy and ship building.

plantingde bildiğin büyük tarlalar oluşturabiliyordun. saatler sonra gelip ekinleri topluyordun falan. ülkelerden birine bağımlı olmak yerine korsan olup, pk yaparsan ve npc guardlara ölürsen hapise düşüyordun. ceza süresi boyunca online olman gerekiyordu (bir adam öldürdüm diye clientı 2 gece açık bırakmıştım) yada fare kesip, çok düşük bir ihtimal diş bulup hapisten kaçıyordun notoriety devam ediyordu falan. jail olayı archeage'de de varmış. archeage zaten bu oyunun baya gelişmiş versiyonu gibi geliyor bana. ikisi de uzakdoğu mamülü. büyük ihtimal grindmania olur. inş p2p olurda adam gibi oynarız.

edit: oha fare kesip hapisten kaçma olayı bunda da var, adamlar bildiğin jail sistemini çalmış ama bunda hapis bahçesinde çift kale maç falan yapılıyor. lol
http://www.youtube.com/watch?v=UcELOhjE0LM
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...