Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bir oyunda begging, herding gibi saçma skiller yoksa skill based değildir benim için. seneler geçti ultima gibi saçmalık yaparak vakit öldürebildiğim oyun göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Skiller kullandikca gelisiyor iste, sanirim oyleydi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 şu forumda ingilizce mesaj atan cool adamlar öldürecek beni bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Cool hmmm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yetenek kasmalı dicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Gizli said: şu forumda ingilizce mesaj atan cool adamlar öldürecek beni bir gün http://3.bp.blogspot.com/_pS7sKjlzwFg/S_74pFGK5sI/AAAAAAAAFsc/CESWwOZJnUI/s1600/double_presidential_facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 imza ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ufufufufuu çok kötü yakalanmışım imza şarkı sözü abi nasıl değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sandbox aramıyorsan skill based bulman çok zor Bone Tibia var classları olan ama skill kasmalı. Çok eski oyun. X silahını kullandıkça onun skillini alabileceğin, Y baltasını savurdukça onun skillini alabileceğin falan. Gerisi sandbox hep. Yazarım buraya hepsini ama sen de aratır bulursun zaten onları. Zor değil. Öbür türlü Wakfu var mesela. Combat sınıfları class based, geri kalan mesleklerse sandboxvari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 askeri zeka iki kelime bir anlam yaratamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 skill based sandbox mmo, bitirileceğine inanmadığım kickstarter projeleri kaynıyor. yeni uo yapıcaz diyen dawntide vardı o da patlamış. şu anda doğru alternatifler benim bildiğim kadarıyla yazılmış. archeage gelecek dertler bitecek diye umuyorum. lisedeyken oynadığım voyage century online vardı o zaman baya başarılıydı sonra item mall ile leş bi hal alınca bırakmıştım şimdi oyun duruyor mu bilemiyorum kısmen skill based bir mmo'ydu. skill kasıyordun yani level değil. 17 skill navigation, sea battle, eloquence, sword-playing, falchion-playing, axe-playing, shooting, medicine, bare-hand fighting, mining, timber-felling, planting, fishing, foundry, sewing, alchemy and ship building. plantingde bildiğin büyük tarlalar oluşturabiliyordun. saatler sonra gelip ekinleri topluyordun falan. ülkelerden birine bağımlı olmak yerine korsan olup, pk yaparsan ve npc guardlara ölürsen hapise düşüyordun. ceza süresi boyunca online olman gerekiyordu (bir adam öldürdüm diye clientı 2 gece açık bırakmıştım) yada fare kesip, çok düşük bir ihtimal diş bulup hapisten kaçıyordun notoriety devam ediyordu falan. jail olayı archeage'de de varmış. archeage zaten bu oyunun baya gelişmiş versiyonu gibi geliyor bana. ikisi de uzakdoğu mamülü. büyük ihtimal grindmania olur. inş p2p olurda adam gibi oynarız. edit: oha fare kesip hapisten kaçma olayı bunda da var, adamlar bildiğin jail sistemini çalmış ama bunda hapis bahçesinde çift kale maç falan yapılıyor. lol http://www.youtube.com/watch?v=UcELOhjE0LM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 akito da google translate terk sanırım :( patiye ingilizce kursu açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kınayt onlayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bone said: Kanuni said: anarchy online anarchy online class based değil miydi ya? değiştirdiler mi onu? hem class hem skill based. tüm skiller tüm classlara açık fakat classlar bazı skillere daha az puan harcayarak geliştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bone said: piyasada skill based ne tip oyunlar var? illa sandbox olması gerekmiyor, f2p olursa daha iyi. ya da yakın gelecekte bu tip oyunlar çıkacak mı? skyrim gibi fighter/blacksmith ya da assassin/mage gibi farklı classlar seçmek eğlenceli oluyor. mesajının şifresini çözdüm Ultima online çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 wakfu nun videosu tam ozledigim cizgilerde, kendisi nasıl oynayan var mı son donemlerde ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben de sıkmayan, özlenen ve tekrar dönülen oyun arıyorum wow gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sleeper said: wakfu nun videosu tam ozledigim cizgilerde, kendisi nasıl oynayan var mı son donemlerde ??? Dofus daha iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar