sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 güzel bu sefer http://www.youtube.com/watch?v=ruav0KvQOOg&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 baya iyi olmuş, paraları kameraya doğru saçmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 thy hostesleri bana hiç böyle "would you like to have some ice cream young man" demedi biznıs classta oluyor demek böyle şeyler narnia gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dondurmayı zaten getirmiş bile. gerçek değil inanmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi aşırı makyajlı çaycılar ya thy hostesleri, biz de biniyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ay çok güzel biletimi thy den alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dondurması çok kötü yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Gurur duydum gozlerim yaslandi agliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu elemanlara para vereceklerinebilet fiyatlarını düşürselerde klm lere falan kalmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 fena değil ama bu kadar parayı oyuncaya dökçekler bari ben aşmış bi reklam beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 neyi aşsın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kobi ve meesiyi aynı reklamda neyle aştırcamı bileydim, şuan muhtemelen işe metrobüsle değil ferro ile giden bi reklam ajansının sahibi olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kobe deyince sporcudan önce çekik gözlü bayan geliyor aklıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 son sahnelerde kobenin elinde bi şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tamam reklamlarda çok lüks koltuklar, bilgisayarlı ekranlar, ingilizce konuşmalar, dondurma bile veren hostesler gösteriyorlar, ünlü sporculara para harcıyorlar da, o uçakları ben göremedikten sonra bir faydası yok ki. dandirik koltuklarda 3 kişi sıkışarak oturuyorsun, "business class" dedikleri bir perdeyle ayrılmış klasik koltuklardan (bir de portakal suyu var) ibaret, getirdikleri yemekler de bir sandviç oluyor felan. adam gibi uçaklara sahip havayolu şirketi görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 2 saatlik uçuşta senin neyine ekranlı koltuk. kıtalararası gidip biznıs/comfort class uçanlara veriyolar onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 3.5 saat lan :( 20 yıl önce italya'ya gidip geldiğim uçaklar bile (2.5 saat miydi yolculuk öyle) daha lükstü, alitalia sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Uçuyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini havayolu ile gezdim diyo, Anadolu'da bir havaalanı kafesine uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlere uçmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 anadolujet'le uçuyoruz biz ankaralılar olarak, yetmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 guzel olmus reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 uçakta bi sandviç veriyolar diyo ya. oldu olacak beyti sarsalardı altına da çorba verselerdi. sırf eleştiricem diye eleştiren kafasından sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sanssizsansli said: uçakta bi sandviç veriyolar diyo ya. oldu olacak beyti sarsalardı altına da çorba verselerdi. sırf eleştiricem diye eleştiren kafasından sıkıldım ya. ay ay ay çok komiksin, biz de senin gibi newfaglerden sıkıldık. tanıştırayım, uçak yemekleri: http://i.imgur.com/JgAo0l.jpg http://i.imgur.com/fL6sK.jpg eskiden adam gibi şeyler verirlerdi, şimdi sadece bi kahve bi kek veriyorlar bitiyor, reklamlarda "dondurma bile veriyoruz" demeleri anlamsız oluyor o yüzden diyorum, gelmiş "oldu olacak beyti sarsalar" diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 newfag ne ya gerzek gerzek yabancı ağızları kullanıyosun bir. bu gösterdiğin yemekler iyi yemek göstergesiyse komik bir ironi var orta da çünkü alttakine benzer yemeği bundan 4 ay önce bindiğim thy yemeğinde yedim iki üstteki yekpare hıyarı da yemessin eve götürürsün. doymuyosun diye de kalıbıyla peynir versinler istiyosun ordaki gibi üç dört beş six seven eight nine ten. seversin ingilizceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 yurtdısı ucuslarını sadece sandvic vermiyorlardır diye dusunuyorum. ben uzakdoguya qatar airways ile 14 saat uctum. 14 saat olması haricinde yaptıgım en iyi yolculuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 THY'nin yemeklerini hiç birşeye değişmem. Ancak şu var, hostesleri bence o kadar iyi seviye değil. Arada kibar olanları var elbette ama çoğu asık suratlı, en azından ben böylelerine rast geldim. Bir British Airways ile uçun mesela 2-3 dil bilen hep güleryüzlü hostesler var. Ama THY'nin uçakları iyi. B777 business class'ları da über... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar