bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dead island'ı denedik ama oyunun tek düzeliği sıktı galiba (beni de sıkmıştı ondan oynayamadım duruyor libraryde öyle), hep aynı zombiler, tek düze görevler. fear 3'i de ekledim deneriz. serious sam 3 nasıl ben en son 1 ini oynamıştım eğlenceliydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Bende aşılamaya çalışıyorum. 1 senede iyi yol katettik. 1)guitar hero - severek oynuyor, medium da rahat çalıyor. 2)clash of clans - 20 lvl kasması karşılığı postij alma sözü verdim, lvl i kastı, postiji sipariş ettik, devam edecek gibi, sürekli asker istiyor. 3)little big planet 2 - çok isteksizce başladı fakat ilk 10 da içerisinde güldü epey. 4)mortal kombat komplate ed. - sevdi gibi ama çok casual takılmak gerek karşısında mükmünse kız arkadaşlarıyla kapıştırıyorum ki rekabet duygusu ile asılsın oyuna. 5)kelimelik okey batak vs diğer board oyunları lol, wow, rpg, fps, pes, fifa pek sarmadı. öncelikle little big planet ve mortal kombat ile gamepad kullanmaya alıştırıyorum. clash of clasn ise topla, inşa et, bütük, strateji, savunma, saldırı, kazan, kaybet mantığınını aşılıyorum. guitar hero ile beyin el göz kas kordinasyonu ve ritim duygusu kazanıyor. Aklımda ratchet & clank gibi co op takılabileceğim oyunlar da var, psn de beleş verdilerdi zamanında almadıydım bu ne saçma oyun diye. ---- eşim yeni şeyler öğrenme konusunda hem üşengeç hemde ön yargılı fakat ortaya ödüller koyduğumda, arkadaşları ile rekabete giriştiğinde ne kadar yanıldığını anlıyor ve seviyor. fakat bizimkisi ilk 50 öpücük misali her oyun için bu aşamalar baştan başlıyor, halbuki azcık zaman geçirse sevecek fakat bunu ona her seferinde hatırlatmak, öğretmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bi yaştan sorna kadın erkek falan deilde kaybetmeye alıstırmak zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bizimki de guitar heroyu çok seviyo, mediuma geçemedi daha ama çok fazla oynayamıyoruz zaten. geçen de devil may cry oynatayım dedim gamepade acıdım :D bıraktı 5 dk sonra bu ne ya beceremiyorum ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 wildstar sardı baya couple olarak 23 falan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fps seviyorsa son Wolfenstein: The New Order ı sevebilir gerçi couple demişsin orasını atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 tambjk said: Bende aşılamaya çalışıyorum. 1 senede iyi yol katettik. Ne tür sevdiği tam belli değil sanırım. Casual bütün oyunları denetmen daha iyi olur gibi. Birlikte oturup yan yana oynabileceğiniz bütün oyunlar muhabbetten artı puan kazanıyor zaten. Minecraft'ı tarla modları falan kurup multi yapmayı deneyebilirsiniz. Belki terraria falan da olabilir ama emin değilim. Mortal Kombat'ı sen zorlamadan oynuyorsa diğer bütün dövüş oyunlarından akabilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bu arada konuyu ben açmışım 2 yıl önce asdas artık böyle arayışlar içinde değiliz, buradaki tavsiyelerden yola çıkarak bir iki oyun denettim, çok hoşuna gitti. artık kendi steam hesabı var, tek başına tomb raider, farcry, wildstar oynar hale geldi asdasd. akşama divinity coop atıyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 crimsonland bayağı eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Redeagle said: tambjk said: Bende aşılamaya çalışıyorum. 1 senede iyi yol katettik. Ne tür sevdiği tam belli değil sanırım. Casual bütün oyunları denetmen daha iyi olur gibi. Birlikte oturup yan yana oynabileceğiniz bütün oyunlar muhabbetten artı puan kazanıyor zaten. Minecraft'ı tarla modları falan kurup multi yapmayı deneyebilirsiniz. Belki terraria falan da olabilir ama emin değilim. Mortal Kombat'ı sen zorlamadan oynuyorsa diğer bütün dövüş oyunlarından akabilirsiniz bence. Mortal Kombat'a da zorladım biraz, biz erkeklerle turnuva fln yapıyorken, eşimin kız arkadaşı da bize dahil oldu, o daha önce oynamış, derken yok arkadaşın sana meydan okuyor, altında kalma fln diyerekten gaza getirerek oturttuk eşimi başına :) dc universe'u deneyebiliriz, minecraft'a kafa patlatmaz sanırım. henüz o oyun dünyasının kapısından giremedi, kendi başına bıraksam cep tel oyunları dışında diğerlerinin yüzüne bakmaz, ps3 ü bile açamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bingildak said: bu arada konuyu ben açmışım 2 yıl önce asdas artık böyle arayışlar içinde değiliz, buradaki tavsiyelerden yola çıkarak bir iki oyun denettim, çok hoşuna gitti. artık kendi steam hesabı var, tek başına tomb raider, farcry, wildstar oynar hale geldi asdasd. akşama divinity coop atıyoruz ;) imrendim :) bakalım biz o aşamaya gelebilecekmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bingildak said: bu arada konuyu ben açmışım 2 yıl önce asdas artık böyle arayışlar içinde değiliz, buradaki tavsiyelerden yola çıkarak bir iki oyun denettim, çok hoşuna gitti. artık kendi steam hesabı var, tek başına tomb raider, farcry, wildstar oynar hale geldi asdasd. akşama divinity coop atıyoruz ;) sdfsd benim ki war thunder, world of tanks hatta euro truck bile oynuyor adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Şaka gibi, dün gece annemle little big planet 2 oynadık ilk defa, gülme krizlerine girdi, eşimden daha hevesli, akşam olsun oynayalım diyor sabah evden çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 trine hatunla oynamak için 10 numara. kontrolleri sıkıntılıydı ama oynadık baya. o işin en kralı indieler aslında. limbo oynadık, 2-3 defa bitirdik falan. machinarium oynuyoruz şimdi sdfsd, ızdırap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tambjk said: Şaka gibi, dün gece annemle little big planet 2 oynadık ilk defa, gülme krizlerine girdi, eşimden daha hevesli, akşam olsun oynayalım diyor sabah evden çıkarken. seninle daha çok vakit geçirmek içindir o :) gelin-kaynana rekabeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kimse dota dememiş mi yahu ? Ben kız arkadaşımla oynuyorum içindeki yaratık çıkıyo gerçi küfürler falan ama olsun keyifli özellikle teke tek maçlar falan atıyoruz arada ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bingildak said: bu arada konuyu ben açmışım 2 yıl önce asdas artık böyle arayışlar içinde değiliz, buradaki tavsiyelerden yola çıkarak bir iki oyun denettim, çok hoşuna gitti. artık kendi steam hesabı var, tek başına tomb raider, farcry, wildstar oynar hale geldi asdasd. akşama divinity coop atıyoruz ;) hanıma ilk diablo 2 ile başlatmıştım o gün bugündür diablo'dan başka oyunu sevemedi. arada bi candy crush furyası geçti şimdidelerde diablo 3 takılıoruz girince beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bende istiyorum oyun oynayan, hele hele RPG seven kız arkadaş. Mmm. Tahrik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biyik said: tambjk said: Şaka gibi, dün gece annemle little big planet 2 oynadık ilk defa, gülme krizlerine girdi, eşimden daha hevesli, akşam olsun oynayalım diyor sabah evden çıkarken. seninle daha çok vakit geçirmek içindir o :) gelin-kaynana rekabeti :) yok ya, bebek bakmak için bizde annem, sabah erken kalkıyor, eşimde maşallah öylene kadar uyuduğundan sıkılıyor canı. gta5 öğrettiydim ona, evden çıkmadan aç bana oyunu ben oynarım sabah fln diyor. trafik kurallarına uyuyor, adam dövüyor, araba çalıp geziyor, kayboluyor beni arıyor fln , navigasyonu gösterdim, şehire dönüyor. potansiyeli yüksek, 20 sene geç doğmuş olsaydı kesin hardcore oyuncu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 aa supermis :) demek ki annenin icinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 SELAM BENİM DE KIZ ARKADAŞIM VAR ANKARADAN KATILIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ya baba kafayi mi yediniz naapiyorsunuz bayanlar oyuna mi bulastirilir. kiz arkadas falan guzel oynuyoruz diyorsunuz da eninde sonunda is ciddiye binip de kiz arkadas es gelin olunca ne yapacaksiniz.. kendinizi dusunun..genelde asosyal sedanter yasayan bilgisayar bagimlisi insanlar..esiniz de o modda olursa .. aksam eve geliyorsunuz iste -evet bir isiniz olmak zorunda- evde yemek yok *ok goturuyor -aa kocacim hosgeldin bende tam diablodan barbarian actim 3. tierde dolaniyordum.. 40 45 kilo olarak sevdiginiz sevdiceginiz sedanter bilg basi olayinda 90 lari da gorur 3 yil icinde.. hele bir de sosyal medya online oyuna sararsa kiskancligin dibi olursunuz..zamaninda sizin aklinizdan gecenleri dusunun alemlerde ne hayalleriniz vardi coluk cocuga girmiyorum bile. olmaz abi evde sadece 1 taraf oyun oynayabilir bunun da genelde normali once erkek sonra cocuk kismidir.yoksa yurumez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 gamer hatunlar eglenlilecek hatunlardir evlenilecek degil diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 evliliği karın tokluğuna hizmetçi çalıştırmak sananlar için geçerli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 direk lole baslat iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar