sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 fiyati uygunmus, eger diger ogunlerine dikkat etmezsen yeterli olmaz, adi ustunde supplement yani destekleyici 1.75 80 kg isen 200 gram alman lazim desek bu sadece 30'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 lean body mass x 2 al yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 hmm evet 1.82, 85 kg tabi sabah 2 tam yumurta akşam 2 de beyazı falan dayıyorum ama bi yere kadar, onun haricinde normal günlük öğün, etli falan(tavuk yok sadece kırmızı et ve sebze+baklagil) ekstra başka birşey yok, standart türk yemekleri 3 antrenman sonunda da 300-350 kalorilik cardio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 litresi 1.5 dan 10 litre sut al..kaynatmaya basla..icine 1-2 limon sık 1-2 saat beklet..topaklanan parcalari al toparla..onlar protein..altta kalan su protein.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 iyide o kazein değil mi, sütteki ? hızlı emilim peynir altı suyunda olan değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 o ictiginiz fantastik super duper proteinlerin hepsi sutun bilmem kac isletmeden gecip bilmem kac urun uretilmis de dibinde kalmis suyunun suyunun suyu kalani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bu öyle olmadığını iddaa ediyor işte incele bi istersen. Ben yoksa içmiyorum zaten ne süt ne de supplement kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 200 gram nedir manyak mısınız http://www.schwarzenegger.com/fitness/post/the-protein-bible-part-1-introduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben googleda ilk cikani yazdim bu kadar atcaklarini tahmin etmiyordum, kendim de gram gram saymiyorum zaten :) dusununce evet pound basina 1 gramdi, nasil o 200 cikarmis anlamadim. satmak icin oyle pompaliyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 lovecraft0Z said: şöyle Tr de heryerde Metro marketlerde bulunuyormuş, Bim de satıldığını nette duydum ama gidip bakmadım, artı online olarak şuradan: https://www.dogaldangelsin.com/tazelen-protein-icecegi 60 tl 8 tanesi. teki 7 lira civarı oluyor bana uygun geldi. Salonda gördüm ben bunu araştırınca direk toz'dan değil peynir altı suyundan imal ediliyor falan ilgimi çekti. haftada 3 gün antremandan sonra düşünüyorum. Bir de günlük protein miktarı ne kadar alınmalıdır body building tarzı sporlar için, haftada 3 gün antrenman yapan 4 aydır spor yapan biri olarak? mesela bunda bir şişede 30 gr whey protein diyor, yeterli olur mu e protein tozu da peynir altı suyundan yapılıyo zaten ksdjhlgfdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 bu protein tozunu sadece spora gittigimiz gunlerdemi almak lazim? yoksa offdaylerdede alicakmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 beslenme desteği olarak bakmakta fayda var o işe. Kilona göre günlük alım miktarları böyle işte. 0.5g/kg body weight – this is the Recommended Daily Allowance (RDA) for protein. It’ll keep you alive and in general health. It is literally the minimum. 0.5-1.0g/kg body weight – this is a higher range mostly used by health-conscious people or people who are new to exercise and are trying to build some muscle. 1.0-1.5g/kg – this is the range which tends to be recommended for building muscle and reaching your athletic goals. 1.5-2.2g/kg (1g/lb) – recommended based on anecdotal evidence, but extremely under-researched (the highest dose recommended being around 1.8g/kg Böyle bakacak olursak işte benim en az 80gr almam lazım her gün. Ama onu ölçebileceğin veya disiplin yapacağın bir mekanizma yoksa patates yani o iş. Sabah kalk 2 yumurta ye süt iç vs. Ee öğlen et yiyemedin zeytinyağlı yedin veya nohut yedin, akşam annenlere gittin fasulye veya börek var. Neyi nasıl ölçecen de napacan yani her gün antikrot yiyemezsin, tavuk dediğin zaten ayrı bir konu, konserve ton balığı çok masum bir şey değil. Yemeğini ufak kaplarda hazır tutsan öğün olarak gittiğin yere götürsen millete laf anlatma ayrı bir şey. Alamadığın yerde kullanılması taraftarıyım ben çünkü besin takviyesi şeklinde algılanmalı. Akşam yemeğinde antikrot tarzı et yemediğim günler anca 60gr protein alıyorumdur günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 mealprepsunday olayına girişen var mı burdan? Anlayamadığım şeyler var, yemek buzdolabında 6 gün bekleyince bozulmuyor mu? Gündüz yemek için yanımıza alırsak sabahtan ısıtıp öyle mi alıcaz, öğlen nasıl tüketecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 dediğin soruları yanıt verebilsem, bi de dediğin işi yapabilsem spora başlıyacam zaten sadece yemek problemi olduğu için spora girişmiom, haybeye efor olcak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 derin dondurucu var..ayrica icerik de corba turu olmuyor genelde haslama sebze..yumurta..taneli meyve ..et parcalari gibi..pisirip derin dondurucuya atiyorsun..arti elemanlarin is yerlerinde microdalga var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 öğrenci iken yapılcak iş değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 senko said: dediğin soruları yanıt verebilsem, bi de dediğin işi yapabilsem spora başlıyacam zaten sadece yemek problemi olduğu için spora girişmiom, haybeye efor olcak çünkü abi iyice baktım, normal bozdolabı kısmında tavsiye edilen 1-2 gün, 3. ve 4. gün danger zone. buzluğa attıktan sonra yeniden ısıtmak için mikrodalga kullanılabilir, öğlen yemek için ise sabahtan ısıtıp yemek termosuna konulup öyle götürülebilir. yapsam mı diye düşünüyorum şuan ama mikrodalga ve yemek termosu da yok bende onlara bir kaç yüzlira vermek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 neden yapmak istiyorsun ekonomi mi saglik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 abi zaman ve kafa rahatlığı. devamlı ne yapsam diye düşünme yok, hergün pişirme bulaşık vs. uğraşmak yok. bir gün 2-3 saat uğraşıyorsun sonra bütün hafta kafa rahat. birara zaten et ve sebzeyi buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyordum, sonra multicookerda 35 dakka buharda pişirip yiyordum, baya iyi oluyordu o yüzden mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 http://i68.tinypic.com/x10rw8.png Evet buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Halden bir kasa kavun aldırdın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Merhaba, spora uzun aradan sonra yeniden döndüm şimdi bilgi tazeliyorum. 171 69 kg erkek bir birey için clean bulk için 1875 kalori gereken macronutrientler ise 178g protein 92g fats 208g carbs seklinde görünüyor beni doğrulayabilir misiniz bu sayılarda bir hata var mı? sporla birlikte ortalama 2k min kalori görmem protein için de min 150g görmem gerekiyor gibi görünüyor clean bulk için bugün 45 dk antreman yaptım sonrasında bugün yediğim yemekleri girdim my fitnesspal'a 1759 cal, 243carb,41 fat, 118 protein seklinde kalmışım buradan anladığım 3 ana öğün yanına mecburen ara öğünler sokmam lazım ama nasıl öğünler protein odaklı ara öğün pek aklıma gelmedi tatsız şeyler geldi :D Birde şuan full hissediyorum 3 ana öğün yedim. Yani force feed yapmadan ilgili protein ve makroya ulaşmam mümkün değil sanki. Ek olarak Protein tozu olmadan bu iş imkanlı mı nasıl yapıyoruz ? Birde diyelim 1850-2100 kalori arası salındım ve biraz daha dengeleyip proteini arttırdım bu yeterli mi büyümek için düzgün beslenmiş sayılır mıyım yoksa kaloriyi arttırmalı mı? olabildiğince az yağlanmak istiyorum bu süreçte son olarak off günler nasıl olmalı kalori ve macrom? haftada 3 yapıyorum programa göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 peanut butter cok etkili bir besin, eger yuksek kalorili ve proteinli araogun istiyorsan, yemesi de cok guzel valla. peynir alti suyunu eksik etme doganin bize verdigi en iyi besin, kilogrami 1000 dolar olsa bugun herkes pesinden kosardi, ama ne sansliyiz ki abundant, protein tozu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Pahali degil diyorsun yani bir nevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Abi gerçekten müsabaka, para zart zurt yoksa niye bu kadar kasıyorsunuz besin değerlerini tamamlamak için? Ye, kaldır ve uyu bu kadar. Göbeğin çıkmaya başladığında aralarda mini cut yaparsın çok takıntılıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar