Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Bu lor peyniri en güzel nasıl yenir? Dün bir kahvaltılıkçı buldum, kendi lorlarını yapıyorlarmış. Az biraz aldım lezzetli falan ama çatallayarak da gitmez öyle. Yumurtaya koydum, omlet yaptım vs. diyelim; yok mu başka lezzetli bir yolu.

Bir de mümkün mertebe karb.ı az tutmaya çalışıyorum; o yüzden ekmek arası gömmek, üzerine pekmez dökmek gibi fantastik fikirlerimi uygulayamıyorum :<
Sosyal ağlarda paylaş

Kütahya'da kahvaltılıkçı keşfettim, adamların mandırası falan var. Bir de yöresel ürünler getiriyorlar (tereyağı aldım mesela, Trabzon'dan getiriyorlarmış vs.). İstanbul'da babam Tahtakale'de Namlı'nın yeri var oradan bir de Cankurtaran Şarküteri diye bir yerden alıyordu ama.

Bu arada kilosu 5 lira lorun. Bedavadan biraz pahalı. Bok var geçen sene 14 kilo daha zayıfken başlamadım spora; tam ekmek arası salçalı cevizli gömerdim her gün yarım kilo loru.
Sosyal ağlarda paylaş

linktekini aldım.

Bende aynı durumdaydım 100 gayme olanını aldım. neticede iyi çıkarsa sonrasında daha iyisini alabilirim. kötü çıkarsada olan 100 gaymeye olacak.
program farkı falan var sanırım ama bunlada herşey mümkün. kalsik yemek kitabı var yanında sadece ona baksan 1 yıllık yemek ihtiyacını çıkarırısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...