senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 firsat buldum mu yarim kilo steak gomuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 adamsın knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bu lor peyniri en güzel nasıl yenir? Dün bir kahvaltılıkçı buldum, kendi lorlarını yapıyorlarmış. Az biraz aldım lezzetli falan ama çatallayarak da gitmez öyle. Yumurtaya koydum, omlet yaptım vs. diyelim; yok mu başka lezzetli bir yolu. Bir de mümkün mertebe karb.ı az tutmaya çalışıyorum; o yüzden ekmek arası gömmek, üzerine pekmez dökmek gibi fantastik fikirlerimi uygulayamıyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Lor+Zeytin yağı + Baharat (kekik, kırmızı biber, ne istersen artık.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valla anam salça baharat zeytin yağı bişilerle karıştırıyor hafif acılı bişi yapıyor efsane tadı oluyor ki normalde lor hiç sevmem o şekli löpür löpür gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Nerede buldun lor peynirini? İstanbulda ise ben de alırım belki. Lora en güzel reçel basıcan ağa. Bal da olur. Öyle götüreceksin. Diğer tarifte domates, biber, çörek otu, az sarımsak ve zeytinyağı ile karıştırıyorsun loru. Öyle götürüyorsun. Müthiş bir lezzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 lor dediğimiz kesik ile aynı ise şayet o zaman zeytinyağı pulbiber başka bişey gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kütahya'da kahvaltılıkçı keşfettim, adamların mandırası falan var. Bir de yöresel ürünler getiriyorlar (tereyağı aldım mesela, Trabzon'dan getiriyorlarmış vs.). İstanbul'da babam Tahtakale'de Namlı'nın yeri var oradan bir de Cankurtaran Şarküteri diye bir yerden alıyordu ama. Bu arada kilosu 5 lira lorun. Bedavadan biraz pahalı. Bok var geçen sene 14 kilo daha zayıfken başlamadım spora; tam ekmek arası salçalı cevizli gömerdim her gün yarım kilo loru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi o loru nasıl yiyonuz ya. Yağlı lor yine fena değilde ben böyle birşey görmedim. 1 gün beklesin tadı bozulmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben günlük alıyodum bi paketi 300-400 gr anca çıkıyodu hüpletiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şunu alayımmı? 100 tl, zaten alacaktım. 4lt, programlı falan ucuz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 pilav ve sebze icin ben de alicam sanirim bundan veya muadili bir urun. disardan yemek soylemekten biktim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 100 tl al geç işte baktın iyi 1 sene sonra kalitelisini alrısın. en azından ben öyle düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 mantikli diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben çökelek alıyorum pazardan, soğan-biber-domatesle güzel bi kavuruyorum. Üzerine de biraz pul biberi. Dolapta bi hafta duruyor. Kahvaltılık çıkar çıkar ye misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bu arada multicookeri geçen hafta yolladılar kullandık biraz. En başta ufak bir kullanamama durumu olmuş olsada kolay ve güzel gibi ilk izlenim. sebze haşladık bol bol. Haşlayıp buzluğa atsammı porsiyon porsiyon aynı şekilde tavuk göğüsü ve belki pilav çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 linktekini mi aldın ben baktım da 100e de var 400e de var bakınca hepsi aynı işi yapio anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 linktekini aldım. Bende aynı durumdaydım 100 gayme olanını aldım. neticede iyi çıkarsa sonrasında daha iyisini alabilirim. kötü çıkarsada olan 100 gaymeye olacak. program farkı falan var sanırım ama bunlada herşey mümkün. kalsik yemek kitabı var yanında sadece ona baksan 1 yıllık yemek ihtiyacını çıkarırısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Tavuk göğsü denedin mi nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 henüz denemedim haftasonu pek kullanadık. Ama bu hafta içinde mutlaka yapıcağımız için söylerim nasıl güzel mi kötümü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UQMLiHQWLzM şu adam çok iyiymiş ya motivasyon kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Bu protein tozlarının içine tatlandırıcı mı koyuyorlar yoksa bildiğimiz şeker mi basıyorlar? Tadı nesquik gibi, Bal Küpü kesme şeker koyduklarından şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 yuzmeye basladim yine, 7. haftadayim bu hafta deli gibi yemeye basladim normalde arada kaciyordum ama boyle olmuyordu. doymuyorum cildircam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 anabolik evreye girmişin vucut büyümek istiyor kaliteli beslenirsen uçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 :( önüme ne geldiyse yedim ırkçılık yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar