Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 o 5-6 öğüne ara öğünlerde dahil. neyse yeni protein tozu almam gerekiyor ne tavsiye edersiniz? stacker yada optimum yada başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ne fark var ki aralarinda ben optimum gold standart whey aldim da vanilyali aldim, tadi hosuma gitmedi, cikolatali daha iyi bir tercih olabilir belki. bir de su whey zimbirtisini ictikten sonra sizde de siskinlik rahatsizlik oluyor mu, benim vucud proteine yabanci oldugundan bi garipsiyor sanirim ictikten sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bende sut gaz yapiyor hep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 suyla icince de mide bi zorlaniyor benim, ne sindiriom lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 abi alisiyor. alktoszu sut dene alktoszu ne ya? sun tzu gibi alk toszu! bunu babacum yazmis. laktozsuz olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 deneyeyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 içerikleri biraz farklı optimum bilinen marka en azından biraz daha güvenilir. Diğerini bilemedim ama iyi gibi değerler. Varsa kullanmış olan bir yeşillendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 f/p olarak türkiye'de bulunabilecek en iyi whey bu bence http://www.protein7.com/paket-ultimate-prostar-whey-protein-tozu-2390-gr-xpro-creatine-150gr-75.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Hep sunu savunmusumdur; Gunluk kilon kadar protein 70kg insan = 70gr protein Dogal yollarla almak cok mümkün, Dedigin şekilde eksiği belki tozla Kapatabilirsin. Toza direk karşıyım Ama illa kullancam diyorsan, Arnoldun bile yazisi vardi kg*2.5 protein alinimindan, kg*1.2 ye düşürüp hiçbir dezavantajini gormedigiyle ilgili. Bosuna karaciger, bobrekleri zorlamayin. Eser miktarda gdo'lu soya proteinine de maruz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sabah kahvaltı yaptım mesela 200gr hindi jambon 8 yumurta süt granola 100gr a yakın protein ben şimdi akşama kadar protein almazsam bi daa şaftım kayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yuh be 3-4 kişilik ailenin yiyeceğini tek öğünde gömüyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 70gr proteini almak icin 7 kilo bonfile yemek gerekmiyo mu her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 100gr ette 25gr protein var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 kanka hiç mi bakmadın yiyceklerin arkasına SDJKFBDLGHNFSGŞFHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 1750 gr protein için o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Esh said: 70gr proteini almak icin 7 kilo bonfile yemek gerekmiyo mu her gun Nedir yani öğlen haşlıyorum birazını akşamda ekmek arası gömüyorum arabada eve dönerken. Kuzunun başını ayaklarını falan da kediye köpeğe atıyorum sokakta bişey kalmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Tamam la dogrusunu yapiyomusum her gun 300-400 gr et yemeye calisarak. Ha yiyemiyorum orasi ayri sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Yeri gelmişken sorayım hemen, gerekli gereksiz demeyin de almak istediğim ürünler iyi mi kötü mü onu söyleyin lütfen :> . Eğer kötü olduklarını düşünüyorsanız daha iyisini önerebilirsiniz. http://www.protein7.com/optimum-creatine-powder-300-gr-58.html http://www.protein7.com/optimum-gold-standard-whey-protein-tozu-2273-gr-3.html İkisine de fazlasıyla ihtiyacım var. Günlük almam gereken protein miktarının yarısını zor tüketiyorum ve salonda cidden çabuk pilim bitiyor şu aralar. Bir de bunlara para yığarsam kendimi spora düzenli gitmek zorunda hissedeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 spora duzenli gitmeni saglayacaksa 10 ar kutu al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Kreatin en ucuzunu al hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 deadwoll said: Bir de bunlara para yığarsam kendimi spora düzenli gitmek zorunda hissedeceğim.abi o asrın yalanı ya. odada bır koseye atıyorsun, sonra bı aksam pcde fılm ızlerken bı elde pızza bı elde kola gozgoze gelıyorsun, ıcını kaplayan pısmanlıkla gıdıp dolabın ıcıne atıyorsun kutuları ve pızza fılme devam edıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ben öyle bir şey yaparsam gece uyuyamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Supplement kullanmak motivasyon açısından bana da faydalı geliyor. Birincisi para veriyorsun, "bu kadar para döktük bir halta yarasın" düşüncesi. İkincisi supplement kullanıyor olmanın getirdiği bir disiplin var. Şu saatte creatine şu saatte glutamin yemekten sonra balık yağı spordan sonra protein falan derken makina gibi işleyiş yaratabiliyorsun kendine. Sporla alakalı hep o değişmeyen klişe var ya yüzde bilmemkaçı yemek yüzde bıkbıkı uyku falan diye. Direkt sporun yüzde yüzü istikrar ve supplement mantığı bence gıda takviyesinden çok mental takviye yönü daha kuvvetli olan ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Esh said: Tamam la dogrusunu yapiyomusum her gun 300-400 gr et yemeye calisarak. Ha yiyemiyorum orasi ayri sdfg who (dünya sağlık örgtü) ne göre haftalık çiğ et(kırmızı) tüketme sınırı 750 gr pişmiş et tüketme sınırı 500 gr kanserojen etki göstermemesi için. o yüzden karışık beslenin, bitkisel protein'le destekleyin balık tavuk ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 who doesnt even lift faglet kuruluşlara itibar göstermeyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar