Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

ne fark var ki aralarinda
ben optimum gold standart whey aldim da vanilyali aldim, tadi hosuma gitmedi, cikolatali daha iyi bir tercih olabilir belki.

bir de su whey zimbirtisini ictikten sonra sizde de siskinlik rahatsizlik oluyor mu, benim vucud proteine yabanci oldugundan bi garipsiyor sanirim ictikten sonra sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Hep sunu savunmusumdur;
Gunluk kilon kadar protein
70kg insan = 70gr protein

Dogal yollarla almak cok mümkün,
Dedigin şekilde eksiği belki tozla
Kapatabilirsin. Toza direk karşıyım
Ama illa kullancam diyorsan,

Arnoldun bile yazisi vardi kg*2.5 protein alinimindan, kg*1.2 ye düşürüp hiçbir dezavantajini gormedigiyle ilgili.
Bosuna karaciger, bobrekleri zorlamayin. Eser miktarda gdo'lu soya proteinine de maruz kalmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri gelmişken sorayım hemen, gerekli gereksiz demeyin de almak istediğim ürünler iyi mi kötü mü onu söyleyin lütfen :> . Eğer kötü olduklarını düşünüyorsanız daha iyisini önerebilirsiniz.

http://www.protein7.com/optimum-creatine-powder-300-gr-58.html

http://www.protein7.com/optimum-gold-standard-whey-protein-tozu-2273-gr-3.html

İkisine de fazlasıyla ihtiyacım var. Günlük almam gereken protein miktarının yarısını zor tüketiyorum ve salonda cidden çabuk pilim bitiyor şu aralar. Bir de bunlara para yığarsam kendimi spora düzenli gitmek zorunda hissedeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bir de bunlara para yığarsam kendimi spora düzenli gitmek zorunda hissedeceğim.
abi o asrın yalanı ya. odada bır koseye atıyorsun, sonra bı aksam pcde fılm ızlerken bı elde pızza bı elde kola gozgoze gelıyorsun, ıcını kaplayan pısmanlıkla gıdıp dolabın ıcıne atıyorsun kutuları ve pızza fılme devam edıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Supplement kullanmak motivasyon açısından bana da faydalı geliyor.
Birincisi para veriyorsun, "bu kadar para döktük bir halta yarasın" düşüncesi.
İkincisi supplement kullanıyor olmanın getirdiği bir disiplin var. Şu saatte creatine şu saatte glutamin yemekten sonra balık yağı spordan sonra protein falan derken makina gibi işleyiş yaratabiliyorsun kendine.
Sporla alakalı hep o değişmeyen klişe var ya yüzde bilmemkaçı yemek yüzde bıkbıkı uyku falan diye. Direkt sporun yüzde yüzü istikrar ve supplement mantığı bence gıda takviyesinden çok mental takviye yönü daha kuvvetli olan ürünler.

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Tamam la dogrusunu yapiyomusum her gun 300-400 gr et yemeye calisarak.

Ha yiyemiyorum orasi ayri sdfg

who (dünya sağlık örgtü) ne göre
haftalık çiğ et(kırmızı) tüketme sınırı 750 gr
pişmiş et tüketme sınırı 500 gr

kanserojen etki göstermemesi için.

o yüzden karışık beslenin, bitkisel protein'le destekleyin
balık tavuk ile falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...