Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 applev0dka said: padişahim cok yaşşşaa diyeydik 2 tane de akp kongresi vereydik beleşe gelirdi de neyse abi izin geldi işte : ) gerçi dediğin gibi 2 tane daha yapsak gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 iett garajınıda vermiş devlet baba bize , gerçi kimin malını kime veriolarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 O stad 3d, maket olarak kalır. Bi cacık olmaz heyecana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 adam tarih verdi izin belgelerini gösterdi sen neyin heycanındasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 belgelerle olmuyor o işler. heyecanı da yapan sizsiniz. yapsınlar stadı ben yerim laflarımı da olmayacak dua yani o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 he canım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi nasıl bi stad o yaw her tarafı açık mı kapalı bişi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bana kızma, kulübü bu hale getirenlere yansıt öfkeni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi zemin 8metre daha aşagıya iniyor, çimler ışık alsın da Toki Arena gibi zemin olmasın güzel güzel yetişssin büyüsün bakılsın diye şeffaf çatı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 pileksiglas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hmm güzelmiş o zaman ama tt arena gibi parçalanmaz çatısı rüzgarda karda kışta inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 reampage said: pileksiglas :p Hem hafif hem güzel görünmlü iyi bir malzeme pleksiglas (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 peki bi tarafın tepesi neden açık hala o anıt olayları yüzünden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Stadyum çok hoşuma gitti. Tarihi doku diye ağlayanlar da çekilebilirler köşelerine artık, zati bunun için tek çözümün Berlin Olimpiyat tarzında bir stadyuma sahip olmamızdan geçtiğini herkes biliyordu. Hem onun gibi tarihe dokuya mükemmel uyuyor hemde çok modern bir görünümü var. Çok beğendim stadyumu, Stadyum inşaa edilirken bir deprem olsa da şu Eski Açık komple yok olsa birde, o zaman tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 evet, o bölge yine ligtv studyosu rakip takım falan fişman degerlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 https://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_522578082.jpg Ayrıca şu görselde TARİHİ DÖKÜ HÖHHÖELHEÖLHEÖLHEÖLHE diye takılanlara kapak niteliğinde hazırlanmış gibi geldi. https://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_1573200860.jpg Hatta şurada da direk Crit vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Arkada penis gibi dikilmiş gökdelen varken zaten tarihi doku flana diyenlerin iyi niyetli oldukmadıklarını anlamak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 güzel olmuş beğendim eski açık üstünü de restaurant yapacaklar sanırım iyi para yapar ama yıkılsaydı daha iyiydi çok büyütüyorlar tarihi falan filan diye gazhanenin ne tarihi olacak lan. Geçen kocaeli de bin yıllık roma mezarını yıktılar hala tarihten bahsediyorlar. bu arada samet mc gregor 13 hafta sonra gol yemedi tebrik ediyorum demiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Dayım anlatıyordu, eskiden Eski Açık tahtadan yapılma dandik bir tribündü. Sonradan taş yaptılar da rantçılar kendi kendilerine tarihi ilan etti diye zerre tarihi değeri olmayan yeri bu kadar büyüttüler ya, yine de rantçılara vermedik orayı en güzel yani o oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kuş kafesi gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kemerler direkler falan antik tiyatro havası verilmek istenmiş gibi, hayırlı uğurlu olsun. Gelecek senede bizde misafirsiniz artık, stadı yakıp yıkmazsanız buyrun gelinsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 genel kurulda demirören yönetimine dava açma izni verilmiş yönetime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sanmıyorum kadıköyde oynayacağımızı. kasımpaşa stadı daha olasılık gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kasimpaşa yetmez abi imkani yok yani, yeri falan iyi kolay da ııhh yani. ya stadin sahibi padişah emredicek arena olucak, ya da fenerin daveti ile kadiköy, bakalım mayis gibi başlar yine tartısmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 olimpiyatta oynarsınız iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar