Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pacific Rim (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

abi "silah yok" dememizden nasıl "taramalı füze yok" çıkardınız?
bıçak yok sopa yok diyorum ben.
gemi kullanana kadar tek swingde gg edecek bişiy varmışken hala yumruk kullanmak?.....

"dur ölmemizi bekleyelim o zaman tekrar tekrar kullanabileceğimiz silahımızı çıkartırız."

o kılıç o vakitte ordan çıktığı an film benim için bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

- Mantık silsilesi olur elbet, ancak bu mantık silsilesinin içinde yaşadığımız dünyada genel kabul görmüş mantık silsilesi ile aynı olacağını beklemek doğru değil. (Adı üstünde fantasy)

- Kaiju'lar aptal değil, adamlar defalarca söyledi kullanılan taktiklere uyum sağlıyorlar, karşı strateji geliştiriyorlar diye, belki giderek büyümeleri bile yumruk (concussive force) etkisini azaltmak içindir. Eğer hep kılıç kullanacak olsalar, kılıcın kesmeyeceği bir parçası olan ve bunu kalkan gibi kullanabilen bir Kaiju yaratıp gönderebilirler. Hepten GG. Diyeceğim odur ki, kafa göz dalmaya karşı doğrudan evrimleşmek zor, belli bir alete karşı evrimleşmek ise daha kolay. Darbenin nereye geleceği belli değil + halen çevik kalmak zorundalar. (Dolayısıyla tüm vücudu kaplumbağa gibi kaplayamazlar)
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

- Kaiju'lar aptal değil, adamlar defalarca söyledi kullanılan taktiklere uyum sağlıyorlar, karşı strateji geliştiriyorlar diye, belki giderek büyümeleri bile yumruk (concussive force) etkisini azaltmak içindir. Eğer hep kılıç kullanacak olsalar, kılıcın kesmeyeceği bir parçası olan ve bunu kalkan gibi kullanabilen bir Kaiju yaratıp gönderebilirler. Hepten GG. Diyeceğim odur ki, kafa göz dalmaya karşı doğrudan evrimleşmek zor, belli bir alete karşı evrimleşmek ise daha kolay. Darbenin nereye geleceği belli değil + halen çevik kalmak zorundalar. (Dolayısıyla tüm vücudu kaplumbağa gibi kaplayamazlar)

Unuttuğun bir şey var. Bilim adamı kaijuların zihinleriyle bağlantı kurana kadar, insanlar karşılarındakini hayvan zekasına sahip canavarlar olarak görüyorlar. Yani senin dediğin gibi bir adaptasyon olsa bile, insanlar bunun olacağını öngöremezler.

Bir de tabii ki fantazi ve bilimkurgunun kendi içinde bir mantığı olur. Mantık bir yana bırakılırsa Dünyayı Kurtaran Adam yapılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Saat farklı bir olay; kaijuları birilerinin yaratıp yolladığını düşündüren bir şey değil.

Bunun haricinde, filmde insanların kaijular kendilerini geliştirecek diye bütün silahlarını kulanmadıklarına dair hiçbir şey söylenmiyor. Kaldı ki öyle bir şey yapıyor bile olsalardı, Hong Kong'daki gibi acil bir durumda son ana kadar beklemeleri yine de saçma olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

İzledim. Heaa mechler falan diyip eğlendim bayağı da. Fakat şöyle bir gerçek var.

Dostum o kılıç herkes öldükten sonra çıkmayacaktı. Bir de bu yaratıklara yumruk, tekme, kaldırıp suya fırlatma!? ve kılıç işliyorsa neden işleyecek normal bir silah yapamadıklarını çözemedim. Senelerce yumruk işleyecek döverek öldürcez fakat yumruğun verdiği zararı verecek silah geliştiremiyor muyuz =S Film boyunca kafa göz dalmaya çalışmaları sonra kılıç çıkartıp HARŞ diye yaratık kesmeleri bayağı garibime gitti. Kaldı ki gerektiğinde yaratıkları öldürmek için füze atıyorlardı zaten.

Bunun dışında kızı bir derece anladım, generic asosyal bilim adamı klişeleri de ok ama pilotlar arasında çıkan sürtüşme bayağı yapay bir olaydı. Sanki "Eğer amerika'da aksiyon filmi yapıyorsan bu listedeki eventleri filme koymak zorundasın" diye yönetmen zorlanmış gibi bir şeydi.

Mechler parçalanırken diğerlerinin izlemesi ve bir takım öldükten sonra diğerinin müdahale etmesi de gayet komikti.

Özetle eğlenceliydi fakat ciddiye alarak izlememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
adam animeden film yapmış, bazıları çıkmış cheesy'di falan diyor film için. kimse zaten üst kalite bir film falan demiyor ama baya güzel bir aksiyon filmi çıktı açıkçası hele anime, mecha, robot falan seviyorsanız, müthiş bi 2 saat geçireceğinizin garantisini veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

İzledim. Heaa mechler falan diyip eğlendim bayağı da. Fakat şöyle bir gerçek var.

Dostum o kılıç herkes öldükten sonra çıkmayacaktı. Bir de bu yaratıklara yumruk, tekme, kaldırıp suya fırlatma!? ve kılıç işliyorsa neden işleyecek normal bir silah yapamadıklarını çözemedim. Senelerce yumruk işleyecek döverek öldürcez fakat yumruğun verdiği zararı verecek silah geliştiremiyor muyuz =S Film boyunca kafa göz dalmaya çalışmaları sonra kılıç çıkartıp HARŞ diye yaratık kesmeleri bayağı garibime gitti. Kaldı ki gerektiğinde yaratıkları öldürmek için füze atıyorlardı zaten.

Bunun dışında kızı bir derece anladım, generic asosyal bilim adamı klişeleri de ok ama pilotlar arasında çıkan sürtüşme bayağı yapay bir olaydı. Sanki "Eğer amerika'da aksiyon filmi yapıyorsan bu listedeki eventleri filme koymak zorundasın" diye yönetmen zorlanmış gibi bir şeydi.

Mechler parçalanırken diğerlerinin izlemesi ve bir takım öldükten sonra diğerinin müdahale etmesi de gayet komikti.

Özetle eğlenceliydi fakat ciddiye alarak izlememek lazım.

valla aynilari bende dusundum. kotu olmus o mantiksizliklar. Cerezlik film iste robotlar falan efekt var diye izledim.

Birde bir sahnede glados un sesini duydum sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...