Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 eyv (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 benim cümle düşük olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 çok beğendim lan mecha görmeye gittim ve mecha gördüm 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben de bu gece gittim, gayet başarılı bir aksiyon olmuş. hani saf çerez aksiyon değil de, gayet otur zevk ala ala izlelik aksiyon ama tabii 1001 türlü saçmlalık var, en gıcık kaptığım ise sonu sondaki 2 elemanın dönememesi lazım çünkü tünelden çıkarken dna kodu falan okutmuyorlar, hani açılmıyordu burası dna kodu olmadan? kaldı ki zaten ilk bombadan ve ikinci bombadan extreme radyasyon yediler, direk orada ölmeleri lazım, hadi olmadı 2-3 sene içinde garanti ölürler ahsdufhudas bir de gemi olayına kıl oldum. 1 kere vurduğu anda bile 10 parçaya ayrılırdı o tanker. 10 kere tankerle vurdu ya hdasufhua. aaaaaa bi de 'cute' olmak için newton's cradle olayı komedi ötesiydi. binaya 5x5metrelik yumruk, 20 metre boyunca girmiş, binada 10 şiddetinde deprem oluyor, ama newton's cradle'da 1 top oynuyor ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sabonis said: sondaki 2 elemanın dönememesi lazım çünkü tünelden çıkarken dna kodu falan okutmuyorlar, hani açılmıyordu burası dna kodu olmadan? Ben orada geçit tekrar kapanmadan önce geri döndüler şeklinde düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bu film IMAX kameralarıyla mı çekildi yoksa öylesine IMAX mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bugüne aldım biletimi gideceğim. Bir önceki günden bilet satışını açmıyorlar nedense. Hayvanlar gece nöbet beklemiş pc başında doldurmuşlar her yeri.Güç bela buldum aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Komutan said: sabonis said: sondaki 2 elemanın dönememesi lazım çünkü tünelden çıkarken dna kodu falan okutmuyorlar, hani açılmıyordu burası dna kodu olmadan? Ben orada geçit tekrar kapanmadan önce geri döndüler şeklinde düşündüm. iki yaratıkla girdiler oradan, onların dnası sayesinde açıldı ve kapanmadan çıktılar. bence görsel olarak en iyi yapılmış film. Çok başarılı gerçekten. bloga yazacam baya bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 inyormaynd said: Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? Red Epic ile çekildi film IMAX kamerasıyla falan değil. Daha hiçbir filmin tamamı IMAX kamerasıyla çekilmedi. Maksimum 30dk falan çekilen sahne süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 içi boş , "çıtırlık" , "eğlencelik" film olacaksa bunun gibi olsun bariz güzel bir aksyon filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 inyormaynd said: Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? lol bir yorum olmuş. cevap vermeye bile tenezzül edemeyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Nerde şimdi o geçen ay öö leş olcak, dowloadbile yapmam diyen burnu havada haspalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Komutan said: Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Tabii senaryoda bazı saçmalıklar var. Haydi o enerji topu sadece yakından etkili, şarj olması için süre gerekiyor ve çok fazla atış yapacak gücü yok diyelim. Peki ya kılıç? Yaratıkları rahatlıkla biçiyor, ama ancak yarım saat yumruk yumruğa dövüşüp en sonda işler iyice kötüye gidince kullanmak akıllarına geliyor. Sonra tek savunma olarak duvar düşünmek nasıl bir mantıktır? Ama bunlar çok da önemli değil; filmi genel olarak beğendim. Bugün izledim de Ben bu dediğini de yaratıkların temelde gerizekalı olmamasına ve onların da farkettiği üzere kullanılan taktikleri öğrenmesi olayına bağladım, tüm kozlarını oynamamış oluyorlar farkettiysen Striker son combatta kılıç full açık başladı ama bir şeye yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sanssizsansli said: inyormaynd said: Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? lol bir yorum olmuş. cevap vermeye bile tenezzül edemeyeceğim şimdi. Vermeni bekleyen yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Filmi izledim mükemmel olmuş. Hayvan gibi vfx kasmışlar. Hikaye vfx kadar başarılı değil fakat öyle çerez merez değil. Son zamanlarda gelen en sağlam filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ya ben bu filmi bi daha izlemek istiyorum çok iyidi afsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ters köşe yaptı milleti film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 beklediğimden iyiydi valla beklentim de az değildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 progamer said: http://img.gawkerassets.com/img/18thaawkpblvrjpg/ku-xlarge.jpg çok güzel poster lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 inyormaynd said: sanssizsansli said: inyormaynd said: Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? lol bir yorum olmuş. cevap vermeye bile tenezzül edemeyeceğim şimdi. Vermeni bekleyen yok zaten. Cnm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sanssizsansli said: inyormaynd said: sanssizsansli said: inyormaynd said: Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? lol bir yorum olmuş. cevap vermeye bile tenezzül edemeyeceğim şimdi. Vermeni bekleyen yok zaten. Cnm yaa http://galeri7.uludagsozluk.com/252/in%C5%9F-cnm-ya_433778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hehe şakalaştık falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 gidin bu filme, gypsy danger(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çok eğlenceli film, gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar