Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

geçen haftaki beyinleri dağıtan bölümden sonra dizinin en boktan iki karakterini aynı bölümde birleştirmişler resmen

abi tamam ninenin tripleri bazen bayıyorda 4-5 adamı birden 5 dakikada harcayabilme potansiyeli her zaman bir eğlence şansı katıyor olaya. Mesela tipler yakalandığı zaman grupla beraber olsa nasıl tepki verirdi diye düşünmek eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

7.3 ile ilgili soru

ben nagenin kendi grubu ile diğer grupları sömürge haline getirdiğini düşünmüştüm ama sanki bu bölüm nagen tek başına herkesi kontrol ediyor gibi oldu yanık yüzlü ile kaçak adamın konuşmasından dolayı. Çizgi romanı takip edenler duruma açıklık getirebilir mi? grupdakı herkes nagenden nefret ediyor ama korkudan birşey yapamıyor mu yoksa nagena bağlı insanlarda mı var?

Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

7.3 ile ilgili soru

ben nagenin kendi grubu ile diğer grupları sömürge haline getirdiğini düşünmüştüm ama sanki bu bölüm nagen tek başına herkesi kontrol ediyor gibi oldu yanık yüzlü ile kaçak adamın konuşmasından dolayı. Çizgi romanı takip edenler duruma açıklık getirebilir mi? grupdakı herkes nagenden nefret ediyor ama korkudan birşey yapamıyor mu yoksa nagena bağlı insanlarda mı var?

muscle power'ın çoğunluğu bağlı gibi diyebiliriz. kadınlar ve bazı erkekler de zorunluluktan ayak uyduruyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...