The Walking Dead (2010) - AMC
geçen haftaki beyinleri dağıtan bölümden sonra dizinin en boktan iki karakterini aynı bölümde birleştirmişler resmen
abi tamam ninenin tripleri bazen bayıyorda 4-5 adamı birden 5 dakikada harcayabilme potansiyeli her zaman bir eğlence şansı katıyor olaya. Mesela tipler yakalandığı zaman grupla beraber olsa nasıl tepki verirdi diye düşünmek eğlenceli.
abi ekşide falan niye millet rick ölücek diyor comiclerde öldü falan diyorlar? hala hayatta rick son bölümde comicte? false spoiler'a inanıp bilmişlik taslıyorlar bi de dsgsfg
comic book hakkında spoilerlı soru
https://openload.co/embed/Ok0XMVS5WEg/31338-703.mp4
meh bölümdü
ben nagenin kendi grubu ile diğer grupları sömürge haline getirdiğini düşünmüştüm ama sanki bu bölüm nagen tek başına herkesi kontrol ediyor gibi oldu yanık yüzlü ile kaçak adamın konuşmasından dolayı. Çizgi romanı takip edenler duruma açıklık getirebilir mi? grupdakı herkes nagenden nefret ediyor ama korkudan birşey yapamıyor mu yoksa nagena bağlı insanlarda mı var?
7.3 ile ilgili soru
ben nagenin kendi grubu ile diğer grupları sömürge haline getirdiğini düşünmüştüm ama sanki bu bölüm nagen tek başına herkesi kontrol ediyor gibi oldu yanık yüzlü ile kaçak adamın konuşmasından dolayı. Çizgi romanı takip edenler duruma açıklık getirebilir mi? grupdakı herkes nagenden nefret ediyor ama korkudan birşey yapamıyor mu yoksa nagena bağlı insanlarda mı var?
muscle power'ın çoğunluğu bağlı gibi diyebiliriz. kadınlar ve bazı erkekler de zorunluluktan ayak uyduruyor.
tr de olur, OM atin lutfen.
ameliyat oldum hastanedeyim uzun bir sure...
download edemiyorum
sondaki zenci karının gördüğü duman-yıkıntı ne ben anlamadım ya? çok böyle ANANSKİM diye baktı da bişey ifade etmedi bana.
Öne çıkan mesajlar