diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 süper bir sezon finaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 geçen bölümün sonundaki tahminim doğruymuş lol. post-apo'da cızbız yapmanın tek anlamı var ahah rick çok güzel hannibal çekti herife. ama keşke terminus'a gidip yenselermiş bizimkileri bulmadan. çok güzel bölüm oldu ama cidden beklemek kötü oldu yani şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 sezon finali çok iyidi rick anasını belle bunların rick arkandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 zeper said: spo o kesin zaten niye kaçsın ki her şey güzel gidiyordun Darly ile, niye Daryl ortadan kayboldu dedi Rick'e anlamadım.... Beth'i bence de terminuslular aldı, acaba satanic ayinlerinde kullanılmak üzerr queen falan mı yaptılar=) vagondan da çıkmadı... ps: ayrıca araba giderken yerde Beth'in çantası vardı Daryl onu gördü, kaçsa çantasını niye bıraksın kii? hala anlamadım Daryl niye onu terkettiğini düşünüyor. Daryl spo. Rick'e onun yüzünden kaçırıldığını söylemek istemediğinden öyle söylemiş olabilir, bana kendini suçlu hissediyor gibi geldi çünkü aralarında bir bağ oluşmaya başlamıştı ve bu da Darly'in hoşuna gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 inyormaynd said: zeper said: spo o kesin zaten niye kaçsın ki her şey güzel gidiyordun Darly ile, niye Daryl ortadan kayboldu dedi Rick'e anlamadım.... Beth'i bence de terminuslular aldı, acaba satanic ayinlerinde kullanılmak üzerr queen falan mı yaptılar=) vagondan da çıkmadı... ps: ayrıca araba giderken yerde Beth'in çantası vardı Daryl onu gördü, kaçsa çantasını niye bıraksın kii? hala anlamadım Daryl niye onu terkettiğini düşünüyor. Daryl spo. Rick'e onun yüzünden kaçırıldığını söylemek istemediğinden öyle söylemiş olabilir, bana kendini suçlu hissediyor gibi geldi çünkü aralarında bir bağ oluşmaya başlamıştı ve bu da Darly'in hoşuna gidiyordu. spo evet de...onun bir suçu yoktu ki, yani zombiler saldırdı...tamam köpektir nasıl olsa diye lak diye kapıyı açması büyük salaklıktı da... yine de bethin kaçırılmasıyla alakası yok...hee --ondan ben sorumluyrdum kafasıysaa, daryl tam turkish ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Spo'nun dışına yazmışsın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yaa değiştiremiyorum daa artık çok geç gördüm....alan yetkilisi sanırım değiştirebilirr şuanda sadece...napcam, sesimii duyun modlar...düzeltin o yanlışıı kimse okumasınnnn kendimi şikayet ettim=) görürler o zaman diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Her sene aynı şeyi yapıyorlar. Koskocaman bir sene bom bok bölüm çekip son bölümüde toparlıyorlar.Bizde sonra yeni sezon gelsede izlesek tripine giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 zorla mı izletiyolar size anlamıyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t31.0-8/q71/s720x720/1079035_697016413679920_1324474846_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZNYb3_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 diziye yeni başlamıştım, tek fotoğrafla yedim herhalde olabilecek tüm spoilerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahahah bahtsızlık level 9000 hakikaten spoilerin allahı olmuş resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 T-Dog efsane bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 shane bu shane ne kadar piç kurusu ya madem adam seni yavaşlatıyo adamı bırakıcaksın bari kafasına falan ateş et. ayağından vurup bıraktı köpoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ekim'e kadar nasıl sabredilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 region. bunlar hep aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 tr için http://www.imdb.com/video/imdb/vi3996232729/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oORtfqsRIjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 said: AMC has officially ordered a pilot set in the same zombie-plagued universe as TV’s top-rated drama series. The as-yet-untitled project will go into production later this year, and will be set in a different location than the original series and star a new cast of characters. (Since the characters are different, the series not technically a “spinoff.”) clem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/817/799/ea8.jpg DO EEEEEEEEEEEETTTTTTTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 oha yeni sezon başlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ilk başları outlast'ı anımsatmadı değil, çekim tekniği olsun, müzik olsun hehe fena değildi ilk bölüm sonda rick'in gene "rick'liğini" yaparak, milyon tane zombinin saldırdığı yere geri dönmek isteyip "they dont get to live" demesi öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 rick geri vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar