Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Kesin zehirlendi diyorum ben. Ölmesi ya birinin işi ya da bildigin salgın hastalık, domuz da aynı muhabbete maruz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 domuz gribi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Kesin zehirlendi diyorum ben. Ölmesi ya birinin işi ya da bildigin salgın hastalık, domuz da aynı muhabbete maruz kaldı. spo governer zehir katmış olabilir, intikam peşinde uzaklaşmıştı geçen sezon, bir yerlerden çıkmalı..ama bu kadar da klişe saldırmaz diye düşünyorum öte yandan, admaın bir tarzı vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 spekülasyon kuzenlerle izlerken onu tartıştık da, ben diyorum ki salgın hastalık büyük ihtimalle. kullandıkları sular açıkta, durağan filan, hijyenik ortam değil. gayet mümkün yani durduk yerde öyle birşey başlaması. çocuğa yazık oldu ama efendiydi ehu. markette proluğun gidip acemiliğe bağlamaları evet sırıttı o kadar silah kullandıkları halde, ama o da geçen sezonda fazla komandoluk gösterdiklerinden. ayarını kaçırıyorsun işte önceden zombileri o kadar şamar oğlanı yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 progamer said: domuz gribi sdf + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 düşüp patlayanlara cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lan ... laaan .... laaaaaaaaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rNxvo8AcpQQ you know, typical best friend stuff ahaha çok iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Arkadaşlar ormandaki domuz da çiftlikteki gibi kendi halinde ölmekteydi, bunların ikisi arasında bir bağlantı çıkacak diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ne kotuydu ilk bolum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 S4e1 Aslında zombiler düşünce paniklemeleri vs normal asıl anormal olan geçen sezon hepsinin specops olması rambolaşmasıydı. Zombiler resmen place filler olmuştu misc. İtem tadında en azından survival tadını geri yakalar diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nigger_of_the_sand said: Arkadaşlar ormandaki domuz da çiftlikteki gibi kendi halinde ölmekteydi, bunların ikisi arasında bir bağlantı çıkacak diye düşünüyorum domuz gribi çıktı panpa şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 zaten dizi sıkıcı gidiyordu birde üstüne hastalık eklediler kim bilir kaç bölüm sürer şimdi onun draması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben seviyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sederjin supradyn alsalar bişileri kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Benim dediğim çıktı ehu, normal ama mantıklı. Daha bile önce olurdu gerçekte heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 4x02 bildiğin bok gibi bir bölümdü, poff tamam bu sezonda tırt olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bu dizi niye böyle oldu ya. ne güzeldi o 1. sezonun ilk 2-3 bölümü. adamlar diziyi yalan rüzgarına çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=rNxvo8AcpQQ you know, typical best friend stuff ahaha çok iyi yine ahahah bunu yeni gördüm ya çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Red said: bu dizi niye böyle oldu ya. ne güzeldi o 1. sezonun ilk 2-3 bölümü. adamlar diziyi yalan rüzgarına çevirdi. ilk sezondaki yazarları işten çıkardılar. mesela o çiftlikte geçen bölümleri yazanlar, ilk sezonu yazanlar değil. prodüktör mü ne yazdı çiftlikteki bölümleri. çiftlikten sonra biraz toparlar gibi oldular ama sonra gene battı dizi. olmuyor işte. her işi, bilene vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 4.sezon Ben şunu anlamadım etrafı zombilerle çevrili bir hapishane. en güvenli yerin ama nedense gece herhangi bir nöbetçi yok ne içeride ne dışarıda. Çocuklar farelerle zombileri besliyor bence saçma olmuş. o 2 kişinin yakılması da bence çok saçma olmuş Hele ki rick yaptı ise tam saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 livered yok o olay henüz belirsiz herhalde, önizlemede o olaydan ciddi tartışma çıktığını gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bence Governor'ın adamı var içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 evet bence de, şu asker var ya bir tane zenci, şarapları deviren, onu gözüm tutmadı o olaiblir gov'ın adamı Komutan said: Bence Governor'ın adamı var içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 niye hendek kazmıyolar. ya da şu sivri tahtalardan niye duvarların arkasına koymuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar