Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 çok ekmek yemesi lazım daha onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 carl is a BAMF valla ilk iki sezonda ki carl'a milyon defa tercih ederim suanki halini heh andrea geberdi,kurtulduk sonunda,valinin dellenip herkesi ipe dizmesi cok iyidi,bolumun en iyi sahnesiydi belki de heh ama adamin yancilarini anliyamadim,nasil bir tirstilarsa artik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Iyi topladilar guzel sezondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 nasıl güzel sezondu ya, meh yani. bi vali biraz hype yaratıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ayrıca ne zaman levye ile çitlerin arkasından zombi indirseler fitil oluyorum levhe ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 carl ın rike verdigi ayar süperdi ya cok saglam karakter olcak galiba genlerine ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 knox said: carl is a BAMF valla ilk iki sezonda ki carl'a milyon defa tercih ederim suanki halini heh andrea geberdi,kurtulduk sonunda,valinin dellenip herkesi ipe dizmesi cok iyidi,bolumun en iyi sahnesiydi belki de heh ama adamin yancilarini anliyamadim,nasil bir tirstilarsa artik lol aslında governor'ın yancılarının ilk başta "oha herif kafayı yedi" der gibi bakması daha sonra tepkisiz kalması çok da anormal değil, sonuçta herifler daha önce de governor'ın emri altında pis işlere bulaşmışlar, hatta bi grup askeri takır takır taramışlardı sezonun başlarında ha ben de "LAN NİYE VURMUYONUZ ŞU ADAMI" diyip durdum tabi izlerken sdf carl pek bi sitici oluyor hakkaten, gönül isterdi ki dizi 10 sezon daha gitsin carl'ın yeni daryl oluşunu izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 duygusal zenci michonne <3 andrea yine sağ çıksaydı artık öeh ne daryl ne michonne kurtaramaz diziyi diyordum ki michonne andrea'ya ateşin var der demez kalkıp dansettim. bi de kıyamam ağladı yeavrım ne sister bellemiş belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 carl şu anda dizideki en itici Çar, andrea filan değil kesinlikle. tokadı BASmak istedim bu bölüm. gebermeyecek ama çocuk olduğu için, çocuk öldüremiyorlar artık fikşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 En azindan dizilerde öldürmüyorlar diyelim. Çizgi romanda ölen çocuklar var ve zombi olduktan sonra ölenler değil bu dediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Nasıl ölmüyor lan sofiya öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 İşte onun asıl ölümünü görmedik, zombi olduktan sonra gördük. Etkiyi hafifletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yok sam e dedim ben, ölmesine engel değil çocuk olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 iyice kreşe çevirdiler valinin derdi büyükmüş walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 açmayın andrea http://img.pandawhale.com/55903-Walking-dead-Andrea-gif-3x16-pVmP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kıyamams =( http://img.pandawhale.com/55903-Walking-dead-Michonne-gif-3x16-AjL6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 arkadaşlar andrea zokayı yuttumu yoksaaa.. ??? taam o zaman başlıyorum izlemeye (:D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 mişon su kerrigen saclarını acsa yada kesse bide su sümügünü silse rik kaynar yakın zamanda , dirılda yaşlı kadınla olcak gibi karlda dizide kücük kızı oynayan kadınla olursa tam yalan rüzgarı olcak zaten o kücük kız riki kesip duruyodu işler karıscak gibi 4. sezon biran önce gelsin !!!! aşsdkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yok yutmadı ama alması lazımdı vsde. resmen apokiptis newfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Saeros said: andrea'nın böyle ölmesi biraz saçma olmuş, tekme at bişey yap nedir lan. sanki ilk defa kısa mesafede zombiyle dövüşüyor kadın bölüm iyiydi ama, governor'ın sonunda tümden tırlatmasını falan güzel yansıtmışlar yalnız tüm woodsbury'yi alıp geldiler, kim bakıcak sonraki sezon o kadar insana, ne yiyecek ne içecekler. dahası.. NEREYE SIÇACAKLAR?!?! ciddi ciddi okudum sonunda hönkürdüm dsbgufdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hahaha evet nice pic=) Sam said: zeper said: spo you die or kill....or you die then kill lafı güzeldi ama=) senariste rep.=) http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/518/153/9c6.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 finalmiydi bu varmı haftaya? woodsburyi getireceklerine woodsburye çökselerdiya mantıkless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sezon finaliydi işte, woodburry'e göçmek çok da mantıklı değil epey geniş alanı korumak gerekiyor. Bir sürü silahlı adamları vardı ona rağmen bizimkiler zangur zungur girip çıkıyordu. Son 3-4 bölümü biriktirip izlemiş olmanın verdiği haz bambaşka yalnız, hiçbir dram hiçbir sahne batmıyor insanın gözüne ve cidden çok güzel yedirilmiş gibi geliyor her şey hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Hadi geçmiş olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 zombileri iyice çöp ettiler. Sinek muamelesi görüyor resmen zombiler, kuduz köpek kadar tehlikeli değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar