samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bende hafif giriyorum tabi gelişim oranı pek iyi olmuyor. Tricepse ayrı yüklenip güçlendirince bench daha verimli olup daha ağıra girilebilir sanırım. Dambıl bench tepe noltasında kollarını ileri gerip göğüs ve arka kolu kas nefes verirken, yardımcı olabilir. Hoş ağırlık altında bende unutuyorum :D ağırlığı kaldırmaya odaklanıyor insan. Triceps için bence en güzel hareket skull crusher ve dips. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 peki antremandan sonra cardio yapmayı zararlı bulan varmı ? bazıları antreman sonrasında kaslar dinlenmeye ayrıldığında sen cardio yapıyorsun onları daha da yoruyorsun gelişimini yavaşlatıyorsun diyor bazılarıda kas hertürlü dinlenir sen yap cardionu diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 şunu denicem yarın, https://www.youtube.com/watch?v=sSR3ppnNQ_Q baya işe yarıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Wolas said: peki antremandan sonra cardio yapmayı zararlı bulan varmı ? bazıları antreman sonrasında kaslar dinlenmeye ayrıldığında sen cardio yapıyorsun onları daha da yoruyorsun gelişimini yavaşlatıyorsun diyor bazılarıda kas hertürlü dinlenir sen yap cardionu diyorlar. iyi bir antremandan sonra zaten "verimli" bir cardio yapamazsın. Yapılacaksa antreman sonrası hızlı tempo bayırlı yürüyüş falan olur bence. Antremandan önce yapılması zaten pek önerilmiyor. En güzeli boş gününde spor salonuna uğrayıp 30-45 dakka yardırıp çıkmak. Bu yazdıklarımın hiçbirini yapmıyorum, tamamen teorik yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Salak olursun onu yaptıktan sonra. -Deno- said: şunu denicem yarın, https://www.youtube.com/watch?v=sSR3ppnNQ_Q baya işe yarıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 kafasını mı demonte etmeye çalışıyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Absolut said: Salak olursun onu yaptıktan sonra. -Deno- said: şunu denicem yarın, https://www.youtube.com/watch?v=sSR3ppnNQ_Q baya işe yarıyor bence abi yapmicam tabi ki ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Adam takılmış keşke bi dürtseydinde kaldığı yerden devam etseydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nereye açsam bilemedim. kardiyo diye aratınca burası geliyor. buraya iteliyorum artık. bi sorunum var. ağırlık çalışmadan önce 40 dakika kadar kardiyo yapıyorum. bantta koşarken 5-10 dakika sonra sol göğüsümde aynı noktada bir sancı oluyor. kas ağrısı gibi, gaz sıkışmasına benziyor gibi. kalple ilgili olduğunu sanmıyorum. sıralamayı değiştirdim. bantı sona başa ortaya aldım. sadece bantta koşarken oluyor yani bu. kürek, cross, bisiklet vs. de olmuyor hr aynı şekilde yüksek olsa bile. koşma sırasındaki sarsıntıdan oluyor büyük ihtimalle. durunca geçiyor zaten. bunun ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı? not: sigara içiyordum bıraktım 2-3 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sol göğüste mi yoksa göğüs kafesinin hemen altında mı. muhtemelen göğüs kafesinin hemen altında diye düşünüyorum, klasik bir ağrıdır bu. kondüsyon kazanana kadar hızını biraz daha düşürürsen sıkıntı yaşamazsın. benim dediğim yerde değilse ağrı, hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sol göğüsümde. göğüs ucunun 4 parmak yukarısında az ortaya doğru bir nokta. kendimi çok zorlamıyorumda. şu sancı olmasa rahat yarım saat ayılar gibi koşacak gücüm kondüsyonum mevcut oluyor o an. hoca bende de oluyor dedi gerçi ama bilemedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aynısı bende de oluyor o yüzden ağrı başladığı an koşmayı bırakıp hızlı yürümeye geçiyorum ne olur ne olmaz diye. Yani gittiği yere kadar diyip zorlamadım ciddi ciddi kalp ağrısı falansa diye. Verdiği rahatsızlık artarsa bir doktora görün efor falan yapsın belli olur kalp mi degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aha cok ilginc bendede.. Yaslar kac beyler.. 41 ben.. Yasdanmi oluyor acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imamizer said: sol göğüsümde. göğüs ucunun 4 parmak yukarısında az ortaya doğru bir nokta. kendimi çok zorlamıyorumda. şu sancı olmasa rahat yarım saat ayılar gibi koşacak gücüm kondüsyonum mevcut oluyor o an. hoca bende de oluyor dedi gerçi ama bilemedim işte. kardio yaparken ayı gibi koşmana gerek yok. 6-7 km hızdajogging modunda koşarken kalp atış ritm normalden 25-30 çıkarsan rahat rahat kardio oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 belirtmemişim. interval koşu yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bisiklet bi ise yarıyor mu ya ? söyle 30-40 km gitsem günlük ekstra cardio gerekir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gogus agrısı icin ya maksimum hıza cıkın cook derin nefes alıp 30-40 sn kosun öyle ya da egilip dizlerinizi tutup sıkıstırın kendinizi top gibi yine derin nefes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 doğru nabız ortalamasıyla bisiklette yürüyüş bandından daha fazla kalori yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imamizer said: belirtmemişim. interval koşu yapıyorum ben. E aynen. Cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imam interval koşu yapma kondisyondan başka pek bişeye yaramaz. sağlıklı kardiyo yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kanuni said: Aha cok ilginc bendede.. Yaslar kac beyler.. 41 ben.. Yasdanmi oluyor acep 28. efora bağlı göğüs ağrılar benim bildiğim noktasal olmuyor. göğüsün hemen hemen tamamında sıkışma gibi, ağırlık gibi tarif ediliyor ve hearth rate artınca görülüyor. bana söylenen bu. burada ise koşmanın o mekanik sarsıntı etkisinden oluyor bu ağrı. çünkü bisiklet, kürek, kros veya ağırlık gibi nabız arttıran diğer aktivitelerde sıkıntı olmuyor. sizde de mi öyle yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aynen anlattigin sekil :) Diger makinelerde sorun yok kosarken belli seviyede igne gibi batiyor lanet yerde bir nokta.. Sarsintidanmi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hah işte batma!! oh rahatladım kanunide de varmış asdfgas ya normal birşey yada ikimiz de gidiciyiz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Yalnız panpa sen 28 yaşındasın kanuni 48. Hani ikinizde de aynı sorunun olması pek hayra işaret değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ben 18 im aynı agrı var , normal bisi o korkutma adamları sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar