fenn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Başbakan Erdoğan, dış politika eleştirilerine, “Ecdadımızın at sırtında gittiği her yere gideriz. Ama bunlar ecdadımızı ’Muhteşem Yüzyıl’daki gibi tanıyor. Biz öyle bir Kanuni tanımadık” cevabı verdi ........Ve bu konuda da ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gerekli kararı vermesini bekliyorum. Böyle bir anlayış olamaz. Bu milletin değerleriyle oynamaya, milletçe gereken dersin, milletçe gereken cevabın hukuk içinde verilmesi gerekir. kaynak:milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ecdadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 barnacle said: ecdadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Gören de padişahların yüzde doksanı oğlancı değil sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hic gay sahne yok diye gercegi yansitmadigina mi karar vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 harem hobi olarak varmış. seks dönmüyormuş sadece savaş başbakanımız haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ecdad ecdud ecdude hey dude, bir kelimenin evrimi isimli çalışmam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ........Ve bu konuda da ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gerekli kararı vermesini bekliyorum. Böyle bir anlayış olamaz. Bu milletin değerleriyle oynamaya, milletçe gereken dersin, milletçe gereken cevabın hukuk içinde verilmesi gerekir. Benim kafam şuraya takıldı. En başını herkes diyor anladıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bir agzimi actim heykelleri yiktirttim, diziyi niye durduramadim diye isyan ediyo sair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bir kadın bir erkeği evlendiren kanuniyi hatunlardan uzaklastırıp savasa mı süremez ayrıca sırf basbakanın emriyle cekilen huzur sokagı cemaatlerce izlenilmesi zorunlu olan bir dizi var memlekette şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sen nerden taniyon lan kanuniyi, sanki saray bahcesinde saklambac oynadilar birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 barnacle said: ecdadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 iyiden iyiye ulkeyi cartman yonetiyormus gibi hissetmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sarı selim verelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 eh sanki holywood filmlerinde super ulkeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 fenn said: Başbakan Erdoğan, dış politika eleştirilerine, “Ecdadımızın at sırtında gittiği her yere gideriz. Ama bunlar ecdadımızı ’Muhteşem Yüzyıl’daki gibi tanıyor. Biz öyle bir Kanuni tanımadık” cevabı verdi ........Ve bu konuda da ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gerekli kararı vermesini bekliyorum. Böyle bir anlayış olamaz. Bu milletin değerleriyle oynamaya, milletçe gereken dersin, milletçe gereken cevabın hukuk içinde verilmesi gerekir. kaynak:milliyet "bunlar" derken bu sefer kimi kastetmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yok o değil yanlış yazdım sdf bunlar halk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Viktor hiç bişeye isyan etmezse buna eder işte. Hürremine dokandırtmaz. Ama yani hürrem de hürrem şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/604170_10151276133609161_953883163_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tayyip otursun tudorsu izlesin ondan sonra gelsin muhteşem yüzyıla bir daha baksın. Al koltugunu da git demek lazım artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sabah takside duydum bu haberi. taksici başladı konuşmaya, yok dedi kanuni'yi yanlış gösteriyorlar, beynini yıkıyorlar halkın, osmanlı ftw, adamın tek derdi harem'miş gibi gösteriyorlar vs. vs. dedi. şunu yapıp indim, http://i.imgur.com/M4UEc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 fenn said: Başbakan Erdoğan, dış politika eleştirilerine, “Ecdadımızın at sırtında gittiği her yere gideriz. Ata binebilse gidecek ama binemiyor. At bile kabul etmiyor adamı. At anladı millet anlamadı, kendisi hiç anlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kanuni'nin fransa müttefikliğini anlatıyorlar mı la dizide düzgünce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi merak ediyorum,kanuni gerçeğini anlatında o düzgün kaynaklarınızdan dinleyelim. şuna bir bakın... sonrada şu linkleri bir okuyun,okumadıysanız. http://tr.wikipedia.org/wiki/I._S%C3%BCleyman http://tr.wikipedia.org/wiki/I._S%C3%BCleyman'%C4%B1n_yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1_sava%C5%9Flar%C4%B1n_listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar